Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 121

Téma: Hledam betatestery pro novou hru na PocketPC

  1. #31

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    zkousel jsem menit to ovladani, a ta hra mi vubec nemapuje HW tlacitka! proste kdyz v options kliknu na nejaky to tlacitko, tak se tam objevi takova ta pomlcka. v tuhle chvili se ma, jestli jsem to pochopil, zmackonout nejake tlacitko, a ono to nic nedela :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    po soft resetu se mi to povedlo nastavit, vyvstava tady ovsem dalsi problem n30 - stale jeste ne uplne odstranene zpozdeni 2.hw tlacitka a taky jeho tendence se softwarove zasekavat -> lodicka neustale leti na jednu stranu. to je ovsem vec aceru a ne tvoje.

    dotaz k autorovi nebo tem co se nekam dostali? jsou tam pak nejaky lepsi potvory nez ti motylci a to ufo co lita ve prostred obrazovky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    A co takhle ovladat smer stylusem a na ostatnich HW tlacitkach stit, strelbu a bombu?

    pro Ipfa: Na ppc shoot'em'up hry jsou. Kuprikladu je good freewarovy galactic assault nebo trochu jednodussi martians. pak jsou tu taky hi-endovky jako sky force nebo alespon podle screenu dost raptorovity resco guardians. try pocketgear

    ta klavesnice pracuje jak kde. ok je treba v quakovi, doom4ce, myslim ze taky ve Warfare Inc. ale nepracuje v AoE nebo gfDoomu. podle me by mel vyzkouset nejakej hrdej majitel L720, jestli to u nej pracuje(doleva a doprava). mozna jen nejake rozhrani, ktere pouzivaji nektere hry, neni u n30 zvykle mapovat sipky L a P ... protoze je proste nema. ale opravdu je to je domnenka amatera, kterej skoncil u HTML a Visual basicu

    chystam se na to :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    68

    Zmena tlacitek u LOOXe funguje bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Takze me postrehy (MDA Compact)

    - grafika se mi zamlouva
    - totez se da rici o hudbe, at uz je prozatimni ci nikoli
    - trosku me zarazi nesourodost ovladani menu - napr v tom hlavnim menu to
    mohu oznacit stylusem a pak ale musim zmacknout action, tlacitka ala "Continue"
    musim odtapavat stylusem
    - taky bych se primlouval za ovladani stylusem, napr. pri pohybu vlevo a
    soucasnem mackani defaultnich klaves pro pohyb vlevo a vpravo jsem si
    "slapal na prsty"
    - cislo pod skore se pohybovalo mezi 3 az 4

    Hra se mi celkove moc libi, preji hodne zdaru! Jen to ovladani stylusem by jeste bodlo...

    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Jinak velmi se cením těch co se snaží vytvářet nové aplikace( hry ) pro zařízení typu POCKETPC.
    A budu je, pokud to bude v mých silách podporovat.
    To te slechti, ja se taky podilim na nekolika programech... A to z nich nic nemam, pac jsou open-source... Ale...
    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    A nerozumím vůbec tomu, že někteří ( i velmi známí přispěvovatelé - viz. Beecher ) se do těchto "tvůrců programů ( nebo her )" takříkajíc naváží.
    Ja se nenavazim do tvurce (ac prvni prispevek o tom je, protoze tam nebyly specifikovana odmena za testovani, paklize to bude hra, ktera se bude prodavat a 1st Easy Soft proste sve hry prodava), ja jenom opozornuji na nesvar, ktery se v posledni dobe rozmaha: "Napiseme nejaky program, lidi nam ho radi otestuji zadarmo a pak je jeste za plnou verzi zkasnem...", vsimni si, co jsem napsal:
    Citace Původně odesláno od beecher
    To NokFrt: Neber to jako utok na tebe, ale tahle praxe (otestujte mi to, ja vam to pak prodam) se zacina nejak velmi rozmahat a to se mi nelibi.
    Bud tedy delam komercni software a vsechny, co se na tom podili, nejak ohodnotim, nebo delam free/open-source software.
    Aby to nedopadlo za chvili tak, ze budeme vsichni zadarmo testovat a kdyz si to budeme chtit koupit, tak autor prijde s otevrenou dlani pro me penize za mou praci...
    Promin, Jirko, ale tohle fakt ne :no:, nelibi se mi to a budu proti tomu bojovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno jo, ale 1-easysoft ma alespon hry za cenu lidovou. A Atomix mi za tu necelou 100ku vazne stal!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od beecher
    Bud tedy delam komercni software a vsechny, co se na tom podili, nejak ohodnotim, nebo delam free/open-source software. Aby to nedopadlo za chvili tak, ze budeme vsichni zadarmo testovat a kdyz si to budeme chtit koupit, tak autor prijde s otevrenou dlani pro me penize za mou praci...
    Promin, Jirko, ale tohle fakt ne :no:, nelibi se mi to a budu proti tomu bojovat...
    Pravda to mne nenapadlo, asi jsme možná blbej, ale když někdo potřebuje pomoci, tak mu se mu snažím pomoci.
    Jinak mám příslíbeno přes SZ plnou verzi, tak se uvidí. Budu se snažit co by testér ( dá li se to tak nazvat ) pomoci co nejvíce.

