Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: SmartPhone II jako modem přes USB

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    16

    Nkdo se mě nedovolá, když tečou data. Jak všechno pozavírám, tak už zase dostupnej jsem. Na stránkách Eurotelu jsem se dočetl: "Ano, během připojení přes GPRS, kdy dochází k toku dat, je opravdu telefon odhlášen z GSM sítě, a tím pádem se jeví jako nedostupný. Pokud se ale data nestahují a telefon je pouze připojen, budete již dostupný. ", což mě hodně pomohlo Podařilo se to někomu vyřešit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    To nevyřeší nikdo kromě operátora.
    Pokud jsi připojen a telefon (nebo comp) si zrovna "sáhne" do sítě má volající prostě pech. Je to tak i na MDAčkách.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tohle nevyresi nikdo, snad jedine zmena GPRS normy. Tohle se stava i u normalniho telefonu, proste kdyz clovek neco pres GPRS stahuje, tak se mu nikdo nedovola (zjisteno i na sve Nokii). Pokud je clovek jenom prihlasen na GPRS a zrovna nic nestahuje, tak to neni problem... No, jesteze maji operatori sluzbu zmeskanych hovoru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    16

    Ale pokud synchronizuju přes GPRS, tak to volání nevadí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od dusanm
    Ale pokud synchronizuju přes GPRS, tak to volání nevadí.
    Jak to myslíš "synchronizuju přes GPRS" ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    16

    Synchronizuju přímo přes GPRS na vystrčenej exchange do internetu bez použití compu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od dusanm
    Synchronizuju přímo přes GPRS na vystrčenej exchange do internetu bez použití compu.
    To je celkem jedno, o jakou komunikaci jde, jde o princip GPRS...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. PDA jako modem přes WIFI - Jak to mám udělat?
    Od Ignis v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-10-2006, 23:31
  2. Nastavení MPx200 jako modem k PC přes USB
    Od pichlak_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 18:35
  3. Smartphone jako modem?
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-03-2005, 13:20
  4. MDA 1 jako modem přes USB / COM
    Od Njord v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-06-2004, 07:19