Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 119

Téma: Sunnysoft World offline

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    hmm, to je divne. nam to jede OK a taky mame sdilene spojeni. muzete mi posat vice ? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    10

    No ono to az zas tak divne neni. Nez jsem se ja vubec dostal se socketama z iPaqu na Internet tak jsem malem prisel o vsechny vlasy, protoze Pocket Internet Explorer vesele surfoval a ja se porad nemoh (z WOLu) nikam dostat.

    U me pomohlo vyplneni pole "DNS" v sekci "Name Servers" v nastaveni sitovych adapteru -- cela cesta: Start menu ~> Settings ~> Connections ~> Network Adapters ~> [Oznacit prislusny adapter] ~> Properties ~> Name Servers ~> DNS.

    Pole DNS jsem vyplnil IP adresou naseho proxy serveru. (Ale vubec si nejsem jistej, jestli to chce proxy nebo gateway nebo uplne jinej server).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    no jo, ale já tam mám 3 adaptery, jak mam vedet, ktery je ktery. Ale je pravda, ze stranky si pres toto spojeni neporhlidnu zadne ... pouze icq funguje!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    hmm, pokud Vam nejde ani IE, pak je chyba jinde. Predpokladam, ze mate PocketPC2002 a AS3.5 (3.6), je to tak ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    3

    Přidávám se k velké pochvale na tento sw. Už jsem ho chtěl jít koupit.
    ALE:
    Doma mi jede sychro přes Mistral v pohodě - přes BlueTooth.
    Bohužel v práci přes cradle si ani neškrtnu !?!?
    Nic se netáhne.
    Nevím zda to nění v povolených portech na firemním proxy ?!
    Dík za radu jak to rozpohybovat i za firewalem, protože iPAQ používám hlavně v práci, že.

    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    ano mam konfiguraci tak jak jste řekl -activesync 3.6 PPC2002
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    A Vam IE pres ActiveSync jede bez problemu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    3

    Nevím zda je to otazka na mne,
    jen doplňuji, že ještě používám AvantGo i MobiPocket již dlouho a jedou denně!

    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    Ne nedostanu, urcite v tom bude hrat roli firewall, na kterem ovsem zadne restrikce nemam. Zkousel jsem na chvili aktivovat druhy firewall, ale chova se to stejne. Kdyz jdu na primo, pres GSM tak neni problem. Ale prece jenom si znovu neodpustim: pres active sync mi bez problemu jede ICQ, coz dokazuje, ze je na internet skrz urcite porty videt ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    10

    "no jo, ale já tam mám 3 adaptery, jak mam vedet, ktery je ktery. Ale je pravda, ze stranky si pres toto spojeni neporhlidnu zadne ... pouze icq funguje!"

    Ja tam mam taky tri adaptery. To DNS jsem vyplnil u "NE2000 Compatible Ethernet Driver"
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    10

    Pratele,
    mnozi se tady stiznosti na to ze WOL nechce fungovat pres ActiveSync, ktery jede na pocitaci pripojenem do lokalni site (LAN).

    Vzhledem k tomu, ze na teto konfiguraci byla cela aplikace postavena a testovana dovoluji si tvrdit, ze problem bude v nastaveni site ve vasem PDA. Jak uz jsem se zminoval, i ja mel ze zacatku tytez problemy jako vetsina z vas. Pomohlo mi vyse zminovane vyplneni pole DNS v nastaveni sitovych adapteru.

    Jako testovaci aplikace, zda sit funguje (no... pridrzme se tohoto vyrazu), ci ne jsem pouzil CedeFTP a nPop. Obe tyto aplikace stejne jako WOL se na Internet nedostaly, prestoze Pocket Internet Explorer ano.

    Jak vysvetlit to, ze PIE se na Internet dostane a nektere jine aplikace ne? Vezte, ze WinCE (a ostatni WinXX samozrejme take) nabizeji dve cesty jak se dostat na Internet. Jedna vede pres standardni sockety a druha pres knihovnu Wininet. WOL (stejne jako CedeFTP a nPop) pouziva sockety. PIE vyuziva Wininet. Jak je videt obe cesty nejsou zcela ekvivalentni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    To je sice hezke, ale ja se nedostanu ani na PIE ani na WOL, pouze na ICQ (a to funguje pres sockety).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    10

    To vypada na problem s HTTP protokolem, mozna nejakej divnej firewall... Zkousel jste FTP nebo nejaky e-mail client?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Připojím se k problémů s Internetem přes Active Sync (konfigurace PPC2002, AS 3.6). Občas se mi stane, že nefunguje na PDA IE, jednoduše se toho zbavim vytažením iPAQu z kolébky a opětovným připojení.
    Ale teď mnohem větší záhada. Při zkoušení WOL se mi stalo, že některé kanály (např. lidovky a recepty) se nedaly ztáhnout. Nedostakl jsem se na ně ani z IE na iPAQu. Na stolním počítači jsem se na ně bez problému dostal. A na iPAQU zase všechny ostatní fungovaly bez problému, jak ve WOL tak v IE. Po vytažení iPAQU z kolébky a znovu připojení tato "vlastnost" zmizela a všechno fungovalo normálně. Toto chování je mi naprosto nepochopitelné a ani nevím, zda za ně může WOL. Nikdy dříve jsem nic podobného nezaznamenal. Je ale taky pravda, že jsem IE na iPAQu přes AS moc nepoužíval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak jsem si to taky nahral a moc se mi to libi[] Velice pekne udelana aplikace. Mam ale dotaz (asi hlavne pro developera[]

    Vsechno funguje rychle, jen ta synchroinizace kanalu je pppooorrroooddd... Ale v te souvislosti jsem si uvedomil, za ActiveSync to dela stejne - kdyz taham 1000 souboru o velikosti 1KB, tak to trva stoleti, kdyz taham jeden 1MB soubor, je to za par vterin. To je ten AS tab blbe napsanej, ze ma tak velkou casovou rezii?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sunnysoft World off-line
    Od Kleid v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 16:01
  2. World off-line
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 23:21
  3. Kanály do world offline
    Od iloveyou v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2004, 19:25
  4. Problem - nejede mi synchronizace sunnysoft world offline přes kolébku
    Od iloveyou v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 06:53
  5. Nastavenia World offline
    Od skyvlado v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-02-2004, 11:08