Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 60

Téma: Jak je to na Pocket PC s pamětí?

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Do RAM jen to nejnutnejsi. Ja osobne pri spousteni nepozoruju zadnej rychlostni rozdil. A s tim kopirovanim do pameti to nemuze bejt 100% pravda. To bych potom Quakeho s desetimegovym pakopakem spoustel pul hodiny :? Osobne jsem kdesi cet, ze s tim kopirovanim je to u starsich PPC a palmu. Ale na jisto to nevim.ops: :disgusted:
    Ano, u Palmu to tak je, apliakce se kopíruje do RAM a spouští se z ní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1

    Prosim o pomoc mam HP Jornada 520 a necte mi CF pametove karty co s tim??? Dekuji moc Tom
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Poridil jsem si nove MDA Compact v T-mobile prodejne a na krabici je napsano ve specifikaci "interni pamet 64 + 64 MB" - kde je ta druha 64MB pamet???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... je to jen marketing. Těch dalších 64 MB je ROM, která je rozdělena mezi OS (pro uživatele nepřístupná), Storage a Extended_ROM.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    154

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... je to jen marketing. Těch dalších 64 MB je ROM, která je rozdělena mezi OS (pro uživatele nepřístupná), Storage a Extended_ROM.

    PavelR.
    hlavne ze je, ne? to nezni zas tak jako marketing... neni to pamet v pravem pda slova smyslu, ale svuj vyznam podle toho, co pises, ma pomerne velkej..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... no vzhledem k tomu, ze bezny uzivatel po precteni takove informace na krabici predpoklada, ze bude mit dostupne 64MB plus 64MB (viz vyse) tak bych to tak jednoznacne nevidel ... je to ale vec nazoru a zkusenosti pri posuzovani podobnych informaci ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Je vhodné instalovat do iPAQ File Store?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já bych řekl, že ano, už s ohledem na velikost RAM a ROM u Tvé 4700. Já mám u 4150 jen 2,85 MB, takže tam toho moc nedám. Taky slouží (iPAQ File Store) jako tzv. bezpečné úložiště", takže ani v případě prázdné baterie nepřijdeš o data, zde uložená.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od shiftik
    Je vhodné instalovat do iPAQ File Store?
    ... v pripade hx4700 je to nutnost ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Ještě se zeptám jak je to s rychlostí práce s pamětí v porovnani Storage/RAM/SDcard?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od tomosa11
    Prosim o pomoc mam HP Jornada 520 a necte mi CF pametove karty co s tim??? Dekuji moc Tom
    Pokud to dela i po HW resetu, tak nepomuze ani svecena voda (opravu u tak stareho zarizeni ani nenabizim). Pokud to po HW resetu funguje, je na vine nejaka aplikace a nezbyva nic nez ji najit.

    Citace Původně odesláno od shiftik
    Ještě se zeptám jak je to s rychlostí práce s pamětí v porovnani Storage/RAM/SDcard?
    RAM je jednoznacne, radove rychlejsi, ty zbyle dve jsou technicky to same a tak pomaly zapis a trochu rychlejsi cteni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    1. a ako je to prosim Vas s pamatou (typy) v MDA Compact
    2. kolko je tam volnej pamate po hard resete...
    ...mam smartphone SDA eurotel (SK) a rozmyslam o Compacte len sa mi zda malo tej RAM pamate...

    Diky za odpovede
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od kultus
    1. a ako je to prosim Vas s pamatou (typy) v MDA Compact
    2. kolko je tam volnej pamate po hard resete...
    ...mam smartphone SDA eurotel (SK) a rozmyslam o Compacte len sa mi zda malo tej RAM pamate...
    RAMky je dostatek, zatim se nestalo, ze by neco neslo...dulezite a porad pracujici aplikace do RAM, zbytek na SD (mapy, slovniky...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hybo
    Citace Původně odesláno od kultus
    1. a ako je to prosim Vas s pamatou (typy) v MDA Compact
    2. kolko je tam volnej pamate po hard resete...
    ...mam smartphone SDA eurotel (SK) a rozmyslam o Compacte len sa mi zda malo tej RAM pamate...
    RAMky je dostatek, zatim se nestalo, ze by neco neslo...dulezite a porad pracujici aplikace do RAM, zbytek na SD (mapy, slovniky...)
    fajn ale mna by skor zaujimalo kolko MB jej je...clanok som cital takze je tam pamat (typy) ako na beznom pocketPC???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud muzu verit sve recenzi, tak po HW resetu je k dispozici cca. 40MB RAM a 8MB FlashROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. regulace paměti
    Od wolfik_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-06-2009, 11:11
  2. HTC Muse PDA s 4GB pamětí
    Od Šákul v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-06-2006, 11:58
  3. Problém s pamětí
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 18:18
  4. GPS s BT a s pamětí
    Od hnipak v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2005, 10:57