Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: SmartMaps - plán Prahy - 2 různé verze ?!

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    Ahoj, chci si pořídit plán Prahy, a objevil jsem SmartMaps. Na tom není nic divnýho, já vím, ale jsem teď drobet zmatenej - jako první jsem to našel na www.pdamapy.cz a pak na www.smartmaps.cz - a vypadá to, že jsou to dvě různé verze, screenshoty mají jiné menu a popis těch plánů je taky jinej, hlavně co se týká měřítek - takže jak to je? Obojí se jmenuje SmartMaps, ale jsou to různé věci?

    Doufám, že mi to někdo vysvětlí, protože teď nevím, co vlastně mám koupit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Na www.pdamapy.cz je myslím stará verze. Teď už to vyrábí APONIA (www.smartmaps.cz).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    Aha, no, taky mě to napadlo, ale mě zarazilo, že ta na pdamapy (PlanStudio), tam je pořád v ceníku a taky dražší... To už se vůbec nevyvíjí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Peca
    Aha, no, taky mě to napadlo, ale mě zarazilo, že ta na pdamapy (PlanStudio), tam je pořád v ceníku a taky dražší... To už se vůbec nevyvíjí?
    Vyvíjí, ale dělá to Aponia ... dyk ti to melduju o příspěvek výš ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Citace Původně odesláno od Peca
    Aha, no, taky mě to napadlo, ale mě zarazilo, že ta na pdamapy (PlanStudio), tam je pořád v ceníku a taky dražší... To už se vůbec nevyvíjí?
    Vyvíjí, ale dělá to Aponia ... dyk ti to melduju o příspěvek výš ...
    Ale jo, to jsem samozřejmě pochopil Já to spíš myslel tak, že pokud se ta starší verze od PlanStudia na pdamapy.cz nevyvíjí (tj. teď to dělá Aponia), tak proč to tam pořád mají v nabídce a ještě k tomu o kilo dražší...
    V každým případě díky za ujasnění, budu to kupovat od Aponia Software

    Mimochodem, nevíte někdo, jestli ten plán Prahy umí nějak plánovat trasu a zobrazit ji na mapě, aniž by měl člověk GPS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Peca
    Mimochodem, nevíte někdo, jestli ten plán Prahy umí nějak plánovat trasu a zobrazit ji na mapě, aniž by měl člověk GPS?
    Když se podíváš na jejich stránky a přečteš si (lenochu) o tom něco, zjistíš, že ano
    Koukni se na SmartMaps Navigator ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Když se podíváš na jejich stránky a přečteš si (lenochu) o tom něco, zjistíš, že ano
    Koukni se na SmartMaps Navigator ...
    Poslušně hlásím, že línej jsem nebyl a přečetl to už dávno Jen jsem nevěděl, jestli ten Navigátor a to plánování cesty platí i pro plány měst nebo jen pro celou ČR...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Peca
    Poslušně hlásím, že línej jsem nebyl a přečetl to už dávno Jen jsem nevěděl, jestli ten Navigátor a to plánování cesty platí i pro plány měst nebo jen pro celou ČR...
    Platí, je to udělaný dokonce tak, že mezi mapami přepíná program automaticky, bez nutnosti cokoliv měnit.
    Já ho mám a osobně doporučuju, protože z toho co jsem vyzkoušel je tohle fakt zatím nej ... Samozřejmě mluvím o Čechách ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    No, koukal jsem na to kolik co stojí, zatím zůstanu jen u plánu Prahy ve verzi Standard, na Navigator opravdu teď nemám prachy Ale časem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Platí, je to udělaný dokonce tak, že mezi mapami přepíná program automaticky, bez nutnosti cokoliv měnit.
    Automaticky prepina jen mezi autoatlasy. Prepnou mezi autoatlasem a turistickou mapou neumi.
    Jinak skoro vsechny informace ohledne Smartmaps jsou zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ruzne verze wm5 na Fsc C550?
    Od Rhinos_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-09-2007, 08:06
  2. Ruzne druhy e-knih, ruzne aplikace.
    Od osmera_ce4you v sekci eKnihy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 14:22
  3. Jak mít dvě různé verze active sync současně
    Od kiklhorn_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-12-2006, 16:06
  4. SmartMaps upgrade verze 1.8.5
    Od pigi_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2006, 12:02
  5. N560 - ruzne verze obsahu krabice ???
    Od Namornik. v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 18:59