Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: VGA a systémové dialógové okná

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Nikde som nenašiel diskusiu o tomto probléme, ale možno som len zle hľadal. Ak je to tak, poprosím vás, nasmerujte ma ...

    Mám Loox 720, ale myslím, že sa to týka všeobecne VGA zariadení s WM 2003 SE. Predtým som mal MDA II a tam som sa s týmto problémom nestretol.O čo ide?

    Niektoré systémové dialógové okná sa otvárajú tak, že ich nie je vidno celé (viď obrázky). (
    Neviem, čím to je, pretože sú to štandarné veci, ktoré sú súčasťou každej inštalácie WM 2003 SE. Chápal by som to u iných SW, za ktoré MS neručí. Ale toto?
    Vie mi niekto poradiť, ako vyriešiť tento problém? Zatiaľ mi pomáha iba LandScape.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    hm, mám loox 720 jen pár dní, ale tento problém jsem nezaznamenal ani v seVGA nebo v ozVGA

    děláto i v ozVGA? nebo jen v seVGA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Robí to iba v seVGA. V RealVGA je to v poriadku. Ale nejak sa mi nezdá, že by sa produkty priamo od MS spoliehali na ozVGA. Hlavne, keď ozVGA prišlo až ako reakcia na zlú podporu VGA od MS. :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    přesně tak - zkoušel jste HR?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Robilo mi to predtým. Potom som updatoval fw, takže samozrejme aj HR. Ale robí to aj tak.

    Mimochodom, prečo keď pripájam do príspevku GIF súbory, ukladá sa to ako JPG?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od peter.nr
    Mimochodom, prečo keď pripájam do príspevku GIF súbory, ukladá sa to ako JPG?
    Protoze pokud je ten obrazek vetsi nez 500pixelu, tak se automaticky zmensi a do GIFu ta komponenta ukladat neumi.

    A k te otazce - problem bude v tom softu, proste blbe nadefinuje velikost obecneho fontu. S tim MS nema co delat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od peter.nr
    Robilo mi to predtým. Potom som updatoval fw, takže samozrejme aj HR. Ale robí to aj tak.
    Tak to mas asi neco spatne (zkusil bych to flashnout jeste jednou, pokud to jde, nebo se vratit k puvodni ROMce). Ted jsem to vyzkousel v seVGA rezimu na Dellu a nemam s tim problem... ops:

    Dela to opravdu i na UPLNE cistem zarizeni po HR? To se mi nechce libit...
    EDIT: Mne to totiz prijde, jako kdybyste tam mel SE_VGA a ozVGA a zkousel prepinat pomoci nich na stridacku... Myslim, ze to tohle delalo...

    Obrazky jsou z MS Remote Controlu, ktery seVGA dela jako QVGA, tak si prosim nemyslete, ze jsem se zblaznil, ten RC neumi 192DPI.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00056169_pic1_LMkm.gif 
Zobrazení: 26 
Velikost: 23.4 KB 
ID: 1657   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00056169_pic2_qJvV.gif 
Zobrazení: 20 
Velikost: 21.8 KB 
ID: 1658  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    113

    To se mi stalo u NetFront kdyz jsem pouzil *.mui-File.

    http://www.pc-counselor.com/How_to/#doublepixeling
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Problém je vyriešený! :yes:
    Bolo to spôsobené programom OzVGA, resp. jeho nastavením. Dal som si tú robotu a spravil dom HR. Po HR fungovalo všetko ok.
    Potom som nainštaloval a nastavil OzVGA podľa návodu Milana Šveca. Znovu sa prejavil spomínaný problém.
    Tak som sa pohral s nastaveniami OzVGA. Nakoniec som zistil, že pomôže jednoduché vypnutie Bold pre systémový font v seVGA režime.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Aplikace bez okna/formuláře.
    Od Mobex v sekci Programování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-06-2008, 14:50
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2006, 12:58
  3. Vyskakovacie okna na browseri.
    Od pdq v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 07:50
  4. Chcete mat okna vo svojom ppc?
    Od LX v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-07-2005, 09:51