Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 57

Téma: Kde sehnat baterii do iPAQu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    7

    Odchází mi baterie v iPAQ, nevíte někdo kde by se dala sehnat v ČR levná baterie ?

    Na této adrese http://www.pdainternalbattery.com/ nabíyejí baterie v USA ya 59 dolarů, v čechách ale ne. A u Compaqu stojí nová baterie 7500,- Kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Lituji, mimo US je to dost bida... Zkuste je kontaktovat v US, i s postovnym by se to melo vyplatit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    hm ta baterka z odkazu je dost bida - jenom 1000mAh []
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ono zalezi na tom pro jakeho iPaqa to je... Ten starsi ma original tusim 900 nebo 950mAh, teprve v rade 3800 a 3900 je to 1400mAh. Kazdopadne to vyjde na docela slusny penize[(]
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Guest

    Mohu se zeptat, jak poznam, ze mi odchazi baterie? Mam asi tyden IPAQ 3760 a baterie mi vydrzi, v pripade, ze budu svitit nepretzite displayem a bez prestavky pracovat-hrat hry, vydrzi tak kolem dvou hodin. Je to normalni, nebo je jeji stav jiz spatny? Dekuji Fly
    Fly@wo.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    2-3 hodiny při plnym zatížení je normální (hlavně přehrávání mp3 a podsvícení)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    61

    Podla White Paper od Compaqu 2:15-2:45 pri nizkej urovni podsvietenia a zvuku. Pri vysokej urovni podsvietenia a strednej sile zvuku 1:45-2:00. Pri vypnutom podsvieteni a slabom zvuku cca 6h (napr. mp3).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    5

    Tak to já ji mám totatlně v řiti, mám iPAQ3630 a při slabým podsvícení 2h a při vypnutým podsvícení 3h.
    Když ho mám vyplej uplně, tak vydrží asi týden a hodí se tvrdej restart.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Guest

    Tak to bych se hádal kdo jí má úplně v pytli.Vydrží mi hodinu a jsem rád.Teď mi vodešla nabíječka a nabíjim to pomocí USB kabelu.Nechal jsem ji tem přez noc a stejně se vůbec nenabila.V režimu kontroli baterky to furt přezkakuje mezi nabíjením a zobrazováním stavu.Nevíte někdo co stím????Thanks
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    130

    No jo jenomze na tom US odkazu pisou ze si to evropane maji koupit v UK a tam to stoji jiz 122 euro.[:O]

    Mac
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    55

    neveril jsem tomu, ze v cechach jedine za 7500 a tak jsem napsal do COMPAQu - opravdu potvrdili, ze to vyjde na 210 USD (do Holandska, nova baterie, prace, z Holandska). Nevim kdo z tech, kteri se rozhodli si IPAQ koupit, si byli tohoto vedomi - zarizeni do ktereho s periodou nekolika let budu strkat 210 USD uz nevypada az tak atraktivne. Neslo by tomu udelat nejakou reklamu, aby se COMPAQ snazil s tim neco udelat? Poslal jsem tam jeste dotaz, jestli se uvazuje o distribuci samotne baterie za primereny peniz, jsem zvedav co mi prijde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    2

    Po dvou letech se baterka v mém COMPQ IPAQ 3630 rozhodla stávkovat a já jsem stál před volbou
    zda zakoupit za 7500,- v servisu novou nebo hodit IPAQ do koše. Nakonec jsem zvolil třetí cestu, koupil
    jsem LI ION aku 1200 mAh do telefonu SIEMENS. Z původní baterky jsem použil kšandu která připojuje
    baterku k desce plošného spoje v IPAQu. Jediný problém spočíval ve vyříznutí otvoru na zadní straně IPAQu. Baterka přečnívá o 1,5 mm nad plochu zadní stěny. Zadní stranu jsem přelepil lepící páskou. Výsledek - IPAQ jede, do kolébky se to vejde a když se dá do koženého pouzdra IPAQ, tak na tom není nic vidět. A to podstatné, baterka stála 580,- Kč a zbytek byla hodina vlastní práce s mikropájkou.
    A to je všechno. IPAQu zdar.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    55

    hmm, to vypada velice zajimave. Mozna by se nasla i idealnejsi baterie, aby se to obeslo bez "rezani". Kazdopadne i tohle je 100x shudnejsi varianta, nez si za cenu noveho kapesniho pocitace koupit baterky do stareho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jeste chvilku nechte ipaqa v klidu, zjistujeme moznost dovazet baterie primo do iPAQa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Guest

    No jo a co napeti ? to souhlasi ? Jak se to tvari pri nabijeni ? Nechal jsi v te baterii Siemens tu elektroniku, nebo si ji vykuchal uplne ? A jeste me zajima jak dlouho ted vydrzi ? Moc me to zajima.
    Condor2
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. problém s bateríí u WM 5.0
    Od cobra7 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-02-2006, 08:42
  2. PDA bez baterií!
    Od jumbo_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 11:26
  3. Kde sehnat novou baterii pro MDA1?
    Od hlp v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 17:49
  4. jacket s baterii
    Od mikovski v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-09-2003, 16:46
  5. výdrž baterií
    Od -jon-_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 07-08-2002, 08:57