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Mno jo, ale 1-easysoft ma alespon hry za cenu lidovou. A Atomix mi za tu necelou 100ku vazne stal!
    S tím souhlasím. A "ATOMIX" za těch 95,- Kč opravdu za to stojí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Jinak bych asi doporučoval tipy-připomínky-názory atd. k této hře posílat přes SZ přímo na autora této diskuze. Mám na mysli Ty, kteří testují a mají linky na tuto hru.

    Aby se z této diskuze nestal GALIMATIÁŠ. ( nevím jestli jsem napsal správní íčka ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Pravda to mne nenapadlo, asi jsme možná blbej, ale když někdo potřebuje pomoci, tak mu se mu snažím pomoci.
    Jinak mám příslíbeno přes SZ plnou verzi, tak se uvidí. Budu se snažit co by testér ( dá li se to tak nazvat ) pomoci co nejvíce.
    Ano, pokud mne projekt (jakykoliv, bavim se obecne) zaujme, taky se snazim pomoci, proc ne? Je-li takovy projekt open-source a libi se mi, budu do nej rad prispivat i vlastnim kodem. Pokud mi nekdo u komercni aplikace, ktera mne zaujme, rekne: "Otestuj mi ji, napis poznamky k chybam, ja ti pak za to dam plnou a odladenou verzi", tak je to taky v poradku, protoze plna verze ma svou jistou hodnotu, takze jsem vlastne za svou praci odmenen, a ja osobne pouvazuji, zda-li ta barterova dohoda se mi vyplati ci nikoliv a rozhodnu se.
    A ten zbytek je bud okradani nebo zneuziti. A pokud si to nekdo neuvedomuje (z obou stran), je potreba ho nakopnout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ale zapominate porad na pristup k testovani jako ODMENU nebo dokonce POCTU a nebo proste ZNEUZITI PRILEZITOSTI. Podivejte se na tatu gatese - hodil si na stranky longhorny ke stazeni nechava na lidech, co s nima chtej delat -

    A)pouzivat nestabilni nedomrvenou betaverzi
    nebo
    B)testovat jak divej, zasilat infa o bugach a...nic za to nedostat
    C)slintat, zustat u neceho jineho a pockat si na fullverzi a pak za ni samozrejme zaplatit

    Ja jsem si taky moh napsat o link na stazeni bety, a pak jen parit, jak psal ipf, da se u toho vydrzet nekolik hodin, coz uz v teto fazi prekonava nektere doopravdy placene hry

    Osobne od aktivniho malorozmeroveho betatestovani ocekavam ze autor bude s kazdym spolupracovat, zasilat nove verze a nakonec zasle plnou. a tak to se to tady rysuje

    Uz od zacatku to NEVYPADA jako "stahnete si hru, zaslete erory a se+u na vas". At uz de o osobni pristup nebo jine detaily...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    49

    Ahoj,

    myslím, že bude nejlepší zasílat poznámky týkající se testování hry přímo do diskuze. Přes SZ v tom mam strašnej bordel a když někdo napíše, že mu to dělá něco co némá (např. vyvolává kalibraci displaye), tak se pak musim každého zvlášť ptát zda mu to dělá taky. Pokud to budem zasílat přímo do fóra, tak alespoň můžou reagovat všichni hned.

    Do příští verze opravim nebo dodělam následující:


    - opravim chybu občasného padání hry (stává se to opravdu velmi zřídka někomu možná vůbec)

    - upravim ovládání v menu. Menu by mělo jít ovládat stylusem už teď, ale je nutné vždy ještě po vybrání položky menu kliknout na kontextovej příkaz v dolním rohu. Udělam to tak, že bude stačit znovu kliknout na vybranou položku a tím dojde k jejímu potvrzení

    - uložení nastavení hlasitosti hudby. Teď je tam malá chybka, že po spuštění hry nedojde k nastavení podle uložené hlasitosti, která byla nastavena dříve

    - zkusim tedy přidat možnost ovládání směru pohybu stylusem. Viděl bych to asi tak, že kam klikneš tam raketka poletí. Obávám se, že pro zařízení bez směrových kláves ta hra prostě moc nebude, jelikož to manévrování pomocí stylusu nebude tak přesný.

