Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Pouzivat PDA a samostatny telefon nebo MDA

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Nedavno jsem si u nekolika prispevatelu vsiml, ze drive pouzivali MDA a casem presli na vyuzivani PDA a samostatneho telefonu.
    Vcem je vyhodnejsi pouzivat (nosit) dve zarizeni nez mit vse v jednom?

    Diky za Vase nazory

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Ja tedy vlastnim PE a zarizeni s PE me asi jen tak neprestanou brat, ale hlavni vyhodu oddeleneho reseni spatruji v tom ze nemusis vzdy brat s sebou cele zarizeni, ale treba jen telefon, coz je treba do hospody bezpecnejsi Rozdily trosku stira MDA Compact diky rozmerum, ale to s tou bezpecnosti mam na mysli stale.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Pre mňa je najdôležitejšia veľkosť. MDA Compact je síce pekne maličké, ale jedine keby malo WiFi, EDGE a USB Host, tak by som ho kúpil.

    P.S.: Ešte slot CF by sa hodil, ale neviem, či by to tam "narvali".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Dvě zařízení = dvojnásobná výdrž baterií Protože mám plné synchro PIM mezi PDA a telefonem, většinu činností s plánováním času, úkoly nebo kontakty můžu vyřídit v každém z obou zařízení, v jedné chvíli má nevybitou baterku vždy alespoň jedno. Sice jsem MDA nikdy neměl, ale telefonování s ním jsem si jednou zkusil - buď cihlu u ucha nebo hands-free. Tzn. stejně je pro pohodlí mít zařízení dvě (MDA + BT sluchátko nebo PDA s telefonem). Trochu výhodnější je pro mě osobně ta druhá kombinace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    A co MDAC? To je uplne jina
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Jen mam trochu strach, ze kdyz budu zrovna potrebovat informace (dokumenty) z PDA tak budu mit jenom telefon.
    Jeste bych mel jeden dotaz. Pokud budu mit u sebe obe zarizeni a budu je mit propojene napr. pres Bluetooth, mohu vyuzit funkce telefonu primo v PDA a treba i z PDA telefonovat?

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Optimální je oskar data v MDA nonstop připojeno, T-Mobílek data v 6230 (přez BT)pro stahování či odesílání větších věcí (EDGE) a pro connect v zahraničí, Telefonica Spain v SE T610 (přez BT) pro připojení ve Španělsku a Portugalsku a Nokia 3410 pro hovory přesměrované z ostatních čísel v důsledku nedostupnosti při připojení a pro lokalizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Optimální je oskar data v MDA nonstop připojeno, T-Mobílek data v 6230 (přez BT)pro stahování či odesílání větších věcí (EDGE) a pro connect v zahraničí, Telefonica Spain v SE T610 (přez BT) pro připojení ve Španělsku a Portugalsku a Nokia 3410 pro hovory přesměrované z ostatních čísel v důsledku nedostupnosti při připojení a pro lokalizaci.
    ...a doufat, že to všechno ukočíruju bez dlouhodobých psychických traumat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Zatim je to o.k. ale plánuji koupi Compacta - přičemž stávající flotila zůstane
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Zatim je to o.k. ale plánuji koupi Compacta - přičemž stávající flotila zůstane
    ...a nosič balistických střel... :yes: :yes: Jak to taháš? Kolik toho máš u sebe a co leží doma a čeká na změnu polohy kvůli proleženinám? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Optimální je oskar data v MDA nonstop připojeno, T-Mobílek data v 6230 (přez BT)pro stahování či odesílání větších věcí (EDGE) a pro connect v zahraničí, Telefonica Spain v SE T610 (přez BT) pro připojení ve Španělsku a Portugalsku a Nokia 3410 pro hovory přesměrované z ostatních čísel v důsledku nedostupnosti při připojení a pro lokalizaci.
    A ja mel strach, ze neco zapomenu doma

    mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    vše je aktivní SE T610 je ve Volviku páč v ČR ho nepremávám. 3410 je firemní takže je taky v Autě a když auto stojí tak ho mám u sebe.Zblitek mám u sebe
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Pánové, jsem zvědav co povíte na moji konfiguraci, ke které jsem dospěl tak nějak časem. HP iPAQ 4700 a NOKIE 9300. Je to sice kapánek drahá varianta, ale mám vše co potřebuji. NOKIA jde sama na internet, notebook se připojí přes NOKII a HX se přes NOKII připojí taky. Synchronizace probíhá mezi všemi najednou a jak jim to panečku hezky jde. NOKIA na okamžitou potřebu, HX jako malý notebook, kromě bank zvládá vše co potřebuji a notebook jako základna. Prostě super.
    MilanO
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    2MilanO: To je tak, když se skloubí potřeba s možnostmi Kombinace je to výborná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    11

    Zatim mam malo zkušeností, ale taky přispěji...
    Dříve jsem se připojoval na net přes 6230... (gprs je pomalej net, ale nic jiného mi v lokalitě bydliště nezbývá).
    No, a teď mam: MDA COMPACT, 6230, BT nokia HW3 headset.
    Compact mi uvolnil telefon a jeho priorita je net, ale s 6230 jako modemem jsem byl spokojenější.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Akeho mailoveho klienta pouzivat ?
    Od nwagner v sekci Touch HD
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-10-2009, 21:07
  2. Samostatný RDS-TMC přijímač
    Od Karm v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 04-08-2008, 08:54
  3. Samostatný částečný reset?
    Od johna v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2006, 08:39
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 16:56
  5. Co mam pouzivat na video ?
    Od ms_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-03-2005, 18:06