Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jornada 680 -nic mi nejde

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    10

    Mam dotaz mam jornada 680 a nic mi nejde to co stiahnem preco???
    vsade vypisuj neni pre tuto aplikaciu a podobne...ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Musis si zvolit spravnou versi systemu a procesoru. Problem je, ze pro J680 se dnes a jiz delsi doby nic nedela, vse je pro PocketPC, takze musis hleda v hooodne starych archivech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    10

    no jo ale kde to mam hladat ?
    ked ja stiahnem pre tento WIN ale aj tak to nejde!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Co znamena "nejde"? A kde hladat? No, zkus vyhliadavace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    10

    nejde myslim tak ze na vsetko stiahnute vyhzduje nemoze otvorit aplikaciu a pod...:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Kde tu aplikaciu otvaras? 99% veci je pre PC a odtial sa instauju do J680.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    10

    vo windows expolorer
    a tam mam to stiahnute kliknem vypise nemoze otvorit aplikaciu!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    hmm, tak to asi nemas dobre stiahnute, to kliknes na EXE sile a napise Ti, ze nejde spustit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    10

    ano bud vypise nie je pre tuto aplikaciu alebo nemoze otvorit aplikaciu.
    ja tomu uz nechapem. to je uz cudne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jornada 720 - NET CF, ICQ
    Od carlos_2 v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 02:19
  2. ICQ for Jornada 680
    Od mirooo v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-03-2005, 12:43
  3. HP Jornada 565
    Od MacFig v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-09-2003, 13:10
  4. Jornada 928 - ???
    Od Martin F._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-08-2003, 15:22