Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 2 z 2

Téma: Microsoft eMbedded Visual C++ a databáze

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    9

    Zdravim, zacinam programovat v teto oblasti ( jsem sice programator, ale Delphin). Mam napsat aplikaci, ktera si bude saha t do Pocket databazi. Muzete mi poradit, jak zacit- pokud je cesta schudna i z Visual Basicu, tak privitam i to ( ikdyz jej nesnasim v jakekoliv jeho inkarnaci).

    No a pokud mozno, existuje i nejake ctivo o teto tematice?

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    7

    Pokud znas tridy z desktop C++, tak pro pristup k databazi je asi nejlepsi pouzit CDatabase class, naplnis ho jmenem souboru a uz to fici. Jenom je tu takovy dost velky zadrhel v tom, ze PocketPC database umi jenom 65535 zaznamu na tabulku a prace s tak "velkou" tabulkou je smrtelna zalezitost. Pokud chces neco rozumneho, pouzij radsi mobilni Oracle nebo SQL. Co se tyka dokumentace, neni nic jineho nez SDK a MSDN.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. microsoft eMbedded Visual basic runtime
    Od Mrkolouch v sekci Mio
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 18:30
  2. MS eMbedded Visual Basic Runtime ???
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2006, 08:49
  3. Microsoft eMbedded Visual Basicic
    Od Mira_ce4you_oldd v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-10-2003, 07:45