Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 9 PrvníPrvní ... 56789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 121

Téma: Hledam betatestery pro novou hru na PocketPC

  1. #91

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    hmm, asi jo. Leda by to proměnlivé zrychlení souviselo jen s ovládáním stylusem (ale to by už bylo asi moc složitý).
    A co na to autor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Co si myslite o ovladani stylusem v drunk modu? je to peknej hnus, zvlast kdyz zajedu ke kraji, tak se odtamtad dost blbe dostava.

    Da se do toho shopu dostat i jinak nez dalsim dohranim 1. levelu?
    Jo ovlání stylusem v DrunkModu je strašný. Už jsem to zjednušil tím, že se invertuje pouze osa X, ale stále to je téměř neovladatelný.

    Do shopu se dostaneš jedině dohráním 1. levelu, udělam ale speciální exáč, který 1.level vynechá a hodí tě to rovnou do shopu.

    Citace Původně odesláno od ipf
    Stále mi chybí větší zrychlení, zejména pro průlet minovým polem.
    Bylo by možné předělat ovládání tak, aby po volbě "ovládání stylusem" již bylo možné i použít stylus pro ACCEPT, bez nutnosti mačkat tlačítka?
    Jinou rychlost pro stylus a klávesy se mě dělat nechce. Mě se to zdá s tím stylusem ovladatelný dobře. Rychlost rakety se dá změnit pomocí bonusu EXTRA SPEED, stačí ho buď sebrat nebo koupit za sebrané peníze.

    Stylus pro ACCEPT a ostatní příkazy použít lze. Stačí kliknout na text "ACCEPT". Menu jde ovládát stylusem bez použití kláves i bez klikání na ACCEPT. Stačí kliknout na položku menu ta se vybere a pokud dojde k dalšímu kliknutí na vybranou položku, tak to je jako ACCEPT.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    68

    Nepřátelé v druhym levelu sou bezva :yes: Už sem se to naučil hrát i stylusem :-) a de to f poho. Jinak Drunk mod nemam rád.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od NokFrt
    ....Stylus pro ACCEPT a ostatní příkazy použít lze. Stačí kliknout na text "ACCEPT". Menu jde ovládát stylusem bez použití kláves i bez klikání na ACCEPT. Stačí kliknout na položku menu ta se vybere a pokud dojde k dalšímu kliknutí na vybranou položku, tak to je jako ACCEPT.
    Ovládání MENU stylusem na hx4700 nefunguje.
    Jinak na tu rychlost už jsem si zvykl (prostě v real VGA je ta obrazovka moc veliká a trvá, než člověk dorazí z jednoho rohu do druhého ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od NokFrt
    Dotazy:
    - Snažil jsem se aby se nepřátelé v jednotlivých level od sebe odlišovali ne pouze grafikou, ale i chováním. Myslíte, že se to zatím daří?
    Podle mne ano.

    Citace Původně odesláno od NokFrt
    - Co si myslíte o hudbě, takhle by už měla být téměř finální.
    Mě osobně se líbí.

    Citace Původně odesláno od NokFrt
    - Co si myslíte o grafice v prvni levelu?
    Mě osobně se líbí.


    NÁMĚTY :

    - velmi bych doporučoval, aby pokud si koupím lepší štít, aby mi už zůstal na pořád - to jest i pro další životy. Stačí, podle mne , když po zabití se sníží střelba ( z trojitých na dvojité apodobně ). Na to jak je drahý, tak aby chvíly vydržel.

    - aby byly ještě nějaké prázdné pozice pro nesmrtelnost ( modrá ) pod štítem. Přesně tak jako je to u BOMB, tam jsou dvě prázdné. Pokud spadne tento BONUS na začátku, tak se nemá kam přidat. Místo tam je na dvě. A bude to stejně dlouhé jako štít. Ale to už se opakuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Na hx4700 nejdou namapovat tlačítka, poslední lze změnit METHOD a dál už nic. Zejména třetí tlačítko BOMB vycházi na boku přístroje, takže je takřka nelze použít.
    A ještě drobnost (která se asi nechává až nakonec, ale) ikonka by nebyla?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    A co je galatron vim jen ja

    EDIT: Do pytle, sorry za tu bitmapu - jak se to dava pryc? chci tam dat jpg.:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Velká chyba !

    Pokud zcela ztáhnu MUSIC ( prostě bez zvuku ), tak po ACEPTu a NEW GAME hra zcela zatuhne !!! A pomůže až SR.

    V předcházejích verzí to nedělá.

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00058597_Image3_Hdh.jpg 
Zobrazení: 12 
Velikost: 47.9 KB 
ID: 1743  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    To te ta hudba tak stve?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od ipf
    Na hx4700 nejdou namapovat tlačítka, poslední lze změnit METHOD a dál už nic. Zejména třetí tlačítko BOMB vycházi na boku přístroje, takže je takřka nelze použít.
    A ještě drobnost (která se asi nechává až nakonec, ale) ikonka by nebyla?
    To souvisí s tím, že nefunguje stylus v menu, jelikož pro změnu tlačítka na něj musíš kliknout stylusem. Nefunkčnost stylusu určitě souvisí s rozlišením displaye.

