Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: BetaPlayer a nedostatek paměti?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    65

    Mám BetaPlayer 0.5 a když jsem se pokoušel přehrát 18MB video, hodilo mi to hlášku, že mám málo operační paměti. Přenastavil jsem tedy nastavení a pro PROGRAMOVOU paměť dal 29MB a pro úložnou asi 6MB. Tentokrát už to nehodilo hlášku žádnou, jen se BetaPlayer ukončil. Nevíte, v čem je chyba? video je převáděné přes DivXPocketEncoder
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    65

    Vyreseno :-). Prepnul jsem z ATI IMAGEON na GAPI :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Tim by to ale byt nemelo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    65

    kazdopadne to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    15

    Ako sa dá prepnúť z ATI na GAPI ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Citace Původně odesláno od Eduso
    Ako sa dá prepnúť z ATI na GAPI ?
    V Betaplayeru : Volby>Video
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    15

    Ale ja tam mám iba:
    - Dekóder ATI IMAGEON
    - ATI IMAGEON
    - Raw FrameBuffer
    - GDI
    - Null Video

    ??? :O
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...program tu nabidku meni podle toho, co konkretni zarizeni podporuje. Pri testech ruznych zarizeni tam mam pokazde neco jineho
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. iGO8 - problém: nedostatek paměti
    Od robuso_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 08-11-2008, 18:58
  2. Nedostatek paměti
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 07:56
  3. nedostatek paměti na htc tytn
    Od portyr v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-01-2007, 23:52
  4. BT - nedostatek paměti pro ovladače
    Od Behe v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-02-2006, 10:05
  5. Neustaly nedostatek pameti
    Od Namornik. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 13:17