Nevite o nejakym (pokud mozno free) programu na PC na prevod? MEl jsem jednu pisnicku v MP3 - mela 6,5M (ja zil v domeni ze MP3 je super format se super kompresi) a pak jsem ji nekde splasil v OGG v lepsi kvalite a mela 2,5M!!
Nevite o nejakym (pokud mozno free) programu na PC na prevod? MEl jsem jednu pisnicku v MP3 - mela 6,5M (ja zil v domeni ze MP3 je super format se super kompresi) a pak jsem ji nekde splasil v OGG v lepsi kvalite a mela 2,5M!!
Freerip
CDex to umi taky? To je supr, uz ho mam pekne dlouho na disku!Původně odesláno od Wuffi
V to CDexu se to dela jak? Re-encode compressed audio files?
Napred je nutne jit do Options=>Settings a na radku Encoder zvolit OGG Vorbis DLL Encoder... a podtim nastavit sliderem kvalitu.
A pak to co rikasNapred si to kdyztak natahej do seznamu
:yes:
a kam se to konvertuje? v tom adresari to neni:no:
Konvertuje si to rovnou tam kde mu to nastavis, taky se to dela v nastaveni - zkus tam mrknout!![]()
Hlavne nedoporucuju u OGGu pouzivat ABR - komprese trva tak 3x dyl nez s VBR a kvalita je stejna, ne-li horsi.
Jinak ja pouzivam na kodovani dBpowerAMP.
Hlavne reenkodovanie ako take je prasarna... ale kto chce kam, pomozme mu tam...
Tak sem zkusil tento program a konvertuje celkem rychle a splehlive.Jedina nevyhoda je, ze se neda nastavit constant biltrate a vysledny soubor je tak o neco vetsi nez soubor prevedeny v jinem programu se zaskrtlou volbou constant biltrate.
pokud mluvis o cdexu, tak je to v nastaveni
Mluvim o cdexu, ale nikde sem to v nastaveni nenasel :?.Asi sem slepej, muzes me nasmerovat? Diky.Původně odesláno od CommanderZ
kvalita je hned pod nastavenim kodeku
Options->Settings->encoder
tam mas jediny tahatko v celym programu
To sem si myslel, ze reknes, to sem nasel takyPůvodně odesláno od CommanderZ
.Ma to ale jeden hacek.Treba 112 constant biltrate tam nenastavim
.To je podle me nejrozumnejsi pomer mezi kvalitou a velikosti.No to je jedno, kdyz dam 112 bez toho biltrate manageru, tak ma vysledny soubor 4,3 MB, s konstantnim biltrate ve 112kB/s ma 4MB (prevedeno v jinem programu, ale prevod trva mnohem dele) , coz zas neni tak hrozny rozdil.