Zeptej se Ipfa nebo si tam zavolej: +420 518384527 (mail hotelbzenec@centrum.cz). Stránky hotelu se předělávají.![]()
Zeptej se Ipfa nebo si tam zavolej: +420 518384527 (mail hotelbzenec@centrum.cz). Stránky hotelu se předělávají.![]()
Takže konec úvah, nechtějí psi, nechtějí ani mne!
Škoda, tak někdy jindy :no:
To mě mrzí, ale se psem bude problém v 90 % českých ubytovacích zařízení. Stejně i u obchodů, možná lepší v restauracích. Chápej, že se bojí hygieniků.
Sorry zo OT, ale
pes není pro hygienu, ani další "exekutivní" složky problém, záleží jen na majiteli zařízení, zda ho přijme či ne a především záleží na soudnosti majitele zda má či nemá vychovaného psa!
Takže má podmínka zní kam já, tam pes, a znám dost a dost míst kam s ním mohu, a znám i přehršel ubytovacích zařízení, které pochopili, že je lepší účtovat od 200 ,- Kč za den pobytu psa, než přicházet o zákazníky, neb jsem zapřísáhlým odpůrcem psích hotelů a dalších velmi stresujících zařízení pro zvíře, které netuší proč bylo odloženo!
P.S. Vím, že to sem zcela nepatří, ale občas mám nutkání uvést různé kolující polopravdy / spíše by se mi chtělo napsat lži různých provozovatelůubytovacích, či stravovacích zařízení/ na míru pravou.
Mé znalosti vycházejí z osobních dotazů, právě na, v předchozím příspěvku zmiňovanou, "hygienu"
Pokud pes nebeha po kuchyni, nebo v mistech, kde by mohl prijit do styku s jidlem (i v jeste nezpracovanem stavu, jako treba sklad potravin) neni pro hagienu zadnym problemem. Je to spise v tom, ze tech 90% zarizeni, resp. jejich majitelu, se na hygienu pouze vymlouva...Původně odesláno od Zdenek Malinsky
vite, dalsi pohled je, ze majitele se boji, ze tim, ze tam budou nekdy mit psy budou odchazet zakaznici, co psy nemaji radi
ja psy zboznuju, stejne tak kocky a vsechna zvirata, kdo neveri, zaslu fotografie![]()
já snim také v podstatě cokolivPůvodně odesláno od hybo
![]()
![]()
....
Okrajová informace:
Uzávěrka přihlášek je 3. května, pak ruším veškeré volné pokoje, anebo si nerozhodnutí zaplatí zálohu na stornopoplatky.
Jo, na hygienu se vymlouvají, aby nemuseli říkat, že s 90% psy nejsou žádné problémy, ale těch zbývajících pět procent ti dokáže nadělat v hotelu pěknou paseku - bláto v posteli, štěkání v noci, očichávání a skákání na ostatní zákazníky. No, a protože se v hotelech bojí těch pěti procent nevychovaných, a protože nikdy nemůžou vysvětlit, proč tenhle může a ne ne, tak odmítají šmahem všechny. Takže jsou nakonec biti hlavně ti slušní s vychovaným psem. Blbý, co?Původně odesláno od Medved
Johano, chybí Ti 5% psů. 90% slušných + 5% problémových = 95% a celek je 100%. Jediné, co mě napadá, že jsou to psi, které sní Ipf (viz.jeho příspěvek výše).![]()
![]()
![]()
Koukám, že Johana není ještě přihlášená. Jak je to možné? :O Ty snad nepojedeš? :?
No, přihlášená jsem byla a už nejsem. Rodina - dcera má dvacetiny.
¨Původně odesláno od Zdenek Malinsky
Nechybí mi ani jeden. Mám dvě kočky.![]()
![]()
A těch 5% se v pohodě ztratí ve statistické odchylce a ve srazových ztrátách. Nejen ce4you má srazy.
No to se nevylučuje - vezmi dceru s sebou!Původně odesláno od Johana
![]()
![]()
![]()
Bezva nápad.Původně odesláno od Falco
![]()
![]()
Tady jsou ale vážně chytrý lidi.
) Ještě dneska to dceři navrhnu.
![]()
![]()
... jenže si představ, že to tam okoukne a na svý dvacetiny se čerstvě zamiluje do nějaký cihly a já to budu muset zacvakat. :no:
Bezva darek, ne?Původně odesláno od Johana
![]()
Jinak si predstav, ze se na svy dvacetiny cerstve zamiluje do nejakeho cihlare... To pak bude peklo...:yes: