Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: GPS i-Tec Bluetooth 308

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    ahoj, vim, ze diskuze na tema "GPS i-Tec Bluetooth 308" jiz na ce4you tak trochu je, nicmene se priznam, ze me ne zcela sdelila to, co potrebuji.

    - poprosim vas o prakticke prispevky k tomuto zarizeni od uzivatelu co jej pouzivaji ci pouzivali....

    tzn.:
    1) uzivatelske zkusenosti?? kvalita signalu napr. v zastavbe?
    2) nedostatky zarizeni (konkretni??)
    3) technicke potize??

    dekuji, rozhoduji se, zda si toto zarizeni ponechat ci jej vratit, vcera jsem jen nainstaloval a poprve vyzkousel, zatim vse OK, ale nez bych na pripadne nedostatky prisel, mohlo by jiz byt pozde.

    dekuji
    stheepan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    to fakt tuhle krabicku nepouzivate???
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    No já ji mám teprve 4 dny.Co k tomu můžu říct, že jsem z toho byl nadšený.Testoval jsem to jen po městě a šlo to dobře.Anténu jsem přidělal na palubku a krabičku mám na boku v odkládacím boxu.Jen ted poslední dva dny mi to nějak špatně hledá satelity.Nevím jestli to může být počasím nebo něčím jiným.Pokud by mi to fachčilo tak jako první dva dny, tak budu spokojený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    - ja zatim externi antenu nepouzival a satelity o.k.
    - jen je skoda, ze GPS musi mit primy vyhled na oblohu, jakmile ji napr. strcim do kapsy, tak absolutne neni sance neco chytit , ale to je zrejme dano absenci,funkce xtrack....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    No já si dal externí anténu z toho důvodu, že když jsem měl BT na palubce tak mi lítala sem tam.A když je v kapse tak skutečnš signál není, ale stejně ji mám jen k navigaci do auta, tak mi to zas tak neva.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    a externi antenu jste mel v cene nebo byla kupovana zvlast? pripadne kde? a za kolik? diiiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Externí anténa byla v ceně.Záároven v balení byla dobíječka do auta a dobíječka do sítě.Celé mě to stálo 3350 ale sháněl mi to kámoš tak nevím odkud to má.Ale v jednom článku tady v diskusi jsem viděl odkaz na nějaký web, tam to bylo za zhruba stejnou cenu, ale nevím jestli s příslušenstvím nebo bez.Zítra jedu na cesty, tak jsem na to zvědavý jak mě to dovede.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    ja to dnes testoval v praze a super az na to, ze jsem lehce cvaknul auto predemnou jak jsem cucel do mapy
    dejdte vedet vase zkusenosti po cestach
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Já jsem dnes jel podle toho do Olomouce.Mám takové smíšené pocity.Mezi St.Městem a Napajedlama nebyly žádné satelity.To samé v Přerově .Občas se mi stávalo, že šipka byla mimo cestu,ale to neni taková tragedie.V Olomouci mě to pak dovedlo už dobře, dokonce přímo vedle do ulice kam jsem potřeboval jet.Ale je mi záhadou ta občasná absence satelitů.Že by na moravě nebyly?
    Jaké máte další zkušenosti s navigací?Kolik vám to tak průběžně ukazuje satelitů?Mě to průměr ukazuje tak 5 -6.
    PS: auto jsem žádné netukl, do mapy jen pomrkávám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    - ja chytam tak v prumeru 6-7, bez externi aneteny
    - ale zatim jsem jel jenom trasu liberec - praha a par KM v praze, zatim signal OK....
    - chapal bych, ze signal obcas nebude napr. v lese nebo nekde hodne v centru, zvlast ve vysokych zastavbach....ale to bych bral pouze v pripade, ze byste nemel externi antenu .... ??

    - dneska budu jezdit po prace vic, tak dam vedet
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ja nevim, ale v posledni dobe ctu problemy uzivateli s prijmem signalu GPS bez ohledu pouzivane GPSky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od hybo
    ja nevim, ale v posledni dobe ctu problemy uzivateli s prijmem signalu GPS bez ohledu pouzivane GPSky
    No tak pokud to špatně chytá i ostatním tak čím to může být?Myslel jsem že BT které mám je třeba mín citlivé, ale takto když říkáš tak je to asi něčím jiným.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    79

    Citace Původně odesláno od hybo
    ja nevim, ale v posledni dobe ctu problemy uzivateli s prijmem signalu GPS bez ohledu pouzivane GPSky
    Mlha :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    mlhou to asi nebude , dneska jsem jezdil po praze a vse OK, pak jsem prijel do liberce a tam byla opravdu mlha a navic snezilo jak blazen a taky porad ok )))
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Taky svoje GPS BT Holux 230 nemůžu dát do kapsy. Anténu bych si chtěl udělat na míru poradí někdo kde sehnat konektor?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední