Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Přetaktovani EM-500

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    40

    Jde přetaktovat Cassiopeia EM-500 nějakym softwarem, nebo to jde jenom hardwarově??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud si vzpominam dobre, tak jen HW.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    40

    http://mywebpages.comcast.net/andrewdcox/HowTo/Overclock.htm no hardwarove přetatkovani jsem našel na tehle strance, ale nejsem si přesně jistný co mam udělat...jj chapu že to mam rozdělat a potom v posledním krkou udělat "něco"....noo jenže přesně nevim co. Neporadil by jste mi???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jestli jde o to, co je napsano tady: http://mywebpages.comcast.net/andrewdcox/HowTo/Overclock5.htm tak vzit 0.5mm tlustou pentilku a udelat pomoci ni spoj v tom miste, ktere zobrazuje obrazek (ta modra linka se tam musi dodelat) a pak to vsechno slozit zpatky...
    To je jak pretaktovavani Athlonu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    40

    Aha diky moc, mně se tomu nějak nechtělo veřit, věděl jsem že to mam nějak spojit, ale že bych to mněl spojovat pentilkou se mi moc nezdalo....jdu to zkusit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    40

    A ještě jeden takovej možna hloupej dotaz, ale jak poznam že se to zdařilo a procesor mi běží na 180MHZ ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od PsZch0
    A ještě jeden takovej možna hloupej dotaz, ale jak poznam že se to zdařilo a procesor mi běží na 180MHZ ???
    Believe?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    40

    Taak a už jsem si na 100% jisty že mam EM-500 na 180MHZ, zadlo se mi že to jede rychleji, ale to taky mohlo byt zpusobeno tim že jsem veděl že to rychleji jet ma....no hold psychika dělá divy....ale ne jede to rychleji, podtaktoval jsem to zase zpatky na 150MHZ dal nějake tři testy CPU v SPB Benchmarku a vyšlo todle (mimochodem vubec nevim k čemu jsou ty položky )

    MFLOPS 2232 ms
    MOPS 13211 ms
    MWIPS 11406 ms

    no ak dyž jsem to takl spatky na 180MHZ už to vypada trošku inač:

    MFLOPS 1861 ms
    MOPS 11016 ms
    MWIPS 9515 ms

    což vychazi kolem těch 20% rychleji než puvodně.... takže diky zučastněným mam o 20% rychlejši PPCčko
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No vida... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    40

    Jo a ještě takovej detail.....v Beta Playeru je v Založce Volby->Nastaveni (tam co se vybira jazyk) zobrazeny typ procesoru i s frekvenci.........mam 186MHZ ....... Bye ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Přetaktování
    Od dvzd v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 12:20
  2. Přetaktování
    Od OKOK_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 117
    Poslední příspěvek: 28-02-2008, 21:17
  3. n30 přetaktování
    Od gorole_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2005, 07:18
  4. Přetaktování pod SE
    Od Kubiiiik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 09:14
  5. Přetaktování Xscale
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-02-2003, 22:47