Chlapi,nemám ve svém miláčkovi MDA Compact program IntelliPad. Kde ho vzít ?
Chlapi,nemám ve svém miláčkovi MDA Compact program IntelliPad. Kde ho vzít ?
jak nemas? je prece v ext. rom, ne?
Bohužel nemám. Mám ho z ciziny už od listopadu 2004. Z Anglie. Byl úplně práznej. Všechno postupně do něj peru.
A když ti dorazil provedl jsi HardReset a instalaci z ExtROM?Původně odesláno od bagio
IntelliPad byl zatím ve všech ExtROM, který jsem měl ...
pripojim dotaz.. nevite nekdo o Intellipadu s cz diakritikou? Pouzvial bych i treba rad, ale treba jmeno Ježek se s nim tezko hleda, kdyz neumi ž
Udělal,ale já ta neměl vůbec třeba nic na MMS, CallerID.Byl prázdný,jenom s operačním systemem. Ani Javu tam nemám.
Ahoj,tak jsem ten CAB nainstaloval.Ale nevím kde to hledat. Nemůžu to nikde najít.
Kde bys ho chtěl hledat? Je to klávesnice, ne?Původně odesláno od bagio
![]()
(Doporučuju softreset)
Dík už to funguje.Ten větší soubor to byl.
Asi hloupej dotaz, ale to intellipad ma cesko slovni zasobu pro T9?
Ne cs t9 ti s tim nepujde jedine co vim ze v Upe na srazu udelal Becher cab. s ceskym znaky ale ten soft se jmenoval blimkeys nebo tak nejak pokud to najdu dam to sem.I kdyz jsem presvedcen ze se zde nekde povaluje asi v nejake XP romce v sekcich MDA.
To bagio: proč energii jež věnuješ zakládáním nových dislusí na téma "tvá prázdná ExtROM" nevěnuješ raději tomu, že by jsi Compacta konečně přeflešoval na nejnovější ROM,ExtROM a Rádio? Už by ti tam nic nechybělo, ani Intellipad, ani MMS klient, a navíc by jsi měl vše podstatně funkčnější a stabilnější!!! Nějak tě nechápu.. A to se na ce4you už chvilku vyskytuješ, tak nevim v čem je problém..
Koupil jsem si za body ke svému Looxíkovi PenReader a čeština tam jde O.K. Vřele doporučuji.Původně odesláno od Orloj
To XP: Abych se přiznal,tak rád,moc rád . Bohužel mé znalosti o flashování jsou na 0.