Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 119

Téma: Sunnysoft World offline

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    10

    No zalezi na tom, jak je AS k PDA pripojen. Pokud je pripojen pres LAN (v mem pripade) tak synchronizace peti kanalu (BonusWeb (26.77 kB), Stereo magazin (508.99 kB), Svet namodro (60.88 kB), Technet (1.44 MB) a Zive (13,26 kB)) trva cca 10 minut.

    Nicmene pokud je AS k PDA pripojen pres seriovy kabel, tak muzete mit seberychlejsi pripojeni na Internet, ale do PDA pujdou sobory v idealnim pripade maximalni rychlosti 115200 bitu/s (t.j. cca 14.4 kB/s) -- v porovnani s 10MB ethernetem propastny rozdil.

    Dale je mozne (no obecne je to absolutni pravda), ze prenos tisicu malych souboru je PODSTATNE pomalejsi nez prenos jedineho souboru o stejne celkove velikosti. Zkuste si napriklad zkopirovat obsah instalacniho CDcka k Windows 4.0 (pres 3000 jednotlive komprimovanych, t.j. relativne malych, souboru) na pevny disk (ale domluvte si predtim na tu dobu rande, abyste se moc nenudili...). Pak si zkuste prekopirovat na disk nejaky DivX film a uvidite ten rozdil...

    Tento problem souvisi s tim, ze k prenosu tisice 1kB souboru je potreba tisickrat otevrit soubor, tisickrat precist 1kB dat a tisickrat ty data nekam poslat. V pripade jednoho (ne moc fragmentovaneho) 1MB souboru se otevre jeden soubor, potom se ctou data (typicky do 4kB velkeho bufferu) a nekam se posilaji. Tedy v porovnani s predchozim pripadem (1000 operaci cteni ze souboru) se pocet operaci cteni ze souboru snizi presne 4 krat, t.j. na 250 (a pokud je velikost bufferu vetsi, je pocet operaci cteni ze souboru nizsi). Ovsem o case (t.j. ze to bude 4 krat rychlejsi) se to uz tak presne rici neda -- jeste je ve hre spousta dalsich faktoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Guest

    Aplikace je velmi dobrá. Doporučuji však - je-li to možné zabudovat do ní defaultní sadu českých znaků "Central European Alphabet (Windows), aby se nemusela pořád nastavovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ted dost dobre nerozumim, asi mate na mysli nastavovani sady v pocket IE. To ale neni otazka nasi aplikace. Ale je pravdou, ze by asi bylo dobre udelat rovneou prepis nastaveni v registru, mnoho uzivatelu s tim ma problem. dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Guest

    Ano persne tak. Napriklad firma Paragon software (vase konkurence) ma jiz ceske znaky defaultne pri prohlizeni internetu a resetech okamzite nastavuje cestinu a to je nejlepsi.
    Ivo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jenze WOL neni cestina, ze jo :-) to, ze se po nastaveni v pIE neulozi nova znakova sada je bug pIE, potazmo PocketPC kterej nikdo neresi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Guest

    Ano persne tak. Napriklad firma Paragon software (vase konkurence) ma jiz ceske znaky defaultne pri prohlizeni internetu a resetech okamzite nastavuje cestinu a to je nejlepsi.
    Ivo
    Trochu nechápu problém okolo nutnosti měnit znakovou sadu v Pocket IE po restartu na Central European .., já mám 3870 s lokalizací Sunnysoft Lite a nic po restartu nemusím nastavovat, jednou jsem to udělal a mám ji tam stále...

    LeiLeo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    Hola, mé zkušenosti:

    Odkázán zcela na síť mobilního operátoru a GPRS, jsem si nadefinoval několik kanálů (vesměs iDnes atd..) hloubka (úroveň) stahování 2.

    při intenzivním třídenním používání se vyskytly tyto výsledky:

    1. vse zafajfkováno jako ok .... a bylo to ok
    2. vse zafajfkováno jako ok .... a stáhla se pouze úroveň jedna (vnoření už vyžadovalo připojení na net)
    3. vse zafajfkováno jako ok .... a bylo to ok (až na to, že při čtení nejhlubšího vnoření, které bylo obsahově v pořádku pořád PPC otravoval s připojováním na internet) ...

    Aplikace je skvělá, levná, ale ....

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mozete to presnejsie popisat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    signal vzdy maximalni, fajfkami myslím status synchronizace a jinak nevím ... co potřebujete konkrétně vědět?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    no ja z toho moc nevim, co se delo a tak. stahoval se kanal, ukazovalo se, ze se neco stahuje a tak. mate posledni verzi z WWW ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    ano pochopitlně progressbar makal ukazovalo to velikosti a to ze existuje vice verzi jsem netusil, podivam, stahnu vyzkousim a dam vedet - diky za info ...

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Guest

    Prosím o radu, snad přímo u zdroje. Předdefinované kanály fungují bez problémů -aspoň ty, co jsem zkoušel (kde jste našli tu adresu na idnes?), ale jakmile tam zadám vlastní, synchronizuje jako by nic, ale při pokusu o prohlížení kompletně zatuhne až do resetu (www.blisty.cz). U jiných zase napíše,synchronizace byla předčasně ukončena, protože nemohl stáhnout některé stránky(www.vyskov-mesto.cz). Dělám něco špatně? Je možné načtené stránky ve WolData jednoduše smazat a tím si uvolnit paměť, nebo ještě někde něco zůstává? Dají se někde stáhnout další předdefinované kanály?
    Díky za odpověď
    Petr
    german.petr@centrum.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    WOL je primarne pro optimalizovane stranky. ne, ze by neslo stahnout bezne stranky, ale tam je casto velke mnozstvo linku a zavislosti a clovek nema pod kotrolou, co se mu stahne, co ne. muze se stat, ze stahnete traba 5MB ze stranky a stejne tam neni co hledate. dalsi linky jsou ruzne po netu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    55

    tak jsem si take poridil WOL ale mam nejake problemy s cestinou - v pIE mam nastaveno central europan, knihy v html formatu se mi bezne s cestinou zobrazuji, ale co stahnu pres WOL to nema hacky carky (nejen v pIE, ani v MobipocketReadru:-(
    Dik za kazdou radu.
    jaih
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ktere stranky ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sunnysoft World off-line
    Od Kleid v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 16:01
  2. World off-line
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 23:21
  3. Kanály do world offline
    Od iloveyou v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2004, 19:25
  4. Problem - nejede mi synchronizace sunnysoft world offline přes kolébku
    Od iloveyou v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 06:53
  5. Nastavenia World offline
    Od skyvlado v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-02-2004, 11:08