Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: T-MOBILE MDAIII a microfon

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9

    Ahoj všem,
    máte někdo zkušenost se špatně fungujícím microfonem na MDAII? Skymkoliv telefonuji tvrdí že mě slyší jak ze sudu a že jsou tam jakési železné rezonance. Zařízení jsem vyreklamoval pro vadná microfon , přišel mi novej kousek a ten má tentýž problém.
    Na MDAII jsem tento problém nezaznamenal . Pokud někdo máte s tím zkušenost prosím poradte , co stím . JEstli se jedná o HW nwbo jen SW chybu a nebo dokonce o normální vlastnost

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ja jsem nejakou dobu pouzival T-mobile MDA III(nekolik ruznych kusu), a tento problem jsem vubec nezaznamenal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Normalne to neni !!!
    Ja osobne som to nespozoroval a skusal som viacej kusov ...

    Nemas niecim prekryty mikrofon ???? (rukou pri telefonovani) ???

    nahrava zvuk dobre ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    já to chci slyšet
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9

    Mnohokrate dekuji, ze existují takove kusy ,se kterymi se da normalne telefonovat . Dostat dva kusy od T-Mobilu a jen poslouchat ze volam ze sudu mi uz zacalo vadit. BUdu tedy predpokladat ze se jedna jen o anomalii, a že 3ks ,ktery dostanu bude již OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    já to chci slyšet
    Tohle jsem si ze začatku myslel taky ale buhužel to tímto není . Když si microfon namířim přímo k puse tak uživatel na druhé straně tvrdí že mě slyší o kousek lépe
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Tak len reklamovat !!!!!:!:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    63

    A skutecne ti to MDA vymenili? )))
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od malajizva
    A skutecne ti to MDA vymenili? )))
    JJ a dokonce bez problému , obratem jsem měl v rukou druhé ,které bylo original zabaleno ale ejhle problém byl uplně stejný. Tak jsem to poslal podruhé s tím že at ten kus co mi pošlou nejdřív vyzkoušej a popravdě to ted trvá už docela delší dobu, asi nemaj skladem žádné MDAIII ze kterého se dá telefonovat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. slabý microfon P535?
    Od Kitt2002 v sekci P5xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 16:17
  2. MDAIII compact
    Od Begy_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-08-2007, 22:33
  3. Čeština na MDAIII ?
    Od buk_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-11-2005, 10:44
  4. MDAIII a skype
    Od KamilCZ v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-03-2005, 21:11