Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Mapovani tlacitek u wmp 10

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Zdravim, tak jsem uz take v klubu "compact', mam ale problem, nejdou mi namapovat tlacitka u wmp 10. Pustim WMP-options-buttons-a zde vyberu funkci a zvolim assign, jedine tlacitko, ktera lze namapovat je navigation button. Vi nekdo jak nato?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od xp

    Jenze to mi prave nechodi, dokonce jsem kvuli tomu musel nainstalovat lokalizaci. A stejne tlacitka namapovat nejdou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mame stejneho Compacta,a me to chodi bezvadne. Chyba tedy nebude v zarizeni,ne?.. Mam nainstalovanou kompletni ExtROM+ten patch.. A neustale zapnuta plna lokalizace..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Ted jsem nainstaloval konplet balast z extended, nainstaloval patch a stale nic. Kdyz dam assign a spustim tlacitko na ktere chci funkci namapovat, tak se spusti aplikace, ktera je k tlacitku prirazena. Je tu jeste nekdo komu to funguje?

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    sorry za mystifikaci,ja jsem prehledl ta slovicka "navigation button".. Jelikoz ze zvyku programuji jenom "up"-zesilit,"down"-ztlumit,"left"-predchozi, "right"-dalsi, a "action"-screen toogle, toho nefunkcniho "kalendare" a "kontaktu" jsem si nevsiml..:? Takze pravdu mas ty,skutecne to nefunguje,a t-mobile nam vnucuje patch,kterej opravi akorat tak prd..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Uz jsem si myslel, ze jsem uplnej debil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A zkousel jsi to namapovat u uplne cisteho zarizeni,tedy kdyz neni nainstalovano vubec nic z ExtROM? Jestli to totiz nemrvi prave nejaky ten t-mobile bordel..:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od xp
    A zkousel jsi to namapovat u uplne cisteho zarizeni,tedy kdyz neni nainstalovano vubec nic z ExtROM? Jestli to totiz nemrvi prave nejaky ten t-mobile bordel..:?
    zkousel jsem snad uplne vse a nic.
    Podivam se na xda jestli to tam nekdo neresi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Mám ten samý problém s FS LOOX 420. Ví si s tím někdo rady?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mapování tlačítek
    Od GrassDevil v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 05-09-2009, 17:10
  2. Mapování HW klávesnice MDA III
    Od shaana v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 21:57
  3. Mapovani disku
    Od resnicka v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-03-2006, 18:41
  4. VPN, mapovani disku
    Od sabak_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-10-2005, 11:14