Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: My Documentes

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Chtěl bych se zde zaptat jest-li složka "My Documentes" se přiživuje na hlavní paměti a jest-li je lze přesunou a jak je to s aktualizací klíčů.
    Díky Ne J.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Odpoved je ANO, NE a NEVIM, NA CO SE PTATE Co myslite temi klici? Jinak slozku My Documents si klidne vytvorte na karte ci ve Storage...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Myslím tím jako ve WinXP, kde jsem přesunul adresář "Dokumenty" z disku C na disk D a musel jsem upravit registry tak aby docházelo k pracování s tímto adresářem od různých programů, jak systémových tak i vlastních.

    U WinMo si nejsem jistý jest-li je to obdobné a jest-li vytěžování tohoto adresáře znamená ubírání operační paměti.
    Neo J.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ne, tak tady to tak nefunguje. Samozrejme, ze pokud budete zaplnovat slozku My Documents, tak bude klesat velikost operacni pameti. Proto pisu, at si vytvorite tento folder na karte a dokumenty vkladate tam. Pocket PC se snazi a pracovat se slozkou My Documents na vsech pametovych mediich k Pocket PC pripojenych.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Přesunul jsem My documets na SD kartu, ale složka v paměti nejde smazat.Je tam prázdný adresář template.Co s tím,
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Hmm, a na PC je složka úpně prázdná.To si ji teda na SD kartě nenašlo :-(((
    Jak to tedy nastavit.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Problém je v ActiveSync který neumožňuje zvolit jiné adresáře k synchronizaci než které má továrně nastavené, což je hlavní adresář Windows ... a "My documentes" ve WinMo.
    Snad někde v registrech byto šlo :?
    Je to velmi těžkopádné.
    To samé je i se složkou "Program Files", při instalaci mimo ní nastává pěkný zmatek v souborech.
    Neo J.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zkuste toto: Vytvorte si na karte slozku My Documents (presne tak jak je v rootu PDAcka) a smazte z karty soubor ignore_my_docs. Melo by se to pak tvarit jako jedna slozka pro windowsi File Explorer... Tohle jsem nekde cetl a nezkousel jsem to zatim, ale melo by to fungovat, takze to, co ulozite do toho adresare na karte, tak by se systemu melo jevit jako kdyby to bylo v RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Bohužel stále nic. Soubor jsem smazal a nepomohlo to. v RAM složka My Documents nejde smazat a taky nejde smazat v ní umístěná složka Template.
    Teda Active Sync je na dvě věci .....
    Hlavně že mám 1G kartu :-((
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od simonik2
    Bohužel stále nic. Soubor jsem smazal a nepomohlo to. v RAM složka My Documents nejde smazat a taky nejde smazat v ní umístěná složka Template...
    Jiste, ta slozka smazat nepujde, protoze je systemova a jeji obsah je v ROMce, tj. je na ni pouze odkazovano z RAMky.
    To co jsem popsal by melo fungovat podobne jako "mount" na Linuxu. Tedy to, co ulozite na kartu do stejne slozky, by mel system brat, jako by byly ulozeny v RAMce.
    Jinak ta slozka Templates mne zabira 24 kB, to snad zase tak nevadi ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    No ze to nejde smazat mi az tak nevadi,ale bohuzel to nesynchronizuje z karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, tak kdyz jsem ted neco hledal v registrech, tak jsem nasel toto:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Explorer\Shell Folders polozka My Documents... Zkuste to zmenit...
    Ale nerucim za to, ze to funguje, navic bych jeste doporucil zkopirovat aktualni obsah...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Nepomohla ani změna klíčů.A to nikomu jiném nevadí, že mají zbytečně zaplněnou paměť? Existuje i něco jiného na synchronizaci ale co umí synchronizovat všechno najednou? Ne že budu spouštět pro Outlook Active sync a pro soubory něco jiného.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od simonik2
    Nepomohla ani změna klíčů.A to nikomu jiném nevadí, že mají zbytečně zaplněnou paměť? Existuje i něco jiného na synchronizaci ale co umí synchronizovat všechno najednou? Ne že budu spouštět pro Outlook Active sync a pro soubory něco jiného.
    Díky.
    SR po zmene jste udelal? Ja to zapomnel dodat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Udělal a to hned několikrát.
    Odpovídat lze po přihlášení