Microsoft uvolnil český ActiveSync ve verzi 3.8. Stahujte ZDE.
Microsoft uvolnil český ActiveSync ve verzi 3.8. Stahujte ZDE.
Dík za upozornění:yes: :yes:
Stáhnul jsem si jí a nainstaloval
....vypadá stejně jako 3.7,chová se stejně jako 3.7 :?
V čem je lepší ta 3.8?![]()
Rozdily jsou minimalni, vetsinou jde jen o opravy nalezenych chyb. Velka zmena bude (snad) az ActiveSync 4.0...
A v com by mala byt "velka" zmena?
Ze tam dodr.u aj co je tam dobre ...Původně odesláno od netron
myslim za zatial patri do TOP zmetkov a nedorobkov od Microsoftu !!!
:O
Ale... Muzete byt konkretni?Původně odesláno od miroslav
Jinak zmen bude povicero, ale zatim jsou tajne![]()
THNX za NFOPůvodně odesláno od David
![]()
Původně odesláno od Pavel Koza
Samozrejme, ze konkretny mozem byt....
je toho viac nez dost !!!
pripravim nieco do samostanej sekcie, pokial je zaujem)
Jaky muze mit active sync chyby?
Obcasna duplikace predmetu, problemy se spojenim a tak... neni toho uplne malo, ale vetsina veci nastava pouze ve specifickych pripadech.Původně odesláno od Dominique
Já jsem nainstaloval před týdnem tu anglickou 3,8 verzi a musím říct, že zatím ani jednou nevypadla synchronizace za jízdy. To starší verze třeba když jsem synchronizoval po obnově zálohy z karty, tak potom na desktopu to synchronizovalo na 3x.
Taky slapu na te eng. verzi a celkem spokojenost. Prozatim jsem jen nerozchodil synchronizaci pres modrozub a to uz jsem precetl podrobne skoro vsechny navody jak na toPůvodně odesláno od Jerry Salcer
: Pravdepodobny problem bude mezi klavesnici a zidli
![]()
Musíš povolit v pda v activ syncu synchronizaci přes BT a v desktopu v activ syncu v nastavení připojení zaškrtnout taky synch pře com port,číslo nevím, to ti nabídne samo. Potom samozřejmě zpárovat zařízení stejným kodem
Jasne tohle vsechno uz jsem pochopitelne delal, problem je nekde jinde. :-)Původně odesláno od Jerry Salcer