Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HP 6340

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    10

    Zhledl jsem na nekolika strankach ruzne pripevky o h6340. Nemate nekdo zkusenosti s verzi s USA. Oznaceni stejne ale melo by mit fotak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    55

    Pokud vím tak foťák má verze iPAQ h6315. Ten sem zkoušel, foťák děsně nekvalitní, mám pocit že i můj SE T610. Na zto focení to má navíc pomalej procesor. Dříve sem ho moc chtěl, po tom co sem ho vyzkoušel bych ho nechtěl. A hlavní věc, 99% oprav iPAQů se posílá do holandska..ale h6315 tam nepříjmou takže to musíš poslat jinam a i když máš záruku tak musíš platit poštovné tam i z5
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Kde beres informace o te zaruce a opravach? Pri zaruce neplatis samozrejme nic, krom toho, vetsina iPAQu se resi jiz v CR Podstatne je, ze zarucni oprava trva od 1 do 3 tydnu, takze i kdyby to bylo na konci sveta, je to jedno...ale to nemeni nic na faktu, jake zarizeni 6315/6340 je...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    55

    Znám u HP servisního technika co dělá iPAQy, většina se jich při hardwarovejch potížích řeší v holandsku. A co se týče toho h6315 tak kámoš jí má, právě díky tomu sem jí mohl vyzkoušet.. A opravu mu neudělaly ani tady ani v holandsku protože prej není určená pro evropskej trh takže jí musel posílat jinam a platil poštovné
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    To Holansko potvrdzujem. Mal som osobnu skusenost a tiez mi povedali ze to sa nerobi v SR a ani v CR ale v Holansku a postovne som musel platit tiez tam i spat.
    V tomto je iPAQ trochu mimo zakaznikov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    55

    Já sem měl svůj aky v holandsku, měl sem ho v záruce takže sem dopravu naštěstí neplatil, ale známej s tou h6315 kterej měl záruku tak si to musel platit, říkal něco o tom že to musel posílat do států bo co to mektal :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mluvme o zarizenich, ktere se lokalne prodavaji a lokalne servisuji...v zaruce neplatite zadne postovne (leda, kdyz posilate svoje zarizeni do servisu, nebo prodejcei postou)...pokud je zarizeni kupovano jinde, spacialne v USA, je mozne, ze zaruka jiz vyprsela (jsou tam zaruky zacinajici od 90dnu a jsou omezene - ale nizka porizovaci cena), nebo je zaruka jina...v takovem pripade je mozne, ze musite zaplatit neco, co jini neplati, protoze vase zaruka tak byla postavena...

    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. WiFi u HP 6340
    Od J.Fiala v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-05-2006, 19:56
  2. GPS na HP 6340
    Od rotor v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 13:07
  3. 6340
    Od IT-man v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 12:31