Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 119

Téma: Sunnysoft World offline

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    10

    A hlavne nas take zajima verze WOLu?
    ~Dev
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Dobrý den,
    mám ten samý problém, asi před měsícem jsem o tom referoval panu Adamcovi, odpověděl mi, že se na to podívají a nic..
    Mám verzi WOL 1.3 a dělá to tato verze, předchozí to nedělala. Jedná se konkrétně o stránky Mobil.cz (http://www.mobil.cz./avantgo.html) a Palmare.cz (http://www.palmare.cz./avantgopda.html).
    Když se na tyto stránky podívám PIE, tak jsou nádherně česky s diakritikou. WOL mi je stáhne sice česky :-), ale bez diakritiky. Podle mne je chyba v identifikaci WOL, kdyby se hlásila jako PIE, tak ji web podstrčí stránky s diakritikou..
    Jiné weby toto nedělají..
    Uděláte s tím něco? Nebo jsem sám komu to dělá, případně vadí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No a podival jsem se. Problem je v tom, ze stranky, ktere spominate z nejakeho duvodu pro nasi aplikaci davaji jiny obsah, jako pro klasicke pIE nebo tak. Ano, je to v identifikaci. Oslovil jsem je, ale nic moc jsem se nedozvedel. Proto se ptam, jake dalsi stranky to delaji, aby bylo mozne tomu zemazit lepe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    No, nezlobte se, ale mne moc nezajímá to, že mi potvrdíte to, co vím. Já bych chtěl, jako zákazník, aby to fungovalo a to se snad od 2. 4. 2003, kdy jsem Vás na tento problém upozornil, snad dalo vyřešit.
    To je tak těžké, aby se WOL identifikovalo stejně jako PIE? Obzvláště, když předchozí verze fungovala správně...
    A samozřejmě oba asi víme, že jsou stránky, které podle klienta, který k nim přistupuje, poskytují různý obsah..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    55

    tak verzi mam 1.2 a zkusil jsem stahnout zkusmo www.svetpda.cz - uvodni plnou stranku - snad ani jedno ceske pismenko spravne. Pak jsem zkusil www.palmserver.cz/av/ (textova verze) a tam mi nefunguje snad jen "z" a "s" s hackem:-(
    Moc nechapu, jak to, ze se to chova u ruznych webu jinak - ze by to bylo zavisle na nejakem tagu prislusne web-stranky?
    Trochu me uklidnuje, ze tady kolega nade mnou ma podobny problem - ale ten zase rika, ze to v predchozich verzich (coz je i ta moje) fungovalo

    Jo a jeste neco, kdyz dam na zacatku "read channels" - ocekaval bych, ze si budu moci zacit cist, tak se mi otevre pIE a oznami mi, ze stranka kterou hledam nemuze byt nalezena. Takze to ctu tim zpusobem, ze to nejdriv vyexportuju do nejakeho adresare (export channel data) a pak to tam rucne otevru:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Palmserver, Vám nebude chodit správně česky. Je totiž v kódování ISO - 8859-2. Pokud jej chcete mít správně, musíte ve PIE, Tools, Options, Advanced změnit kódování na Central European Alphabet (ISO), pak bude i š a ž správně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    55

    jak uz jsem psal v prvnim prispevku..."v pIE mam nastaveno central europan,":-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Palmserver, Vám nebude chodit správně česky. Je totiž v kódování ISO - 8859-2. Pokud jej chcete mít správně, musíte ve PIE, Tools, Options, Advanced změnit kódování na Central European Alphabet (ISO), pak bude i š a ž správně.

    treba by mohl wol provadet na stranky konverzi (volitelne). proste nastavit u kanalu, jake ma vstupni kodovani a jaky chci vystup. tak by se dala sjednotit cestina jednotlivych kanalu, aby se nemuselo v ie porad dost nepohodlne nastavovat kodovani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    10

    Dobrý den,
    mám ten samý problém, asi před měsícem jsem o tom referoval panu Adamcovi, odpověděl mi, že se na to podívají a nic..
    Mám verzi WOL 1.3 a dělá to tato verze, předchozí to nedělala. Jedná se konkrétně o stránky Mobil.cz (http://www.mobil.cz./avantgo.html) a Palmare.cz (http://www.palmare.cz./avantgopda.html).
    Když se na tyto stránky podívám PIE, tak jsou nádherně česky s diakritikou. WOL mi je stáhne sice česky :-), ale bez diakritiky. Podle mne je chyba v identifikaci WOL, kdyby se hlásila jako PIE, tak ji web podstrčí stránky s diakritikou..
    Jiné weby toto nedělají..
    Uděláte s tím něco? Nebo jsem sám komu to dělá, případně vadí?
    Je to přesně jak říkáte. Při upravování WOLu verze 1.3 jsem pozměnil identifikaci podle, které vzdálený server pozná, který program žádá příslušné stránky. Mylně jsem se domníval že to nebude vadit, ba dokonce jsem si troufl doufat, že to může být k něčemu užitečné.
    Nicmémě tento problém jsem řešil už hoooodně dávno (tuším, že to bylo někdy kolem prosince, ale vůbec si nejsem jistej -- ten čas tak letí), jenže oprava se jaksi na veřejnost nedostala, neptejte se mě proč, já to nevím.
    Stejně tak nevím, kdy se na web dostane verze 1.4, která už asi měsíc leží někde ve frontě...
    (Verze 1.4 se opět hlásí jako PIE.)

    ~Dev
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Tak to je v Sunnysoftu pěknej bordel a kašlou na zákazníky.. :-) Pochopil jsem, že Vy asi tuto aplikazi programujete.. Nemůžete je dokopat, ať dají tu verzi 1.4 konečně na web? Co je v ní nového?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Kdyz na vas budeme kaslat, budeme vam davat neotestovane aplikace :-) Krome toho se meni par dalsich veci, ktere s tim maji souvislot, jako treba model registrace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Pane Adamec, tomu se musím smát. Před měsícem a půl jsem Vás na tuto chybu upozornil a dokonce správně diagnostikoval, v čem je problém. Vaše odpověď byla, že to prokonzultujete a že se na to podíváte. Teď se dovídám, že ta chyba v té době už dávno byla opravena, pouze se ta oprava nedostala na web (viz předchozí příspěvky).
    Tak co potom v Sunnysoftu děláte? To pravá ruka neví, co dělá levá? To je to opravdu tak složité, vyměnit 1 soubor na webu?
    Snad by mělo být prvořadé opravovat chyby a poskytovat platícím zákazníků opravy. Co je mi z toho, že verzi 1.4 testujete (snad), když oprava předchozí verze, která je ož několik měsíců hotová se ještě nedostala k zákazníkům?
    To se divíte, že mám dojem, že na zákazníky kašlete?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Jsem rad, ze jste pobaven. Myslim, ze tady nebudu probirat, co vse se muze stat a co vse muze zabranit vypusteni nove verze (vedome, co treba developer nema duvod vedet). Kdyz bude pipravene vse, co ma byt pripraveno, bude uvedena. Ono se muze stat, ze se neco opravi a dalsich X veci nepujde. Pak me budete bombardovat dalsimi dotazy s tim, ze taky v predesle verzi vse slo. Kdyz se nekdy necham ukecat a vypustim pro par lidi neco, cemu sam neverim, protoze to nemam otestovane, pak to presne takhle dopada a je to horsi, jako uvolnit neco pozdeji. Kdyz na vas budeme kaslat, bude to vypadat tak, ze nebudeme mit v planu dalsi updaty, vylepseni a nove verze. Pokud se mi ozvete, poslu Vam verzi pro testovani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    jak je to s poplatkem? kdyz si WOL koupim, plati mi registrace i na dalsi verze nebo jen na aktualni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Zatim se ani jednou nestalo, ze by nas SW byl updatovan za poplatek, bude se tak dit az ted s lokalizaci u starsich modelu. Ostatni SW je stale bez poplatku a jedna z veci, ktera prodlouzila uvedeni je prave zmena teto casti SW, aby to bylo uzivatelsky lepe zvladnutelne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sunnysoft World off-line
    Od Kleid v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 16:01
  2. World off-line
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 23:21
  3. Kanály do world offline
    Od iloveyou v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2004, 19:25
  4. Problem - nejede mi synchronizace sunnysoft world offline přes kolébku
    Od iloveyou v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 06:53
  5. Nastavenia World offline
    Od skyvlado v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-02-2004, 11:08