Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Spatny zvuk MDA compact

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    Coby cerstveho majitele MDA compact me velice neprijemne prekvapila kvalita zvuku ze sluchatka, s mou predchozi, byt lowendovou nokii se to absolutne neda srovnat, zvuk je plechovy a misty az neprijemny. Co je ale daleko hgorsi, ze i pri hlasitosti o dva stupne nizsi nez nejvetsi mi velice neprijemne ve sluchatku chrasti.. CHtel jsem se proto zeptat, jestli je to zavada meho kusu, nebo jestli je to tak u vsech zarizeni.

    A souvisi s tim i druha otazka.. nema hlasite hf, vyzvaneni apod. znit i ze sluchatka a nejen z repro ze spodu pristroje? jakykoliv hlasity zvuk vychazi POUZE ze spodu pristroje, coz kdyz je telefon polozen na stole je dost neprakticke, protoze je velice spatne slyset.. (mimochodem s Pocket looxem se opet bohuzel kvalitou neda vubec srovnat, loox byl 3x lepsi)

    PROSIM podejte nejake vase reference, at se pripadne mohu obratit s reklamaci na prodejce ci servis.. dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    U mne je zvuk ok, jsem spokojeny, rozhodne to neni tak "rozchrchlane" jako u DP2.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    104

    Zdravim,
    tak ja se potykam se stejnym problemem a uz jsem Compacta i reklamoval (nejen kvuli zvuku) viz zde
    Takze se modlim k HTC potazmo xda-dev, aby brzo vypustili update, ktery nase souzeni ukonci.
    Kdyz jsem poprve telefonoval s hlasitym hf, tak me taky celkem dostalo, ze zvuk vychazi zespodu a nejak jsem si s tm nedokazal poradit-je to nedomyslene.
    Cili jsou tyto problemy zalezitosti cele serie (nejspis).

    Choze
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    aha.. no zajdu do tmobile a zjistim co stim budou delat.. to chrasteni me dovadi k silenstvi.. jen si musim nekde vypujcit tmobile simkartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Ad. reproduktor a hlasite zvuky - to je naopak vymyslene dobre. Pokud by to hralo z obou repraku, tak by v tom byl peknej maglajz. Kdyby to hralo jen z "usniho" repracku, tak nebude nic slyset, nehlede na to, ze kdyz ti prijde v prubehu hovoru SMS ka, tak by ti to taky mohlo urvat ucho...

    Ad. chrasteni - spouste lidem tento problem vyresil upgrade ROM. Nicmene v GSMobil jsou lenosi a poslou te s tim do kytek, nehlede na to, ze T-Mobil nevydal oficialne upgrade ROM.

    Ad. SIM - a proboha proc? Telefon neni blokovany (tudiz nebyl ani nezakone odblokovany) a T-Mobilu to muze byt uplne fuk, co v tom pouzivas, i kdyz si ho kupoval dotovany. Staci jim, ze maji s tebou smlouvu na dva roky a ze jim platis. Co se svymi telefony delas jim muze byt u pr....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    104

    jj souhlasim, ze pokud je v zarizeni sluchatko i repracek, je to vymyslene dobre. proc ale probuh nemit jenom repro u ucha? vyresi to problem s otacenim u hf i s kvalitou zvuku. a hlasitost prichozi sms pri hovoru jde vyresit v firmware-mel jsem pred mdac nokii 6610 a tam to fachalo bez problemu a kvalita se neda srovnavat.
    jinak je pravda, ze tmo a gsmobil s tim nic delat nebudou-proto jsem si to upgradnul sam, ale bohuzel tohle se nezlepsilo.
    choze
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    presne tak. dat reprak na spodek pristroje kdyz to na te strane vetsinou lezi je dle meho nazoru hloupost, a sluchatko kombinovane s reproduktorem mel uz alkatel club db pred peti roky.
    SIM proto, ze jsem slysel z nekolika zdroju ze SIM jinych operatoru nevidi radi (kupodivu..), coz by mohlo ovlivnit vysledek reklamace.
    btw
    Ad. chrasteni - spouste lidem tento problem vyresil upgrade ROM.
    -i na MDA compact? nikde jsem podobnou diskuzi nenasel, muzes me prosim nasmerovat medvede?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Schvalne jsem ted ten hlasity odposlech zkousel a bud ja jsem tak nenarocny nebo mate vazne nejake vadne kusy. Mohu srovnavat se svym DP2 a ten rozdil je obrovsky! MDAC vubec tak nechrci a nechrasti jako DP2. Mam pocit ze je ten repracek u MDAC tissi i na nejvyssi uroven hlasitosti, ale stale v rozumne mire pro hlasity odposlech - proste neni tak "predimenzovany". Mozna proto tak nechrchle. Nechapu proc by mel byt problem dat MDAC na stul displejem dolu. A pokud namitnete ze s nim chcete pracovat, namitnu ja - na co pak potrebujete hlasite HF? Proc si pak radeji nevzit prinejhorsim sluchatkove HF a normalne pracovat?
    Jinak celkove mi zvuk prijde u MDAC o neco lepsi nez u DP2, kde misty do toho repracku rvali asi vic nez na co byl staveny. A rozhodne mi prijde lepsi zvuk pres sluchatka (byt jsou to stejne smejdy jako u DP2) - jde slyset detaily co u DP2 proste slyset nejsou, nechapu jak to, ale je tomu tak (mohu srovnavat).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od Orloj
    presne tak. dat reprak na spodek pristroje kdyz to na te strane vetsinou lezi je dle meho nazoru hloupost, a sluchatko kombinovane s reproduktorem mel uz alkatel club db pred peti roky.
    To se hodne pletes. Hloupost to neni, je to naopak hodne chytre. Ja nevim jak ty, ale ja ho pouzivam celekm hodne, takze mi na stole moc nelezi :-) Pokud potrebuju, otocim si ho displejem dolu. Naopak kdyz ho drzis v ruce, tak repracek nezakryvas rukou.
    Citace Původně odesláno od Orloj
    -i na MDA compact? nikde jsem podobnou diskuzi nenasel, muzes me prosim nasmerovat medvede?
    Hmm. To po me chces moc. Je to uz hodne zpatky a ja to pak prestel sledovat... Ale pokud zapatras, urcite to najdes. Zkus XDADevelopers, compactjam nebo clubimate. i-Mate mel nekdy v pulce ledna dokonce vydat patch, ktery to mel opravovat. A jelikoz jde o stejna zarizeni, mel by patch pracovat vsude. Ted bych rekl, ze je integrovany do nove ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    no i tak mi prijde lepsi reseni dat repracek nekam navrsek -treba jako mel loox pod tlacitky..

