Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: přerušení spojení GPRS přes Bluetooth

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    Ahoj,
    Mám Loox 718 a Nokii 6310 (na které je tarif data nonstop od T-mobile). Při spárování přes BT a surfování na looxovi přes GPRS je vše v pořádku, ovšem do okamžiku, kdy nečínnost spojení je cca 5 minut, pak dojde k ukončení spojení. Můžete mi někdo poradit co a jak nastavit, abych připojení bylo aktivní až do doby než ho chci sám ukončit?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od fishman
    Ahoj,
    Mám Loox 718 a Nokii 6310 (na které je tarif data nonstop od T-mobile). Při spárování přes BT a surfování na looxovi přes GPRS je vše v pořádku, ovšem do okamžiku, kdy nečínnost spojení je cca 5 minut, pak dojde k ukončení spojení. Můžete mi někdo poradit co a jak nastavit, abych připojení bylo aktivní až do doby než ho chci sám ukončit?
    Děkuji
    Ptáš se kvůli ICQ? Jestli ano, dá se na přihlašovací obrazovce spustit SETTINGS a pak zaškrtni "Keep connection alive".
    Mělo by to pomoci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    to Pavlucha: U ICQ jsem to zatrhnul a stejně se připojení odpojuje. Stejně tak se při nečinnosti odpojuje i IE. Další nápad Jinak díky za tip...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Podíval bych se ještě do Settings/Nastavení,Systém, Napájení, Nastavení a zrušil bych oboje zaškrtnutí. Totéž u Podsvícení. Baterka u LOOXe je vynikající, vydrží to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    díky za tip,ale odpojuje se to i při napájení ze sítě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    Mám sice kombinaci 720 + 6230, ale počítám že tam nebude žádný rozdíl.Tak jse poctivě prolezl nastavení 720 a tam opravdu podle mě nikde ani není volba odpojení po určité době nečinnosti. Prolezl jsem nastavení i Nokie a taky nic.Jestli máš možnost vyzkoušet připojení PDA s jiným telefonem, tak by alespoň bylo jasné zda je chybu na straně Nokie nebo LOOXe. Pátrám dál.
    Dada
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mohl by to dělat i Inbox (pošta). Mě to většinou po skončení stahování odpojí. Jsem li online na ICQ (Agile) nebo se stahuje stránka na IE je to vždy OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    :O tak jsem taky experimentoval a je očividně problém v Nokii 6310i. Přendal jsem kartu do SE 630 a vše bylo v pohodě. Musím teďka ješte vykoumat, jak to napravit v te nokii....jinak všem díky!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    174

    Problem je v 6310. Presne takhle se chova stary firmware. Doporucuji upgrade na posledni verzi (ja mam 7). Verzi zjistis vytocenim *0000# tusim a nebo *0000*#. ja mel 5.50 a ta zlobila, kolega 5.52 a pry jede v pohode. tak jsem sel do upgrade a rovnou mi dali 7 a zatim slape a paruje se i s BT zarizenim, ktere drive odmitala.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    tak zítra jdu do servisu Nokie pro upgrade fw.,díky za tip andílku
    to ipf: schvalne jak dlouho vydrží tvůj teleférik s baterkou při nonstop připojení
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    tak jenom abych uzavrel tuto diskusi: Skutecne firmware 7.0 do Nokie 6310i vyresil problem a tedka to slape jako hodinky!
    Díky za tipy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kontrola spojení PDA s mobilem přes Bluetooth
    Od aoc_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-02-2007, 08:26
  2. MDA III + NOTEBOOK A SPOJENÍ PŘES BLUETOOTH NA INTERNET
    Od denitex v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-01-2007, 20:55
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-12-2006, 23:18
  4. Spojení PC a PDA přes bluetooth
    Od Petr V. v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-10-2006, 15:40
  5. Spojeni PDA s mobilem přes bluetooth
    Od aoc_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-05-2006, 10:27