Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: ActiveSync v3.8 CZ

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    Microsoft uvolnil český ActiveSync ve verzi 3.8. Stahujte ZDE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Aj Slovenskú :-)tu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Dík za upozornění:yes: :yes:
    Stáhnul jsem si jí a nainstaloval
    ....vypadá stejně jako 3.7,chová se stejně jako 3.7 :?
    V čem je lepší ta 3.8?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Rozdily jsou minimalni, vetsinou jde jen o opravy nalezenych chyb. Velka zmena bude (snad) az ActiveSync 4.0...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    A v com by mala byt "velka" zmena?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od netron
    A v com by mala byt "velka" zmena?
    Ze tam dodr.u aj co je tam dobre ...

    myslim za zatial patri do TOP zmetkov a nedorobkov od Microsoftu !!!

    :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od miroslav
    myslim za zatial patri do TOP zmetkov a nedorbkov od Microsoftu !!!
    Ale... Muzete byt konkretni?

    Jinak zmen bude povicero, ale zatim jsou tajne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od David
    Microsoft uvolnil český ActiveSync ve verzi 3.8. Stahujte ZDE.
    THNX za NFO
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od miroslav
    myslim za zatial patri do TOP zmetkov a nedorobkov od Microsoftu !!!
    Ale... Muzete byt konkretni?

    Jinak zmen bude povicero, ale zatim jsou tajne

    Samozrejme, ze konkretny mozem byt....
    je toho viac nez dost !!!
    pripravim nieco do samostanej sekcie, pokial je zaujem )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    154

    Jaky muze mit active sync chyby?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Dominique
    Jaky muze mit active sync chyby?
    Obcasna duplikace predmetu, problemy se spojenim a tak... neni toho uplne malo, ale vetsina veci nastava pouze ve specifickych pripadech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Já jsem nainstaloval před týdnem tu anglickou 3,8 verzi a musím říct, že zatím ani jednou nevypadla synchronizace za jízdy. To starší verze třeba když jsem synchronizoval po obnově zálohy z karty, tak potom na desktopu to synchronizovalo na 3x.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Jerry Salcer
    Já jsem nainstaloval před týdnem tu anglickou 3,8 verzi a musím říct, že zatím ani jednou nevypadla synchronizace za jízdy. To starší verze třeba když jsem synchronizoval po obnově zálohy z karty, tak potom na desktopu to synchronizovalo na 3x.
    Taky slapu na te eng. verzi a celkem spokojenost. Prozatim jsem jen nerozchodil synchronizaci pres modrozub a to uz jsem precetl podrobne skoro vsechny navody jak na to : Pravdepodobny problem bude mezi klavesnici a zidli
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Musíš povolit v pda v activ syncu synchronizaci přes BT a v desktopu v activ syncu v nastavení připojení zaškrtnout taky synch pře com port,číslo nevím, to ti nabídne samo. Potom samozřejmě zpárovat zařízení stejným kodem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Jerry Salcer
    Musíš povolit v pda v activ syncu synchronizaci přes BT a v desktopu v activ syncu v nastavení připojení zaškrtnout taky synch pře com port,číslo nevím, to ti nabídne samo. Potom samozřejmě zpárovat zařízení stejným kodem
    Jasne tohle vsechno uz jsem pochopitelne delal, problem je nekde jinde. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Activesync
    Od sobhonza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 14:43
  2. Internet via ActiveSync / Připojení via ActiveSync
    Od SixMan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-10-2007, 23:24
  3. MDA III - ActiveSync 4.2
    Od Fány_oldd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 17:27