CHIP brezen 2005
Cetl jste tam nekdo clanek o Mobilnich OS? Teda cumel jsem na to jako telatko na nove vratko, tvrdit v breznu 2005 kdy je jiz k dostani rada zarizeni s WM2003SE ze nejnovejsi jsou WM2003 Premium Edition si zaslouzi snad jen usmev a udivuji mne i udajne spekulace o WM2004...
[QUOTE="Wuffi"]Cetl jste tam nekdo clanek o Mobilnich OS? Teda cumel jsem na to jako telatko na nove vratko, tvrdit v breznu 2005 kdy je jiz k dostani rada zarizeni s WM2003SE ze nejnovejsi jsou WM2003 Premium Edition si zaslouzi snad jen usmev a udivuji mne i udajne spekulace o WM2004...[/QUOTE]
Neni se cemu divit. Recenzenti jsou povetsinou externisti a navic studenti. Je to stejne jako kdyz v televiznich novinach novnari rozebiraji odbornou problematiku cehokoli vcetne IT. Ten kdo tomu rozumi se jen vetsinou smeje co to je za "blaboly".
Neni se cemu divit. Recenzenti jsou povetsinou externisti a navic studenti. Je to stejne jako kdyz v televiznich novinach novnari rozebiraji odbornou problematiku cehokoli vcetne IT. Ten kdo tomu rozumi se jen vetsinou smeje co to je za "blaboly".
Mno ja taky pisu jako externista ale podobne blaboly jsem snad jeste z ust ani nevypustil. Kazdopadne z koncepce clanku myslim ze ten dotycny vlastni neco se Symbianem a o ostatnim jen nasel neco na Netu.
Mě zase pobavila "Exkluzivní recenze: FS Pocket Loox 720 Komunikační dravec do dlaně". 720 se prodává cca od října 2004 a toto vyšlo v časopisu Mobil 1-2/2005. Na exkluzivní je to malý rozsah, kromě několika chyb (např.rozlišení displeje je jednou uvedeno 320 x 480 a jednou 460 x 640, což není dobře ani jedno), jsem se prakticky nic nedozvěděl. Vůbec úroveň časopisu šla s odchodem šéfredakrora Jana Lodla dosti dolů. Cena se zvýšila, počet stran, kvalita obsahu i kvalita papíru snížila. Koukám, že vydavatelství TLP pohřbívá po Internetu (přestal vycházet) a Stereu & Videu (nedá se téměř číst) další časopis ze své stáje. :((
Časopis Stereo & Video 3/2003 otiskl tento článek:
Zábavná PDA
Multimediální kapsní počítače PDA neznamenají jen „kancelář do kapsy“ – mnohé modely výrobci obdařují také multimediálními schopnostmi. Nakolik mohou konkurovat klasickým přehrávačům a foťákům, případně audiovizuálním jukeboxům?
* Asus Pocket PC MyPAL A730
* Fujitsu Siemens Pocket PC LOOX 720
* HP Pocket PC iPaq rx3715
* Palm Zire72s
Musím si ho někde půjčit, abych se dozvěděl něco hodnotného.
:D
Časopis Stereo & Video 3/2003 otiskl tento článek:
Zábavná PDA
Multimediální kapsní počítače PDA neznamenají jen „kancelář do kapsy“ – mnohé modely výrobci obdařují také multimediálními schopnostmi. Nakolik mohou konkurovat klasickým přehrávačům a foťákům, případně audiovizuálním jukeboxům?
* Asus Pocket PC MyPAL A730
* Fujitsu Siemens Pocket PC LOOX 720
* HP Pocket PC iPaq rx3715
* Palm Zire72s
Musím si ho někde půjčit, abych se dozvěděl něco hodnotného.
:D