Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Mpx 220 a nastavení MMS

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Nevíte někdo jak na to nebo alespoň nějaký odkaz? Nějak se mi to nedaří
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Ty mas 220ku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    mám
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    ooooooo, je supr?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    No s 200 nesrovnatelná po všech směrech včetně výdrže cca 3-4 dny.Zatím naprostá spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Tak je po spokojenosti,baterii nabíjí na 50%,vypíná se,nejde zapnout no hrůza,už je v servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od belkov
    Tak je po spokojenosti...
    .. mě děsíš... Naštěstí mi zatím slouží k plné spokojenosti. )
    Akorát to nastavení MMS je fakt teda dílo.. Myslel jsem že to mám OK a pořád to na mě křičí cosi jako "bla bla... zkontroluj dostupnost signálu.."
    Signálu tu přitom mám, že mi svítí na stole příbor..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kobayashi
    Akorát to nastavení MMS je fakt teda dílo.. Myslel jsem že to mám OK a pořád to na mě křičí cosi jako "bla bla... zkontroluj dostupnost signálu.."
    Signálu tu přitom mám, že mi svítí na stole příbor..
    Mě to funguje už v poho, jaké máš číslo portu??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    MMS TMCZ:
    Připojuje se k: Zaměstnání
    Přístup.bod: mms.t-mobile.cz
    uživ.jméno: mms
    heslo: mms
    Primární DNS: 0.0.0.0
    Sekundární DND: 0.0.0.0
    Adresa IP: 010.000.000.010

    je to správně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To je připojení, ještě MMS Settings
    já mám:
    MMSC Url: http://mms
    WAP Gateway: 10.0.0.10
    Port: 9201
    Na ten port bahca, protože u T-Mobile mají číslo portu v nastavení 80, ale s tím to nejde!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    hmm.. Mám TMO. Dík za tip - změnil jsem ten port v nastaveni střediska (MMSCZ) a zkusil něco poslat. Jenže stále tu mám "Připojení se nezdařilo.Zkontrolujte pokrytí signálem a akci opakujte".
    Někde mám něco blbě.. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    V MMS Settings máš nastaveno připojuje se k "internet"?? A proč máš v tom nastavení připojování k "zaměstnání" a ne k "internet"??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    takhle jsem to měl - odněkud stažené z netu.. ( kdybys měl jinej - "zaručenější" a pro mě hlavně funkční návod, byl bych fakt vděčnej.. Mě to podle tohoto prostě nějak nejde)

    nastavení MMS pro Motorola MPX220:

    Start
    Nastavení - OK
    Další… - OK
    Datová připojení - OK
    Pracovní připojení: Nabídka
    Upravit připojení - OK
    Připojení pomocí GPRS - OK
    Nabídka - Přidat - OK
    Popis: MMS TMCZ
    Připojuje se k: Zaměstnání
    Přístupový bod: mms.t-mobile.cz
    Uživatelské jméno: mms
    Heslo: mms
    Primární server DNS: nevyplňuje se
    Sekundární server DNS: nevyplňuje se
    Adresa IP: 010.000.000.010
    3x Hotovo
    Pracovní připojení: MMS TMCZ
    2x Hotovo
    Další… - OK
    Nastavení střediska - OK
    Načíst ihned: zaškrtnuto
    Počet pokusů: 3
    Připojit pomocí: Zaměstnání
    Rozlišení fotografie: Original resolution
    Menu
    Nastavení MMSC - OK
    Menu - Nové - OK
    Název: MMS TMCZ
    MMSC URL: http://mms
    Brána WAP: 10.0.0.10 ( asi)
    Port: 80
    Max. velikost pro odeslání: 200 K
    Hotovo
    MMS TMCZ
    Menu: Nastavit jako výchozí (nevybírá se, pokud je jedno nast.)
    Zpět (tlačítko s šipkou)
    Hotovo
    stisknout červené tlačítko
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak se tak na to koukám, tak mi pořád není jasné, proč tam máš definované spojení přes "pracovní" a ne přes "internet". víš proč?? nebo jsi to tak jen opsal?? Máš definované připojení přes internet přes GPRS?? Mrkni se na nastavení zde jen ten port u MMS nastav na 9201. Mě to podle toho návodu funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky Tobě, už to jde..
    Potíž byla v tom, že jsem tam měl u jedné položky chybně zvoleno toto: Connects to: Internet ( měl jsem tam mít "síť MMS").
    Díky za popis! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nastavení.. HTC II
    Od petrgr v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-05-2008, 00:06
  2. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 18:47
  3. Nastavení GPS
    Od Zeroboy v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-08-2007, 10:55
  4. Nastavení AC 4.5
    Od jan.hronik v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 05:48
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-08-2005, 15:12