Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Win 2003 mob a Activesync a Access, Nejde synchronizace s více tabulkami jak sedmi!!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Mám problém,
    Potřebuji synchronizovat Accessouvou databázi do PDA (LOOX 720) a nesynchronizuje mi to víc tabulek, než 7.

    Přitom mi všech 20 co mám v MDB převede do CDB, ale při synchronizaci si všímá jen sedmi.

    Postup jak to dělám:
    1. Při prvním převodu si vyberu databázi, následně všechny tabulky vyberu, poté se správně do PDA natáhnou
    2. ale potom, když si ve vlastnostech prohlídnu jaké tabulky synchronizuje, tak je jich v seznamu v Activesync jen 7.

    Nevíte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Co zkopírovat je ručně?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Rád bych to udělal ručně, ale jaksi tabulky z cdb do mdb přetáhnout neumím, to jde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    To activesync konvertuje automaticky, ne? Když tak existujou převaděče, jen nevím jestli free.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    jo automaticky z mdb do cdb, ale na zpět to neumí....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Jaktože neumí? Máš správně nastavené pravidla konverzí v AS/Option/rules/conversion settings/device to desktop?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    jo tak to je lepší, ale raději bych to syhchronizoval klasickým způsobem, ale každopádně dík.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Tak už mám jádro pudla

    Pokusím se popsat bezpečný způsob synchronizace ACCESS databází s PDA.

    V prvním příspěvku si můžete přečíst problém, ke kterému bych snad dodal jen toto:
    To že se mi synchronizuje pouze 7 tabulek asi z 20 je buďto verzí accessu (já mám 2003), nebo nějakými parametry v tabulkách, ale v každém případě se jedná o chybu Activesync. Nechce se mi to dále zkoumat. Ale naštěstí s vaší pomocí se přišlo na bezpečný způsob jak Activesync donutit k synchronizaci všech zmíněný 20-ti tabulek.

    Tady to je:
    1. databázy v PC zazálohovat
    2. nastavit synchronizaci v Activesync, tak aby se nám v PDA vytvořil regulérní CDB soubor
    3. Smazat v Activesync původně nastavenou synchronizaci, nechat v PDA CDB soubor
    4. Smazat původní databázy v PC
    5. Přez Activesync zkopírovat (převézt do MDB) CDB soubor do původního umístění na PC
    6. Vytvoří se nám v PC nová MDB databáze se všemi tabulkami, ale ve verzi 95 a bez všech formulářů, sestav atd.
    7. v Accessu převedem databázi do námi požadovaného formátu 97,2000,2003
    8. z původní zálohy si do naší nově vytvořené databáze naimportujeme všechny formuláře, sestavy, dotazy, moduly.
    9. HOTOVO vše funguje, tabulky se synchronizují a my se můžeme zaobírat vývojem PDA formulářů atd.

    Snad toto někdy někomu pomůže, mějte se pěkně a AHOJ.

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 22:27
  2. ACCESS POINT mě nejde zapojit
    Od Madmax1000_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-04-2006, 21:10
  3. Nejde mi synchronizace ActiveSync 4.1 s Qtekem8310
    Od Jarda Lukas v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-12-2005, 18:08
  4. Synchronizace pomoci ActiveSync s vice pocitaci
    Od jkarasek_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-01-2004, 14:05