Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 121

Téma: Hledam betatestery pro novou hru na PocketPC

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    68

    Já už sem mu napsal. Já nejsem náročnej, když dostanu full verzi zdarma, tak budu spokojenej. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od L4m3r
    Já už sem mu napsal. Já nejsem náročnej, když dostanu full verzi zdarma, tak budu spokojenej. :-)
    Tady nejde o narocnost, spise o princip, pokud by napsal, ze testerum nabizi pak gamesu zdarma, OK, ani neceknu, ale takhle?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    moznost zhrat si hru pred vydanim...

    ...a taky dobrej pocit z podilu na vyvoji na super hry. sorry, ale neslysel jsem o tom ze by se za betatest platilo. za betatestovani AoE 3 (na PC) bych mozna i par kacek zaplatil...

    vzdyt vidis jakej zajem tu o to testovani je, a NIKDO SI ZA TO NIC NENAROKUJE!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    68

    Ale jo platí se, ale nejčastěji se dává originální kopie hry. A i to si myslim stojí za to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Taaak, pocity z betatestu jsou tady

    1) Hra se NEDA ovladat stylusem -> NEDA se hrat na n30 -> doporucuji zakomponovat ovladani stylusem, popripadne umoznit nastaveni hardwarovych tlacitek (vem si priklad z Astraware GTS challenge. tam se da pri trose snahy zvyknout na ovladani Up/Down rolovatko pro rychlost a zatacet home/calendar)

    2) Hra nezvlada poradne mapovat hardwarovou USB klavesnici - funguji jen sipky nahoru a dolu, doprava a doleva nikoliv

    3) To cislo pod skorem je 4, na okamzik obcas preskoci na 5

    4) Grafika vypada skvele

    5) Prijde mi skoda, ze se neda lete az nahoru mezi ufouny. kdyby treba sli znicit narazem pri znacnem poskozeni vlastnich stitu jako v jinych shoot'em'up hrach

    6) Orientace v menu - podivna, jak se vsechno musi potvrzovat tlacikem ACCEPT dole v rohu. vsim jsem si ho az po jednom soft resetu

    To je snad vse, zitra si to zkusimzahrat u kamose na ajpegu, jak se to vlastne dooprady hraje.

    Ale az na to, ze jsem to nemoh hrat tak super

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    49

    Ahoj, díky všem co se mě ozvali. Poslal jsem to celkem 10 lidem, dále to zatím rozesílat nebudu.

    Za testování samozřejmě poskytnu plnou verzi hry po jejím dokončení. Nenapadlo mě to uvést dřív, jelikož jsem to bral jako samozřejmost a stejně to tak již bylo při testu předchozí hry ATOMIX.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Taaak, pocity z betatestu jsou tady

    1) Hra se NEDA ovladat stylusem -> NEDA se hrat na n30 -> doporucuji zakomponovat ovladani stylusem, popripadne umoznit nastaveni hardwarovych tlacitek (vem si priklad z Astraware GTS challenge. tam se da pri trose snahy zvyknout na ovladani Up/Down rolovatko pro rychlost a zatacet home/calendar)

    2) Hra nezvlada poradne mapovat hardwarovou USB klavesnici - funguji jen sipky nahoru a dolu, doprava a doleva nikoliv

    3) To cislo pod skorem je 4, na okamzik obcas preskoci na 5

    4) Grafika vypada skvele

    5) Prijde mi skoda, ze se neda lete az nahoru mezi ufouny. kdyby treba sli znicit narazem pri znacnem poskozeni vlastnich stitu jako v jinych shoot'em'up hrach

    6) Orientace v menu - podivna, jak se vsechno musi potvrzovat tlacikem ACCEPT dole v rohu. vsim jsem si ho az po jednom soft resetu

    To je snad vse, zitra si to zkusimzahrat u kamose na ajpegu, jak se to vlastne dooprady hraje.

