Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Co mam pouzivat na video ?

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Chtel bych se zeptat na zkusenosti s prevodem DVD do PPC. Mam Acer n35. Zkousim nejaky Pocket DVD 3.02 konverter. Moc se toho nenastavuje. Prevadi do Mrkvosoftiho WMV. Je to tak za 2-3h hotove.

    Davam 25snimku, PAL. Zvuk high a davam to tak na 128MB. Obraz ujde, ale zvuk je prisernej, navic se mik zda, ze obraz obcas poskubava.

    Mel bych prejit na neco jineho ? Nebude lepsi pouzivat DivX ? Ten prece udajne vzniknul vykradenim WMV.

    Muze nekdo zkuseny poradit ? Jsem v PPC zacatecnik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Osobně doporučuji právě DixX. Na převod PocketDivxEncoder(teď verze 3.51) a na přehrání Beta Player (teď doporučuju 0.05)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    kde to najdu a hlavne, jake parametry pro prevod ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    No tak, betaplayer tady přímo na ce4you, a pocketdivxencoder tady. Ovšem, nejsem si jist, zda převádí přímo z dvd. Hmm, možná to bude chcít nekdřív do něčeho grabnout. No, kažopádně, datový tok si u tohoto programu můžete vybrat a, i když záleží hodně na pc, doba převodu je vcelku slušná, jedna z těch nej, co jsem zatim viděl (jako že jsem jich moc neviděl )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Tak ta rychlost je super. Neni to sice tak dobre jako wmv, ale zase to PDA vpohode stiha a muze se dat lepsi datovy tok. A z DVD to jde primo.
    Dik moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Mam k tomu jeste par dotazu:

    1) udelal jsem jeden film /2 pruchody/ a obcas se v betaplayeru film zastavuje. Musim posunout rucne a jede to dal. Porad ve stejnych mistech. Co byto mohlo byt ? Bug v codeku pri tvorbe nebo v playeru ?

    2) proc, kdyz davam STEREO se nezvysuje pozadavek na datovy tok ? Predpokladam spravne, ze kdyz dam Stereo, pak je pro kazdy kanal polovicni tok a kvalita jde tudiz dolu ?

    3) Jak je to s frekvenci vzorkovani ? Kdyz ji zvysuji, pak je stale stejny tok a tudiz je vetsi objem dat, ktery se musi zkomprimovat do daneho toku a pak jde opet kvalita dolu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    1) to se pozná při přehrávání na pc, ale přimlouvám se za chyby při převodu

    2)to je těžké, tam bych se spíš přimlouval za chybu v tobrazení, či nějak zhoršená kvalita, či nefunční...

    3)také podle mě bude chyba v programu, ale mělo by to růst, omezovač tam není
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Akeho mailoveho klienta pouzivat ?
    Od nwagner v sekci Touch HD
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-10-2009, 21:07
  2. Ma smysl pouzivat exchange s MDA Compact?
    Od cenebris v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 07-06-2005, 14:56
  3. Moze sa pouzivat na HP rx3715 vacsia SD karta ako 1GB?
    Od LX v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-05-2005, 21:01
  4. Pouzivat PDA a samostatny telefon nebo MDA
    Od Mira_ce4you_oldd v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 14-03-2005, 09:01