    Diky za info o zvuku, dals mi nadeji ze se to spravi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    Mam stejny problem s kvalitou zvuku. Dej mi prosim vedet jestli si to vyresil tim upgradem? Je to opravdu desne.Taktez sem mel nokii a zvuk je nesrovnatelne horsi, vytaci me to ,protoze zadat nekolikrat za hovor dotycneho at zopakuje co rikal je silene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    tak jsem si nasel na XDAdevelopers forum, kde se problem resi, ale mam pocit ze ne prilis k nasi spokojenosti -vsichni totiz tvrdi, ze se jim zvuk vylepsil na imate flashnutim t-mobile romkou, kterou mi mame defaultne a s tim ukrutnym zvukem. Stve me to cimdal vic. Uz jsem na vazkach, zda neodnest pristroj do T-mobiole at si s tim nejak poradi, ale nejsem si jist, jestli budou schopni problem vyresit.. Aaach jo. Ja se toho prcka tak tesil a ted tohle.. To je na provaz.. :disgusted:

    Forum je k nahlednuti zde -mozna z nej vyctete vic nez ja
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    tak se také hlásím do "klubu" - hrastí mi v MDA Compact jak ve starých pendlovkách (

    EDIT po pražském srazu musím uznat, že můj Compact má krásně čistý zvuk, oproti jiným /EDIT

    a obávám se, že u T-M, nebo GSMobilu moc nepochodím ...............

    máte už někdo aktuální zkušenost s reklamací?????

    a dotaz č. 2 přijde mi, že mám o něco málo horší signál než s MDAII či MDAIII, jaká je Vaše zkušenost ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja sam zatim jeste zadnou zadnou zkusenost se zvukem pri telefonovani nemam, budu testovat az od zitrka - do ted jsem si uzival zdarma GPRS - ale mam kamarada, ktery ma taky MDAC od T-mobile, a zatim si na zvuk ani nestezuje, samozdrejme rika ze proti Nokii 6630 a nebo Motorole MPx200 je to nekde jinde - ale nema problem s tim ze by mu nekdo nerozumel nebo obracene. Jenom upozornuji ze telefon je nej neco jako jeho soucast tela, cili i kdyz to ma kratce, tak urcite uz protelefonoval vic nez ja za cely mesic. Cili to beru za bernou minci, ze to zas tak mizerne nebude. Zatim ale nevim co tam ma za ty ROMy atd., ale do zitrska vecera zjistim a dam vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Taky nemam problemy se zvukem ale s tim signalem mate zda se pravdu, uz jsem to pozoroval. Ale porad lepsi nez Oskar, ktery si u me v praci proste vubec neskrtne...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Compact nepřehraje zvuk při upozornění (budík)
    Od klema_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-04-2009, 19:05
  2. MDA Compact I - skoro nefunkční zvuk
    Od jan_bar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 22:19
  3. MDA Compact – nefunguje zvuk
    Od UnionS8 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-10-2007, 14:28
  4. RADA: Kdyz Vam na MDA compact vypadne zvuk
    Od sejra v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-09-2006, 14:56
  5. MDA Compact-přestal fungovat zvuk
    Od Ozzy_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 14:07