Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Pripojenie cez WiFi na internet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    Kupil som si USB WiFi adapter, ktory sa da pouzit aj ako softwarove AP. Po instalacii vyzera, ze APckko funguje v poriadku. Vidim ho aj v PDA a aj sa mi na neho podari pripojit ale ked spustim IE, tak sa mi nedaju zobrazit stranky.
    Co treba este nastavit aby som mohol pohodlne a bezdrotovo browsovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Aku mas adresu dynamicku fixnu ??? maska je OK ???
    ako si pripojeny na Internet ??? cez siet a roter ??? cez modem ???
    Je to skutocne AP Access Point, alebo nieco ine ???

    Skontroluj na AP adresu Gateway. ktora udava smerovanie pre pristup na Internet

    a citaj dalsie prispevky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    To je mna prilis moc otazok, ktorym absolutne nerozumiem :-) Ale teraz sa mi to podarilo (aspon to tak vyzera) rozbehat. Nenastavoval som tam vsak nic, z toho co si spominal. Spustil som ten ASUS wizard a ten za mna nastavil APcko.
    No a pocas toho akoto tu pisem, to uz zase nejde. Neviem, ci som mal tie stranky ulozene v cache, alebo co :-)
    iPAQ Wireless ukazuje, ze na WiFi siet som pripojeny (zeleny znak WiFi).
    A tiez by som rad vedel, ako nastavit APcko, aby sa na neho nepripojil niekto nepovalany. Staci zapnut WEP kodovanie a nastavit heslo (KEY 1)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    Co sa tyka toho pripojenia, tak mam doma DSL router/modem a tak sa pripajam na internet. USB WiFi adapter je nastaveny ako softvare AP, to viem urcite a je nastavene internet connection sharing. Takze na strane APcka je podla mna vsetko OK a myslim si, ze chyba je niekde v nastaveni PDAcka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Aky je to ASUS typ ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    WL-167g stranka vyrobcu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    To "AP" je samostatne zariadenie, alebo je v pocitaci ???
    :O :O
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    Originalne je to USB WiFi adapter, ale da sa pouzit aj ako softwarove APcko. Casom mozno kupim normalne wifi apcko, ale momentalne som do toho nechcel vrazat peniaze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    OK uz som zistil co to je !
    pozeram...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Odporucam prestudovat manual
    strana 3 - 5 a okolie tam je to presne popisane....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    Manual som si na tvoje odporucenie sice nepozrel, ale zase to funguje. Uvidime na ako dlho :-)
    To miroslav: Diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. pripojenie na internet
    Od slider2006 v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-10-2013, 15:45
  2. Pripojenie na internet cez PC
    Od deimos_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2007, 05:28
  3. Pripojenie PDA na internet cez Bluetooth
    Od FunThomas_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-03-2005, 14:48