Prosim o radu jak lze (nejlepe z prikazoveho radku) nakopirovat soubor z PC s WIN XP do pozadovaneho adresare na Pocketu.
Dik
Mira
Prosim o radu jak lze (nejlepe z prikazoveho radku) nakopirovat soubor z PC s WIN XP do pozadovaneho adresare na Pocketu.
Dik
Mira
Osobne používám najradšej plugin do Total commandera,ktorý využíva AS a je to podľa mna rychlejšie ako používať príkazový riadok,alebo prenos cez OBEX režim. A tym,že je využívaná rutina z AS tak to funguje aj cez BT,čo má svoje výhody.
Tech souboru mam vic a jsou na ruznych mistech. Tak jsem si to chtel trochu zautomatizovat. Proste jsem chtel mit nekolik davkovych souboru (dle potreby), ktere by to provedly.
Predstavoval jsem si neco jako prikaz:
copy g:\soubor.pdf \\Pocket\soubor.pdf
Jenze nevim co mam zadat misto slovicka Pocket nebo jak jinak ho zavolat.
Mira
Mam obavy, ze tohle nepujde. Vzdyt ani nejde v commandline zadat kopirovani na sitovy disk, pokud neni namapovany...
ide to v linuxe. pomocou SynCE (synce.sourceforge.net). co moze, aj nemusi byt odpoved :-)
Jenze, on to asi potrebuje do Windowsu, ze...Původně odesláno od OLE
![]()
Presne tak ja mam WIN XP
Tak budu muset vyuzit asi nejake jine nastroje, jako je vyse doporuceny Total commander (dik i za tuto radu).
Mira
A co třeba CECopy?
Existuje ještě něco jiného, co umí daleko víc, včetně přesouvání, mazání, spouštění programů na PPC, ale teď nejsem doma a nemůžu se po tom podívat...Kód:cecopy (c) 2003 SK. Usage: cecopy source (dest) cecopy file.txt cecopy file.txt file.txt cecopy file.txt "\storage card\my documents" cecopy file.txt "\storage card\my documents\file.txt"
Každopádně tohle by mělo stačit.
Zkoušel jsi to někdy? :sarcastic:Původně odesláno od beecher
Zkoušeno na W2k, pochybuji, že na XP to nejde, ale klidně vyzkouším.Kód:C:\>copy C:\Temp\cecopy.exe \\Gigant\Archiv 1 zkopírovaných souborů
Jo, ja zapomnel... Kopirovani ano, ale "zmena disku" na sitovy nelze, tedy neco jako "c:\>d:", akorat ze by to bylo "c:\>\\Giant"...Původně odesláno od ron.jeremy
ja kopiruju pres active sync ... normalne dam prozkoumat PDA a pak to z total commanderu pretahnu
Jo, ale Mira měl v plánu právě ten proces kopírování zautomatizovat, proto chtěl použít příkazový řádek a dávkové soubory.Původně odesláno od fisik
acha
BTW zkousim najit ten plugin do TC ... nevi nekdo nahodou kde ho sehnat ?
Jmenuje se wincefs (já mám v1.0), zkus ho pohledat, už nevím odkud ho mám...:sarcastic:Původně odesláno od fisik
Možná na domácích stránkách Total Commanderu...
dikes ... na off. strankach sem hledal ale prave ze nenaselPůvodně odesláno od Standa
![]()