Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Nemam na svem MDA Compact IntelliPad...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Chlapi,nemám ve svém miláčkovi MDA Compact program IntelliPad. Kde ho vzít ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jak nemas? je prece v ext. rom, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Bohužel nemám. Mám ho z ciziny už od listopadu 2004. Z Anglie. Byl úplně práznej. Všechno postupně do něj peru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od bagio
    Bohužel nemám. Mám ho z ciziny už od listopadu 2004. Z Anglie. Byl úplně práznej. Všechno postupně do něj peru.
    A když ti dorazil provedl jsi HardReset a instalaci z ExtROM?
    IntelliPad byl zatím ve všech ExtROM, který jsem měl ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    pripojim dotaz.. nevite nekdo o Intellipadu s cz diakritikou? Pouzvial bych i treba rad, ale treba jmeno Ježek se s nim tezko hleda, kdyz neumi ž
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Udělal,ale já ta neměl vůbec třeba nic na MMS, CallerID.Byl prázdný,jenom s operačním systemem. Ani Javu tam nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj,tak jsem ten CAB nainstaloval.Ale nevím kde to hledat. Nemůžu to nikde najít.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od bagio
    Ahoj,tak jsem ten CAB nainstaloval.Ale nevím kde to hledat. Nemůžu to nikde najít.
    Kde bys ho chtěl hledat? Je to klávesnice, ne?
    (Doporučuju softreset)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Dík už to funguje.Ten větší soubor to byl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Asi hloupej dotaz, ale to intellipad ma cesko slovni zasobu pro T9?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Ne cs t9 ti s tim nepujde jedine co vim ze v Upe na srazu udelal Becher cab. s ceskym znaky ale ten soft se jmenoval blimkeys nebo tak nejak pokud to najdu dam to sem.I kdyz jsem presvedcen ze se zde nekde povaluje asi v nejake XP romce v sekcich MDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    To bagio: proč energii jež věnuješ zakládáním nových dislusí na téma "tvá prázdná ExtROM" nevěnuješ raději tomu, že by jsi Compacta konečně přeflešoval na nejnovější ROM,ExtROM a Rádio? Už by ti tam nic nechybělo, ani Intellipad, ani MMS klient, a navíc by jsi měl vše podstatně funkčnější a stabilnější!!! Nějak tě nechápu.. A to se na ce4you už chvilku vyskytuješ, tak nevim v čem je problém..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od Orloj
    pripojim dotaz.. nevite nekdo o Intellipadu s cz diakritikou? Pouzvial bych i treba rad, ale treba jmeno Ježek se s nim tezko hleda, kdyz neumi ž
    Koupil jsem si za body ke svému Looxíkovi PenReader a čeština tam jde O.K. Vřele doporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Blimkeys je zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    To XP: Abych se přiznal,tak rád,moc rád . Bohužel mé znalosti o flashování jsou na 0.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Máte ve svém pocketPC nainstalován .NET Compact Framework?
    Od janj v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 06-02-2008, 16:30
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-09-2006, 18:29
  3. Ma nekdo tuhle kombinaci SW na svem PDA?
    Od Kocir v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-09-2005, 17:12
  4. Čtete na svém PPC komiksy?
    Od metuj v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 20-01-2005, 18:46