    Ale az na to, ze jsem to nemoh hrat tak super

    přeně už sem to posílal přez SZ. Musim říct bomba.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od L4m3r
    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Taaak, pocity z betatestu jsou tady

    1) Hra se NEDA ovladat stylusem -> NEDA se hrat na n30 -> doporucuji zakomponovat ovladani stylusem, popripadne umoznit nastaveni hardwarovych tlacitek (vem si priklad z Astraware GTS challenge. tam se da pri trose snahy zvyknout na ovladani Up/Down rolovatko pro rychlost a zatacet home/calendar)

    2) Hra nezvlada poradne mapovat hardwarovou USB klavesnici - funguji jen sipky nahoru a dolu, doprava a doleva nikoliv

    3) To cislo pod skorem je 4, na okamzik obcas preskoci na 5

    4) Grafika vypada skvele

    5) Prijde mi skoda, ze se neda lete az nahoru mezi ufouny. kdyby treba sli znicit narazem pri znacnem poskozeni vlastnich stitu jako v jinych shoot'em'up hrach

    6) Orientace v menu - podivna, jak se vsechno musi potvrzovat tlacikem ACCEPT dole v rohu. vsim jsem si ho az po jednom soft resetu

    To je snad vse, zitra si to zkusimzahrat u kamose na ajpegu, jak se to vlastne dooprady hraje.

    Ale az na to, ze jsem to nemoh hrat tak super

    přeně už sem to posílal přez SZ. Musim říct bomba.
    presne to? vzdyt TY MAS JOYPAD
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Taaak, pocity z betatestu jsou tady

    1) Hra se NEDA ovladat stylusem -> NEDA se hrat na n30 -> doporucuji zakomponovat ovladani stylusem, popripadne umoznit nastaveni hardwarovych tlacitek (vem si priklad z Astraware GTS challenge. tam se da pri trose snahy zvyknout na ovladani Up/Down rolovatko pro rychlost a zatacet home/calendar)

    2) Hra nezvlada poradne mapovat hardwarovou USB klavesnici - funguji jen sipky nahoru a dolu, doprava a doleva nikoliv

    3) To cislo pod skorem je 4, na okamzik obcas preskoci na 5

    4) Grafika vypada skvele

    5) Prijde mi skoda, ze se neda lete az nahoru mezi ufouny. kdyby treba sli znicit narazem pri znacnem poskozeni vlastnich stitu jako v jinych shoot'em'up hrach

    6) Orientace v menu - podivna, jak se vsechno musi potvrzovat tlacikem ACCEPT dole v rohu. vsim jsem si ho az po jednom soft resetu

    To je snad vse, zitra si to zkusimzahrat u kamose na ajpegu, jak se to vlastne dooprady hraje.

    Ale az na to, ze jsem to nemoh hrat tak super

    1) o kompletním ovládání pomocí stylusu zatím neuvažuju, nedokážu si to zatím ani nějak představit. Potřebuješ celkem 3 tlačítka (střelba, štít, bomby) + 4 tlačítka na směr. Klávesy pro ovládání si můžeš nastavit v Options, počítam tam s 4 klávesami pro směr, tláčítkem START, 6 HW buttonama a kliknutím stylusu. Tobě to nastavení nefunguje?

    2) Zatím nevim v čem by mohl být problém. U ostatních her ta klávesnice funguje bez problémů?

    3) pro 100% plynulost hry se to nesmí dostat přes 30, takže to je Ok.

    4) jak jsem již psal, grafika pozadí bude jiná, tohle je jen taková rychlovka aby tam něco bylo

    5) do nepřátel který letěj bourat můžeš. To, že nemůžeš doletět až nahoru do formace jsem udělal z důvodu rychlosti hry, jelikož takhle nemusim počítat kolize s těmi nepráteli. Rychlost by se samozřejmě nijak viditelně nezměnila, takž bych to asi změnit mohl. Ještě to promyslim. Vadí to ještě někomu?

    6) Ten systém ovládání je převzat ze Symbianu. Musiš na ten kontextovej příkaz buď kliknout nebo jako potvrzení se bere klávesa START nebo button A, kterej by měl být na většina PPC pod tím nápisem umístěn. Pro levej kontextovej příkaz lze použít button C. Udělam to ale tak, že to půjde potvrdit stylusem kliknutím přímo na položku menu.

    Existuje ještě nějaký jiný PPC, který nemá klávesy pro směr a tlačítko START?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    68

    jo to číslo se u mě taky pohybuje kolem 4, 5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od beecher
    . I kdyby ta gamesa stala 1,- Kč, tak na ní vydělává, a tím, že mu to někdo otestuje zadarmo, tak mu snižuje náklady a zvyšuje zisk. Je to prosté zneužití lidí, jejich času a práce.
    Nechci být rýpalem, ale otázka zněla "Kdo chce být BETATESTERM ?", tak oť se ozve a pošle Svůj email. Takže pokud nechceš být, tak nemusíš vůbec reagovovat.

