Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Odkazy na control panely do Today Pluginu

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud umoznuje vas Today plugin zadat rucne shortcuty na nejake programy a radi byste tam meli volani i nekterych control panelu, zadejte jako cestu programu nekterou z nasledujicich voleb (po tu pomlcku ):
    Kód:
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,1 - Nastaveni hesla
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,2  - Nastaveni informaci o uzivateli
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,3  - Stav baterie
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,4  - Stav pameti
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,5  - O programu
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,7  - Prerovnani obrazovky (Align)
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,8  - Nastaveni klavesnice
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,9  - Zvuk
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,10 - Odinstalace programu
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,11 - Start menu
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,12 - Prirazeni HW tlacitkum
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,13 - Today obrazovka
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,15 - Nastaveni prenosu pres IR (beam)
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,16 - Hodiny
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,17 - Sitove adaptery
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,18 - Nastaveni mistnich zvyklosti (Regional settings)
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,19 - Pripojeni (Connections)
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,20 - Nastaveni telefonu
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,22 - Sprava certifikatu
    ctlpnl.exe cplmain.cpl,23 - Bluetooth (asi pouze u tech co maji MS BT stack)
    ctlpnl.exe mycpl.cpl,2   - Podsviceni
    ctlpnl.exe mycpl.cpl,4   - Microfon AGC
    ctlpnl.exe mycpl.cpl,5   - Stav baterie (stejne jako cplmain.cpl,3)
    ctlpnl.exe mycpl.cpl,7   - Trvala zaloha (Kontakty atd.)
    ctlpnl.exe mycpl.cpl,8   - Informace o zarizeni
    ctlpnl.exe mycpl.cpl,9   - Pridani vyzvaneciho tonu
    ctlpnl.exe mycpl.cpl,10  - Autokonfigurace (?)
    ctlpnl.exe mycpl.cpl,11  - GPRS suspend mode
    ctlpnl.exe mycpl.cpl,12  - GPRS authentication
    ctlpnl.exe mycpl.cpl,13  - Typ CSD linky
    Pokud to nebude fungovat, asi je nutne to zadat ve tvaru:
    Kód:
    \Windows\ctlpnl.exe cplmain.cpl,2
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    škoda že v phm traylaunch to nefunguje..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    škoda že v phm traylaunch to nefunguje..
    Melo by... Co to pise?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    škoda že v phm traylaunch to nefunguje..
    Melo by... Co to pise?
    Ani v Clauncher to nejde,vyhlasuje ,že nemôže najsť zadaný súbor.Skúšal som aj s "windows" aj bez a stále rovnako
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od oltcit
    Ani v Clauncher to nejde,vyhlasuje ,že nemôže najsť zadaný súbor.Skúšal som aj s "windows" aj bez a stále rovnako
    No ja mozna vim. Zkus to cele uvozovkami... Asi mu vadi ta mezera...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    beecher napsal: No ja mozna vim. Zkus to cele uvozovkami... Asi mu vadi ta mezera..

    Sorry,ale nejde to.A tebe to ide ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    píše: Nemůžu najít "ctlpnl.exe cplmain" nebo jednu z jeho komponent
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    nevim nevim, ale ciselne hodnoty se podle me budou lisit zarizeni od zarizeni, protoze

    beecher ma:

    ctlpnl.exe mycpl.cpl,2 - Podsviceni

    a ja mam:

    ctlpnl.exe mycpl.cpl,0 - Podsviceni

    tyhle hodnoty se daji najit v Battery Pack Pro

    Mozna na to ma vliv i to, jestli je nainstalovana cestina, protoze po instalaci se poradi ikon v settings zprehazi a ten Battery Pack to nejspis bere podle poradi ikon.

    Nevim, mozna kecam voloviny, ale ja mam ty cisla jiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Podarilo sa Vam to nakoniec spojazdnit? Mne nie, na TrayClaunch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    86

    Takhle vypada muj obsah zastupce (align screen.lnk)
    20#ctlpnl ctlmain.cpl,7?\Windows\FSCSpeedMenu.exe,-137

    Aa ten mi funguje!
    Muzu si vesele menit tu sedmicku za jine odpovidajici cislicko a mam to! ;-)

    Kdyz se podivam na ten samy soubor v total comanderu do vlastnosti>zastupce
    tak tam vidim

    ctlpnl ctlmain.cpl,7

    kdyz udelam link jen s timto, tak to nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Skusal som to podla tvojho, ale nic. Neviem v com to moze byt? Zadal si tu cestu od 20......137 presne tak ako pises? Co pouzivas na zobrazovanie ikon na liste, TrayClaunch?

    Uz som v koncoch
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    86

    to FSCSpeedMenu.exe je specificky fujitsu siemens loox zalezitost
    zkus to porovnat s nejakym linkem co mas v adresarich \windows....
    ten link musi jit kazdopadne normalne spustit
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    To neviem, ako si ty prisiel prave na ten link, ked TC ti tuto cestu nevypise?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    86

    Protoze sem se podival primo editorem na obsah toho souboru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Tak nevim, zda-li je tato diskuze ziva nebo ne - hledam neco jineho a to je zobrazeni primo cele obrazovky nastaveni - a nevim jak na to. A co se tyce vaseho problemu - tak ja pouzivam
    Kód:
    \Windows\ctlpnl.exe" \Windows\cplmain.cpl,4
    tohle mam ulozeno primo v souboru.lnk a pak uz nemam nejmensi problem s tim pracovat...
    Ale nevite fakt nekdo, jak udelat to, aby se mi zobrazily vsechny programy? Stejne menu, jako je tomu po stisknuti tlacitka Start-->Programy - a to same bych chtel na Start-->Nastaveni - cili logicky by to bylo ctlpnl.exe, ale prakticky to tak neni, takze nemate nekdo nejaky napad? Netvrdte mi, ze jste to jeste nikdo nikdy nepotreboval..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak změnit zobrazení datumu v Today pluginu
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 01:22
  2. maximálně 15 today pluginů
    Od rADo2 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 17:51
  3. Standardni konfigurace today pluginu
    Od duhovej_vil v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-08-2006, 17:24
  4. Jak se zbavit pluginu z TODAY
    Od IPELI v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-05-2006, 12:16
  5. SW na slouceni today pluginu
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 09-07-2005, 18:42