Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 84

Téma: Jak nastavit ActiveSync pro synchronizaci přímo s Exchange serverem?

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    18

    Nic takoveho neexistuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od thank
    Nic takoveho neexistuje?
    Te se ptate na co? Sice jste citoval (mimochodem, dejte si s tim prosim trochu praci a citujte jen to, na co se ptate a ne celou diskuzi, pak Nahled zda je to OK a teprve pak odeslat), ale dost zmatene, 2x jste citoval sebe sama...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od bubo
    v Options mám zaškrtnuto server a zobrazeno Calendar, Contacts and Inbox. V configure - connections mám vyplněno jméno serveru, jměno a heslo - stejné, jako používám ve firmě. A mám zatrženo SSL.
    OK, takze vzdalene. Takze se jeste zeptejte admina, kdo vydal certifikat pro ten server, ke kteremu se pripojujete. Pokud to bude jedna z tech sesti firem, jsme doma
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od thank
    Nic takoveho neexistuje?
    Te se ptate na co? Sice jste citoval (mimochodem, dejte si s tim prosim trochu praci a citujte jen to, na co se ptate a ne celou diskuzi, pak Nahled zda je to OK a teprve pak odeslat), ale dost zmatene, 2x jste citoval sebe sama...
    Omlouvam se za to zdvojeni. Vim, je to moje chyba. Nahled je nahled. Ptam se, zda existuje nejaka utilitka, ktera je schopna vyexportovat kalendar PDA do souboru, ktery bych nacetl v Outlooku na PC a naopak, aby umela importovat data ze souboru, ktera bych exportoval z Outlooku z PC. Treba to umi samotne PDA, ale me se to nepodarilo. Mam FS 410.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    ako nastaviť vziadlené pripojenie k MS Exchange 2003, keď mám doma PDA v kolíske pripojenej k PC cez USB. Toto PC som mal pred tým v práci v LAN so serverom. Vzdialená synchronzácia funguje cez GPRS, ale prostrednictvom PC pripojeného k internetu cez WiFi umiestenného doma mi to nefunguje. Zisťujem, že mi nefunguje ani pocket explorer, takže chyba bude niekde v zdieľaní pripojenia?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od thank
    Ptam se, zda existuje nejaka utilitka, ktera je schopna vyexportovat kalendar PDA do souboru, ktery bych nacetl v Outlooku na PC a naopak, aby umela importovat data ze souboru, ktera bych exportoval z Outlooku z PC. Treba to umi samotne PDA, ale me se to nepodarilo. Mam FS 410.
    Ne, obavam se, ze Pocket Inbox export v jakekoliv podobe neumi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od skyvlado
    ako nastaviť vziadlené pripojenie k MS Exchange 2003, keď mám doma PDA v kolíske pripojenej k PC cez USB. Toto PC som mal pred tým v práci v LAN so serverom. Vzdialená synchronzácia funguje cez GPRS, ale prostrednictvom PC pripojeného k internetu cez WiFi umiestenného doma mi to nefunguje. Zisťujem, že mi nefunguje ani pocket explorer, takže chyba bude niekde v zdieľaní pripojenia?
    Asi ano. Me to funguje bez problemu i pres kolebku. Napred musi fungovat Pocket IE pres USB kabel, pak teprve muzete zkouset ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    a kde by som s tým mohol popracovať, tak aby mi pripojenie k netu fungovalo aj v koliske?
    tak so to uz aj nasiel... v ActivSyncu bolo treba zmenit pripojenie z prace na internet
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Cau - omlouvam se za tenhle dotaz - je mi to fakt trapny, ale jak to mam nastavit tak, aby mi to fungovalo z http://stdexc.std.fbm.vutbr.cz/exchange? Jedine, co znam je sve uzivatelske jmeno, heslo a tuhle adresu... (nejak jsem kdysi pouzival starsi Exchange a ten byl suprovej - ale tohle se hlasi jako MS Outlook Web Access, provided by MS Exchange server 2003) Takze je mozny, ze zmenili oznaceni a nebo se nejedna o Exchange jako takovej - celkove se mi to zda jako silene orezana verze..
    Jakou mam dat teda domenu treba tu domenu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud to maji nakonfigurovane, tak zkus zadat do AS jen stdexc.std.fbm.vutbr.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od karlic
    Pokud to maji nakonfigurovane, tak zkus zadat do AS jen stdexc.std.fbm.vutbr.cz
    to jsem zkousel a to mi prave nefungovalo.. tak proto se ptam, co s tim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    OWA je samostatne "rozhrani" pro pristup k Exchange datum pres internet...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    hmmm - tzn. mam smulu, ze? Resp. se mam pobavit trosku s adminem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak tak, synchronizace neni standardne zapnuta...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    6

    Jinak, pokud bys netrval přímo na synchronizaci, můžeš zkusit přístup přez textové rozhraní na stránce "stdexc.std.fbm.vutbr.cz/oma" budeš mít alespoň online přístup do své schránky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vice mailovych uctu pri pri synchronizaci s Exchange serverem
    Od Stevik v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-07-2009, 19:38
  2. Html email pri synchronizaci s exchange serverem?
    Od Rhinos_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 15:24
  3. Activesync nespustí synchronizaci s Exchange GRPS
    Od rihak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 16:56
  4. nastavení activesync v ppc pro synchronizaci s exchange serverem
    Od jeenik_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-01-2006, 11:43
  5. AS4.1 a synchronizace přímo s exchange serverem
    Od hujahu_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 15:46