    Já osobně rád pomůžu, jen z toho prostého důvodu, že chci někomu pomoci.
    A vůbec nemusím za to mít žádnou odměnu.

    Ale to je jen otázka osobních priorit. Vše není jen o penězích, ale i o tom někomu pomoci. Toť můj názor.

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Citace Původně odesláno od beecher
    . I kdyby ta gamesa stala 1,- Kč, tak na ní vydělává, a tím, že mu to někdo otestuje zadarmo, tak mu snižuje náklady a zvyšuje zisk. Je to prosté zneužití lidí, jejich času a práce.
    Nechci být rýpalem, ale otázka zněla "Kdo chce být BETATESTERM ?", tak oť se ozve a pošle Svůj email. Takže pokud nechceš být, tak nemusíš vůbec reagovovat.

    Já osobně rád pomůžu, jen z toho prostého důvodu, že chci někomu pomoci.
    A vůbec nemusím za to mít žádnou odměnu.

    Ale to je jen otázka osobních priorit. Vše není jen o penězích, ale i o tom někomu pomoci. Toť můj názor.
    Souhlas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tak vám povím pár zkušeností z asi (dvou-*)hodinového hraní:
    I když hráčské maniaky (a navíc díky množství daňových přiznání na hraní nemám čas) jedná se přesně ten typ hry, který jsem postrádal na VGA (něco an způsob Raptora známého na PC).
    Z počátku jsem trochu lavíroval v ovládání na hx4700 - absence joysticku je výrazná, hru nelze (snad jen prozatím) ovládat stylusem a touchpad není pro tuto hru to pravé ořechové (většinou v nejnaléhavějším manévru zklame a zásah je na světě ). Ale s přibývajícími pokusy jsem se zlepšoval, až jsem nakonec strávil nad hrou téměř dvě hodiny.
    Grafika je skvělá, v režimu real VGA je dostatek prostoru pro manévrování (pokud nezklame touchpad).
    Za celou dobu hraní se hra ani jednou nesekla, žádná chybová hláška, nic, co by hru rušilo. Akorát bych uvítal nějaké tlačítko pro pausu a alt+tab pro možnost chvíli dělat něco jiného.
    Stejně jako kolega CommanderZ postrádám manévr "harakiri" (za smrt - smrt ).
    Počet ms na průchod na hx v real VGA 6, občas 7.

    * než jsem dopsal příspěvek, hrál jsem další hodinu .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od ipf
    Počet ms na průchod na hx v real VGA 6, občas 7.
    U čistého DATAPHONE2 se to číslo většinou pohybuje kolem 3. (+- 1 )

    Všechny připomínky ke hře posílám přímo přes SZ přímo "NokFrt" a nepublikuji je zde. A není jich málo.

    Jinak velmi se cením těch co se snaží vytvářet nové aplikace( hry ) pro zařízení typu POCKETPC.
    A budu je, pokud to bude v mých silách podporovat.


    A nerozumím vůbec tomu, že někteří ( i velmi známí přispěvovatelé - viz. Beecher ) se do těchto "tvůrců programů ( nebo her )" takříkajíc naváží.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    A co takhle ovladat smer stylusem a na ostatnich HW tlacitkach stit, strelbu a bombu?

    pro Ipfa: Na ppc shoot'em'up hry jsou. Kuprikladu je good freewarovy galactic assault nebo trochu jednodussi martians. pak jsou tu taky hi-endovky jako sky force nebo alespon podle screenu dost raptorovity resco guardians. try pocketgear

    ta klavesnice pracuje jak kde. ok je treba v quakovi, doom4ce, myslim ze taky ve Warfare Inc. ale nepracuje v AoE nebo gfDoomu. podle me by mel vyzkouset nejakej hrdej majitel L720, jestli to u nej pracuje(doleva a doprava). mozna jen nejake rozhrani, ktere pouzivaji nektere hry, neni u n30 zvykle mapovat sipky L a P ... protoze je proste nema. ale opravdu je to je domnenka amatera, kterej skoncil u HTML a Visual basicu

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 11:35
  2. Hledam betatestery pro novou hru na PocketPC
    Od NokFrt v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 22-07-2004, 11:14
  3. PocketPC 2000 vs PocketPC 2002
    Od hlp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2004, 13:01
  4. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 21:42
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-06-2002, 11:56