Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 119

Téma: Sunnysoft World offline

  1. #91
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od zipiik
    downgrade na 1.4 je vcelku jednoduchy, vyexportoval jsem si nastaveni kanalu, odinstaloval 1.7 a znovu nainstaloval 1.4, naimportoval nastaveni kanalu a spustil stahovani vseho. jen se pri instalaci nesmi povolit prepsani souboru s nastavenim (v /My Documents/WOL), pokud jste si upravoval nastaveni kanalu.
    je mozne downgradovat preinstalovanim starsi verze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    Dotaz: Odinstaloval jsem WOL a při každé synchronizaci to hlásí:

    Notification Error
    Cannot execute \Program Files\Sunnysoft\Wol\Wol.exe

    Jak se úplně zbavím programu? A hlavně toho otravného hlášení?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Na WWW je novejsi verze, ktera jiz spravne zobrazuje home screen. Slo o to, ze pIE na WM2003 zobrazuje stranky trosku jinak a obrazek byl pro ni velkej. Jinak s tou hlaskou, napiste mi, zaslu na to utilistku, snad pomuze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    Nakonec se mi podařilo hlášky zbavit se. Nainstaloval jsem WOL zpět, odškrtnul Synchronizovat po ActiveSync a potom odinstaloval a mám pokoj. Jen by mě zajímalo, kde se volání volání wol.exe schovávalo, když jsem to ani v registrech nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    27

    Nainstaloval jsem wol 1.7.1 a mimo toho, ze se lip kouka na ten spravne zobrazovany obrazek, tak mi pripada oproti minule verzi rychlejsi, treba kdyz stornuju synchronizovany kanal, tak je to vyrazne rychlejsi a plynulejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Zdravim. Jsem novým uživatelem WOLu a měl bych dva problémy.
    1. stránky PalmServer mi zobrazují špatně znaky s diakritikou
    2.vážnější. Stahuji stránky: Sunnysoft, PalmServer, MobilMania, iDnes a Palmare. A právě poslední Palmare se mi nikdy nestáhne (prý se nezdařilo spojení se vzdáleným počítačem). Po odpojení PDA od PC a opětovném připojení, zaškrtnu ve WOLu jen synchronizaci stránky Palmare a ta se stáhne OK. Dá se s tím něco udělat. Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Citace Původně odesláno od strojvudce
    Zdravim. Jsem novým uživatelem WOLu a měl bych dva problémy.
    1. stránky PalmServer mi zobrazují špatně znaky s diakritikou
    2.vážnější. Stahuji stránky: Sunnysoft, PalmServer, MobilMania, iDnes a Palmare. A právě poslední Palmare se mi nikdy nestáhne (prý se nezdařilo spojení se vzdáleným počítačem). Po odpojení PDA od PC a opětovném připojení, zaškrtnu ve WOLu jen synchronizaci stránky Palmare a ta se stáhne OK. Dá se s tím něco udělat. Díky za info.
    AD1.

    Stranky PalmServeru nezobrazuje spravne diakritiku PIE. Potiz bude nejspis v hlavicce kde neni definovano kodovani. Napr. v pripade mobilmanie je definovano kodovani a vse je ok.

    Probleme neni ani v identifiakci prohlizece, jelikoz stejna stranka je podstrcena i PIE.

    AD2

    Nemam zcela presne tuseni proc k teto situaci dochazi (pokusim se zjistit) ale pokud jsem si nastavil stejne kanaly jako ve vasem pripade ve stejnem poradi - objevil se stejny problem. Smazal jsem vsechny kanaly ze seznamu, vymazal soubory ve slozce, kde se ukladaji offline soubory pro wol a pridal znovu vsechny, avsak v jinem poradi (Palmare jsem dal na prnvi misto v seznamu). V tomto pripade jelo vse jak ma. Otestujte dany postup. Budu rad, podelite-li se o vysledky pokusu

    PS: Se synchonizaci posledniho kanalu v seznamu jsem se setkal i v pripade idnes, take stacilo prehodit poradi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    3

    Mám následující problém se staženými stránkami WOL:
    Některé stránky po zobrazení vyvolají samovolné připojení k internetu i když stažení přes WOL proběhlo v pořádku. Neměl někdo podobný prolém? MDA I.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Bronislav Bagar
    Mám následující problém se staženými stránkami WOL:
    Některé stránky po zobrazení vyvolají samovolné připojení k internetu i když stažení přes WOL proběhlo v pořádku. Neměl někdo podobný prolém? MDA I.
    O jakou stranku se napriklad konkretne jedna?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    3

    Např. Filmpub, Sunnysoft, Mobilmania ve druhé úrovni,
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Zkuste verzi 2.0 a upravit nastaveni kanalu do vetsi hloubky. Pak by to melo pomoci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Zkuste verzi 2.0 a upravit nastaveni kanalu do vetsi hloubky. Pak by to melo pomoci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    3

    Děkuji za odpověď. Verzi 2.0 mám od jejího uvedení. Bohužel ani stažení do úrovně 4 (přes 40 MB) problém nevyřešilo. Vyzkoušel jsem i přeinstalaci WOL, rovněž smazání programu vč. registrů a jeho novou instalaci, taktéž instalace po hardresetu neměla vliv. Zkusil jsem snad i všechna možná nastavení připojení. Vše bez výsledku. V případě, že mám MDA I v kolébce připojené k počítači proběhne zobrazení stránek bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104

    hlp hlp je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    65

    Dobrý den.

    Mám pouze jeden dotaz.

    Jak je mozné, ze ze kdyz si dám webové stránky synchronizovat pomocí AvantGO, celkový prenos dat je asi 350KB.

    Kdyz si tytéz stránky se stejným nastavením dám synchronizovat pomocí World Off-line, prenos dat je daleko vetsí.

    Také by me zajímalo, proc se v prubehu stahování stáhne napr. 30KB dat, ale výsledná stránka se ulozí a má treba pouze 10KB dat?

    Také jsem zjistil, ze nekteré stránky, které pres AvantGo normálne stáhnout lze, pres World Off-Line stáhnout nelze.

    S pozdravem Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105

    hlp hlp je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    65

    .. tedy více dotazu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sunnysoft World off-line
    Od Kleid v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 16:01
  2. World off-line
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 23:21
  3. Kanály do world offline
    Od iloveyou v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2004, 19:25
  4. Problem - nejede mi synchronizace sunnysoft world offline přes kolébku
    Od iloveyou v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 06:53
  5. Nastavenia World offline
    Od skyvlado v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-02-2004, 11:08