Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Jaky WiFi AP na doma?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jelikoz se chci trochu dostat do problematiky WiFi, siftrovani a pod., chci si domu koupit nejaky WiFi AP. Muzete mi nejaky doporucit? Co pouzivate a co to stoji. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pavle, jakykoliv. Z vlastni zkusenosti muzu akorat doporucit firmy jako je ASUS, ORINOCO, AVAYA, BUFFALO, protoze od kazde mi rukama prosly asi tak 3-4 APcka. Nikdy s nima nebyl problem, krom blbe se konfigurujicich ORINOCO. A navic APcko s "g" normou posledni firmy jsem mel doma, kdyz jsem jeste byl v Ostrave, a nemohl jsem si stezovat. 5 serveru a 1 notebook vse v "g" a slapalo to jako vino.

    Pokud chces mit APcko zaroven s routerem pro kabel/DSL, tak bych doporucil tohle. Cenu dohodnem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    102

    ...dobry je tez Ovislink (napr. 1120). D-link uz je horsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    mám total LAMA dotaz - sorry

    mám doma PC připojený internetu -> chtěl bych si vytáhnout WI - FI pro připojení LOOX 720

    jde mi o to zda WI - FI projde skrze zeď / není to panel, spíše nějaká dřevotříska / v paneláku?

    tuším, že ne - ale maminka vždy říkala líná huba holé neštěstí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od dort
    jde mi o to zda WI - FI projde skrze zeď / není to panel, spíše nějaká dřevotříska / v paneláku?
    Udjo, plojde...

    Ty si myslis, ze s temi rvoucimi kravami bych mohl sedet v jedne mistnosti? byl to taky panelak s klasickeho betonu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Přes jednu v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    :yes: díky za radu, tak a teď ještě nějakou vybrat, aby to funngovalo - a pak už si pravděpodobně zřídím HOT - LINE k beecher -> abych to rozchodil

    ale jinak, to je super zpráva, neb už jsem vymýšlel, kam posadit AP, aby to chodilo alespoň v obýváku a takhle při dobrém umístění si pokryji celý byt :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Muzete mi nejaky doporucit?
    ... ASUS WL500b nebo WL500g ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Jelikoz se chci trochu dostat do problematiky WiFi, siftrovani a pod., chci si domu koupit nejaky WiFi AP. Muzete mi nejaky doporucit? Co pouzivate a co to stoji. Dik
    jak uz tady bylo psano, je to celkem jedno jakou znacku koupis, jednoduse nemuzes ustrelit, ja ted do jedne firmy daval Edimax EW-7207APG, Bridge/Access Point, 802.11b/g (11/54Mbps), kon. na externí anténu, cena je cca. 2100,- Kc s DPH a naprosta pohoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Pri vybere zariadenia sa treba utvrdit ci zariadenie je len typu
    Access Point, alebo Computer- to -Computer

    Access Point ma moznosti:
    Wireless Client
    Wireless Bridge
    Multi-point Bridge
    Repeater

    Computer- to -Computer: cisto klientske adaptery v takzvanom ad-hoc mode
    :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Na posledním srazu jsem měl Asus WL500g a na jeho USB port byl navěšen CDMA modem od Eurotelu. Jak to pěkně šlapalo se mohli přesvědčit všichni cihlaři
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Připojení do WiFi na pracovišti a doma - jak na to?
    Od HADES_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 10:02
  2. Práce na PDA doma
    Od Misakv_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-02-2006, 12:14
  3. Doma vyrobená folie na PDA
    Od Aerosa v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-10-2005, 18:28
  4. Potrebuji poradit s pripojenim na net pres wi-fi (doma)
    Od FAte v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-06-2005, 19:11
  5. SplashPhoto - Mobile Image Viewer - 30 USD doma!
    Od Milan Švec v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-01-2005, 01:32