Přestože jsem měl přislíbený MARIADOL (BENETICE) v termínu 13.- 15. května, smlouvy jsou smlouvy a pronajímatelé je musí respektovat, takže jsme byli vyškrtnuti z termínu (pro upřesnění: jednalo se o smlouvy uzavřené původním nájemcem).
Následně jsem chtěl uspořádat sraz na tolik vychvalovaném Troníčkovi, avšak již byl obsazen. Následovaly dohady a pokusy o zajištění Moravy, mezitím mi obsadili předjednaný Radotín frantíci. Takže jsem se znovu poohlédl po známých a dorazil až do Bzence.
Aktuální stav k 2.5.2005:
Termín srazu: 13.- 15.5.2005
Místo:
- JUNIORHOTEL Bzenec (stránky dočasně nedostupné, a to z důvodu sloučení škol, pod které hotel patří),
- ubytování ve studiových apartmánech se dvěma třílůžkovými pokoji a společným sociálním zařízením,
- žádné zálohy dopředu se vybírat nebudou, stornopoplatky začínají 7 dnů před příjezdem, takže 5.5. uzavírám objednávky a zbylé pokoje ruším.
Cena za osobu:
- ubytování včetně snídaně 240 Kč/noc, tj. celkem 480 Kč za víkend, platí se individuálně při příjezdu na recepci,
- oběd a večeře jsou zajištěny v restauraci výběrem z jídelního lístku v ceně cca 100Kč, platí si každý sám,
Sraz bude probíhat v salonku, pronájem salonku hradí ce4you.
Občerstvení v salonku bude zajišťovat jeden číšník, proti přímým platbám.
Stornopoplatky vypadají následovně:
7 - 5 dnů - 20%
4 - 2 dny - 40%
1 a mémě - 80%.
Počet volným míst:21, volných pokojů:7.
Přihlášeni:
- ipf 1x
- Pavel Koza 1x
- Petr Schinzel 1x
- Zdeněk Malínský 1x
- Milan Švec 2x
- beecher 1x
- Šeba 1x
- fishman 1x
- Falco 2x (1 noc Pá-So)
- windmaster 1x
- Chuck 3x
- pinochio 1x
- Fanfulík 2x
- DAVIDOF 1x
- DELL 1x
- rratio 1x (1noc Pá-So)
- významný host 1x
Další informace průběžně, přihlášky mi posílejte na SZ s uvedením počtu osob. Jednodenní příjezdy mi nehlašte, doplácet za nikoho nic nebudu, pokud se rozhodnete přijet najednu noc anebo jen na den, přijeďte a uvidíte na místě.
(registuji tyto zájemce: paveluh, botur )