    - dodělam možnost namapovat všechny HW buttony, které PPC můžou mít (teda alespoň podle PHAL). Jedná se o button A,B,C a START + dalších 8 tlačítek

    - zkusim udělat vypínatelný AUTOFIRE. Nejsem si jistej, zda to bude použitelný jelikož u zbraní DOUBLE, TRIPLE a QUAD shot je minimum dvě střely, tzn. že pokud nemáte sebraný nějaký bonusy EXTRA BULLET, tak můžete s těmito zbraněmi vystřelit pouze 2 střely a pak musíte čekat než vystřelené střely zaniknou (zásahem nebo vyletěním mimo obraz). Pokud by tedy bylo zapnutý auto fire, tak vám ty střely můžou vyleťet zrovna když nejsou potřeba a když potřeba budou, tak to střílet nebude. Zkusim to udělat tak, že to AUTOFIRE budete moci zapnout a vypnout tlačítkem pro střelbu.

    - umožnim pohyb rakety po celé obrazovce.

    - do pauzy přidam možnost vyskočit do Windows (dostal jsem přimomínku, že ve hře neni možnost pauzy, ale ve hře pauze je, stačí stlačit START nebo klávesu nastavenou uživatelsky pro pauzu)

    - přidam další level (pokud to stihnu). Jinak hra je myšlená tak, že co level to jeden hlavní typ nepřátel. Každý typ nepřátel má několik druhů, např. u těch současných to je tak, že žlutý jsou nejobyčejnější (mají málo energie a nejsou tak agresivní), zelený maj energie víc a pří útoku sebou vezmou i dva nepřátele co jsou ve formaci pod nima a pravděpodobnost útoku je u nich vyšší. Pak tam jsou modrý, který maj energie jako zelený, ale střílej mířený střely. Nakonec je tam velká varianta, tzv. boss, kterému se energie automaticky doplňuje, má ji hodně a je obtížnej.

    Jednotlivý levely se budou skládat z následujích částí:

    1. 1. vlna nepřátel
    2. 2. vlna nepřátel
    3. nějaká speciální část (průlet minovym polem, asteroidy, nebo rojem speciálních nepřátel (stane se z toho vlastně standartní shoot'em'up, kde nepřátelé pouze prolétavaj a netvořej velkou formaci)
    4. 3. vlna nepřátel + boss
    5. bonusové formace nepřátel


    Prosím řekněte mě zda se Vám stávají následující věci:
    1. Nelze vystřelit. Tlačítko pro střelbu je zablokovaný.
    2. Dojde k přepnutí do aplikace pro kalibraci obrazu.

    Tyhle dvě věci se zatím stávají pouze jednomu (DATAPHONE2), nikdo jinej mě nic takové nenapsal a ani já sám vůbec netušim jak se to může stát.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Zatim u mne popsane problemy nenastaly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    68

    Jak sem již psal žádné problémy u mě nenastaly, hra běží dobře i na hodně podtaktovaném looxvi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    takze jsem si to zaprve zahral na iPaqu 1930, tam ty cisla jsou taky tak 4-5

    rozfach jsem ovladani na n30. vypada to nasledovne: doleva - packou nahoru, doprava - packou dolu, pause - packu stlacit, strelba -b4, pruhlednost - b1 a bomba je na b3. b2 nemohu pouzit z duvodu zpozdeni. jak vidite, nelze letet nahoru a dolu.

    a ted navrhy
    1)neslo by udelat mapovani klaves na klavesnici?
    2)a co kdyby ta mina do ktere narazis vybouchla? jasne, hratelnost to neovlivni, ale vypadalo by to dobre?
    3) neuvazujes o nejakym dlouhodobejsim vyvoji lodi? jako je to treba v legendarnim Power Manga, tam to je vyreseny genialne
    4)mozna by bodlo zrychleni tech prechodu v menu, takhle je to umorny, zvlast pro natesenyho parana
    5)obcas mi to uplne zatuhne v options

    a ten napad, kdyz rikas, ze ovladani "let tam kam tapnes" by bylo nepresny.






    -virtualni touchpad, jako je to treba v gfDoomu - lod bys stylusem nehonil po cely obrazovce, ale jen bys jezdil stylusem ve ctverecku. a lod by letela smerem, kterym jedes. samozrejme by mel jit vypnout

    pokud to povazujete za blbej napad, nezlobte se prosim na meops:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 11:35
  2. Hledam betatestery pro novou hru na PocketPC
    Od NokFrt v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 22-07-2004, 11:14
  3. PocketPC 2000 vs PocketPC 2002
    Od hlp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2004, 13:01
  4. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 21:42
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-06-2002, 11:56