Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 57 z 57

Téma: Kde sehnat baterii do iPAQu

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Napiste prosim na jiri.strouhal@sunnysoft.cz, jeste jsme to nestihli dat do ceniku. Je mozne zakoupeni jak baterie, tak vymena. Kapacity jsou myslim od 950 po 1600mAh.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Diky za odpoved, ja pockam, az to bude v ceniku, nijak na to zatim nespecham
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    Tak jsem to nevydrzel a postoural jsem se v tom.
    Docela dost me zarazilo, co je tam za divnou baterii a ksandu. Kdyz to shrnu, tak tam proste trcel plochej kablik,ktery byl soucasti obvodu a vedl do nejakeho nevim,jestli antistatickeho,ale divneho obalu. To je cele..
    Zajimalo by me, jak je to doopravdy s tou baterkou, protoze jsem se v tom moc nechtel stourat- nekdo tu psal, ze ji vymenil za baterii z nokie 51xx... Tak ksanda je pevna soucast baterie nebo je jen naletovana popr. nacvakla na bat.vyvodech??? Musi se to nastavovat a strihat nebo se proste jen pripne jina baterka??Protoze co jsem koukal po netu na baterky primo do iPAQ36xx, tak to vypadalo uplne jinak:?: :?: :?:
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Radi Vam baterii vymenime, ta slidova deska tam musi byt, ale baterie se z ni ustrihne a pripevni se jina, ktera se da u nas bezne zakoupit a to treba i v dvounasobne kapacite.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    hybo: soucasti baterie je ten sedivy obal nebo je v nem zabalena??
    Za kolik by u Vas byla nova s kapacitou nad 1000mAh (pouze baterie-bez prace a s DPH)???
    :$:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Baterie je samozrejme v tom hliniko-alobalovem nebo jakem to obalu :-) Trci z ni cca 20mm dlhe 5mm siroke kontakry + a - . Cena je na shopu dle kapacity, myslim, ze je to velice prijemna moznst obnovy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    Mam dotaz:
    co jsem se tak stoural ve svym iPAQu-kvuli zmereni rozmeru baterie,abych ji mohl nahradit nejakou odpovidajici z GSM (napriklad z 6210 ultra slim E, jak tu bylo nekde uz popsano),tak jsem neodpojil vypinacem hart reset a iPAQ byl pod napetim.. Parkrat se mi zapnul,tak jsem vo vypnul,ale najednou tam naskocil jakysi PAPOUSEK! Docela jsem se vylekal,protoze uz nekde driv jsem cetl o tom, ze se takhle nekdo postoural a papousek je to posledni,co videl ... Nastesti se mi to pak normalne rozbehlo,ale fakt je ten,ze jsem ho taky videl na display poprvy. Co to znamena?

    PS: hybo-neprodavas ty nahodou v sunnysoftu v Kotve???????
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Rom4n
    PS: hybo-neprodavas ty nahodou v sunnysoftu v Kotve???????
    Tu větu doporučuji vymazat (nebo ten papoušek bude opravdu to poslední, co uvidíš ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Citace Původně odesláno od Rom4n
    Mam dotaz:
    co jsem se tak stoural ve svym iPAQu-kvuli zmereni rozmeru baterie,abych ji mohl nahradit nejakou odpovidajici z GSM (napriklad z 6210 ultra slim E, jak tu bylo nekde uz popsano),tak jsem neodpojil vypinacem hart reset a iPAQ byl pod napetim.. Parkrat se mi zapnul,tak jsem vo vypnul,ale najednou tam naskocil jakysi PAPOUSEK! Docela jsem se vylekal,protoze uz nekde driv jsem cetl o tom, ze se takhle nekdo postoural a papousek je to posledni,co videl ... Nastesti se mi to pak normalne rozbehlo,ale fakt je ten,ze jsem ho taky videl na display poprvy. Co to znamena?

    PS: hybo-neprodavas ty nahodou v sunnysoftu v Kotve???????
    Parrot=bootloader.

    Hybo v Kotve nepracuje - kdyby ano, vypadalo by to tam asi ponekud jinak
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Pokud se tedy Hybo nerozhodne expandovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    baterie jsou u nas na shopu, zadnej problem. No a s kotvou, s tou mam spolecne jen jedno a to, ze je na stejne planete, jako ja :-)))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    85

    Kluci,když už jste u těch baterek do IPAQU,poradte mi prosím,jestli se dá někde sehnat náhradní baterka do MDA II.Zatím sem ji viděl za cca 1700 a to se mě zdá dost,nevíte o něčem levnějším?Díky za tip.Petr
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. problém s bateríí u WM 5.0
    Od cobra7 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-02-2006, 08:42
  2. PDA bez baterií!
    Od jumbo_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 11:26
  3. Kde sehnat novou baterii pro MDA1?
    Od hlp v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 17:49
  4. jacket s baterii
    Od mikovski v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-09-2003, 16:46
  5. výdrž baterií
    Od -jon-_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 07-08-2002, 08:57