Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Existuje GPRS EDGE karta do CF slotu alebo SD slotu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    7

    Vie mi niekto poradit, ci existuje GPRS EDGE karta do CF slotu alebo SD slotu ?. Prepojenie s Nkiou 6230 cez BT ma dost vytaca...( ( (
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    S GPRS ano
    S EDGE ne

    A zkus požít funkci hledání, už se tu fakt na to ptalo pár lidí
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od luki
    Vie mi niekto poradit, ci existuje GPRS EDGE karta do CF slotu alebo SD slotu ?. Prepojenie s Nkiou 6230 cez BT ma dost vytaca...( ( (
    Staci len dobre nastavit.:!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... co se tyce CF karty s EDGE, zatim opravdu nic neni. Po pocatnecnich problemech s FW jsem si sehnal Nokii 6230 s FW 3.15 a EDGE pres BT mi jede bez vetsich problemu ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Po pocatnecnich problemech s FW jsem si sehnal Nokii 6230 s FW 3.15 a EDGE pres BT mi jede bez vetsich problemu ...

    PavelR.
    Mám FW 4.28 a jede mi to též v pohodě.Myslíte že je to firmware?Kdybych si tam nechal dát nejnovější,myslím že je to 5 a kousek , že mi bude nokie zlobit a odpojovat se přes BT?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Mám FW 4.28 a jede mi to též v pohodě.Myslíte že je to firmware?Kdybych si tam nechal dát nejnovější,myslím že je to 5 a kousek , že mi bude nokie zlobit a odpojovat se přes BT?
    Nemelo by, ale u te 4.28 je, pokud se nepletu, problem s EDGE, ne GPRS, takze u ET ti ta Nokca bude chodit na GPRS a BT v pohode... Tak se pak nediv, az to ET spusti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Mno, když jsem jí kupoval v ET, byl tam původně FW 3.15 no a měl jsem ještě čas, tak jsem tam skáknul k technikům,kteří mi tam dali nejnovější FW (v té tobě 4.28).Už se těším na EDGE a jestli mi to nepojede, skočím je tam ukamenovat
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. GPS v CF slotu
    Od Ivan1007 v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-05-2007, 20:20
  2. USB do SDIO slotu k MDA II???
    Od Rosie v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-07-2006, 11:34
  3. Acer N50 a GPS v CF slotu
    Od niky_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 12-11-2005, 08:09
  4. xD karta do CF slotu
    Od Mark314 v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-07-2005, 18:51
  5. GPS do slotu
    Od vlado4_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-05-2005, 20:57