    Mam jistou teorii čím to je. Tvoje rozlišení displaye je 480x640, ale hra si myslí, že běží v 240x320, takže stylus se detekuje pouze v obdélníku o velikosti 240x320 což odpovídá 1. čvrtině displaye v levém horním rohu. Můžeš prosím tě zkusit v menu klikat v týhle části displaye a říct mi zda dojde k vybrání nějaké položky menu?

    Pokud je moje teorie správná, tak to ovládání rakety je u tebe při ovládání stylusem skutečně pomalejší (přesně o 50 procent)

    To, že se nepletu se dá zjistit ještě takhle:
    - normálně se raketa při ovládání stylusem pohybuje vždy do bodu, kam klikneš stylusem. U tebe by to ale mělo bejt tak, že doletí pouze do poloviny cesty. Dej mě prosím vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Velká chyba !

    Pokud zcela ztáhnu MUSIC ( prostě bez zvuku ), tak po ACEPTu a NEW GAME hra zcela zatuhne !!! A pomůže až SR.

    V předcházejích verzí to nedělá.
    Jo, tuhle chybu jsem si uvědomil zrovna, když jsem vám posílal novou verzi. Je to kvůli té plynulé změně hlasitosti, v příští verzi to bude opraveno. Zatím prosím nevypínejte hudbu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    To te ta hudba tak stve?
    To né, ale pokud něco testuji, tak se snažím zkoušet různé možnosti - nemožnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od NokFrt
    Citace Původně odesláno od ipf
    Na hx4700 nejdou namapovat tlačítka, poslední lze změnit METHOD a dál už nic. Zejména třetí tlačítko BOMB vycházi na boku přístroje, takže je takřka nelze použít.
    A ještě drobnost (která se asi nechává až nakonec, ale) ikonka by nebyla?
    To souvisí s tím, že nefunguje stylus v menu, jelikož pro změnu tlačítka na něj musíš kliknout stylusem. Nefunkčnost stylusu určitě souvisí s rozlišením displaye.

    Mam jistou teorii čím to je. Tvoje rozlišení displaye je 480x640, ale hra si myslí, že běží v 240x320, takže stylus se detekuje pouze v obdélníku o velikosti 240x320 což odpovídá 1. čvrtině displaye v levém horním rohu. Můžeš prosím tě zkusit v menu klikat v týhle části displaye a říct mi zda dojde k vybrání nějaké položky menu?

    Jo, je to tak. Našel jsem vlevo nahoře body pro ovládání stylusem

    Pokud je moje teorie správná, tak to ovládání rakety je u tebe při ovládání stylusem skutečně pomalejší (přesně o 50 procent)

    To, že se nepletu se dá zjistit ještě takhle:
    - normálně se raketa při ovládání stylusem pohybuje vždy do bodu, kam klikneš stylusem. U tebe by to ale mělo bejt tak, že doletí pouze do poloviny cesty. Dej mě prosím vědět.
    Jo, raketa se pohybuje jen ve spodní polovině obrazovky, ale umí obě strany, tj. jak do levého tak do pravého okraje obrazovky. Navíc ovládání stylusem funguje jen pokud pohybuji v horní polovině displeje. Takže to funguje jak má (vlastně nemá )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931


    Chyba !

    Ve druhém Levelu , ve druhém kole. Se mi to teď jaksi zacyklilo. Přestože je vše vystříleno, tak mne to nepustí dál. Vždy po chvilce vyletí létající talíř, který háže dolů střely.

    Nevím jestli to bude z obrázku patrné, ale opravdu tam už žádný nepřítel není.

    Po asi šesti minutách jsem to stopl a obrázky přikládám.
    Jinak mám Dvojité střely a extra Bulet na maximum.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00058710_Image1_6QE.jpg 
Zobrazení: 13 
Velikost: 43.5 KB 
ID: 1749   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00058710_Image2_7boh.jpg 
Zobrazení: 13 
Velikost: 45.7 KB 
ID: 1750  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Tak jsem asi 20x sestřelil ten létající talíř, ale stále mne to nepustí dál.

    Přikládám obrázky, kde je vidět i větší skóre ( za ty sestřelené talíře ). A snad je na těch obrázkách i poznat, že tam už žádný nepřítel není.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00058716_Image3_KB7K.jpg 
Zobrazení: 13 
Velikost: 43.1 KB 
ID: 1752   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00058716_Image4_XnE0.jpg 
Zobrazení: 13 
Velikost: 45.2 KB 
ID: 1753  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 9 PrvníPrvní ... 56789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 11:35
  2. Hledam betatestery pro novou hru na PocketPC
    Od NokFrt v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 22-07-2004, 11:14
  3. PocketPC 2000 vs PocketPC 2002
    Od hlp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2004, 13:01
  4. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 21:42
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-06-2002, 11:56