Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: ActiveSync v3.8 CZ

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od pegasj
    Taky slapu na te eng. verzi a celkem spokojenost. Prozatim jsem jen nerozchodil synchronizaci pres modrozub a to uz jsem precetl podrobne skoro vsechny navody jak na to : Pravdepodobny problem bude mezi klavesnici a zidli
    U jakyho zarizeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    U jakyho zarizeni?
    MDA 2
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No, tak na nekterych MDA II je asi problem - na yasmeenove MDA II se mi to taky nepovedlo, na jinem zarizeni zase ano...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    No uprímně, někdy může být i chyba na uživateli Například měl acctive..(zrovinka en 3.8) problémy s ppc podtaktovaným na 100Mhz, teda to si aspoň myslím, ve většině případů to vypadlo...no a pak koukám, že tam mám stovku ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    No, tak na nekterych MDA II je asi problem - na yasmeenove MDA II se mi to taky nepovedlo, na jinem zarizeni zase ano...
    Delal jsem to presne dle Tveho navodu a vubec nic, pak jsem s tim jeste asi den laboroval a taky nic o tu synchronizaci mi zase az tak moc nejde, to si udelam v kolibce ale slo mi o pripojeni k webu, ted budu muset koupit wi-fi do slotu a to je celkem velka investice
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Kája
    No uprímně, někdy může být i chyba na uživateli Například měl acctive..(zrovinka en 3.8) problémy s ppc podtaktovaným na 100Mhz, teda to si aspoň myslím, ve většině případů to vypadlo...no a pak koukám, že tam mám stovku ops:
    Je pravda, ze mam MDA teprve par dni, ale tady problem neni
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Activesync
    Od sobhonza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 14:43
  2. Internet via ActiveSync / Připojení via ActiveSync
    Od SixMan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-10-2007, 23:24
  3. MDA III - ActiveSync 4.2
    Od Fány_oldd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 17:27