Pravidelně sleduju SanDisc a objevily se nové drivery pro WiFi SDIO/CFIO.Pro ty co to zajímá.![]()
Pravidelně sleduju SanDisc a objevily se nové drivery pro WiFi SDIO/CFIO.Pro ty co to zajímá.![]()
Ahoj. Máš nějaké zkušenosti s SDIO WiFi? Chtěl bych si ji pořídit do MDA II, nejlíp aby na ní bzlo ještě 256MB.Původně odesláno od Honzabr
SDIO WiFi SanDisc s 256 MB paměti kupovaná u Kobe mi sloužiloa nna XDA2 a Teď na MDA JAM bez ztráty kytičky.Dosah odpovídá cca 100 m a nemá ext ant. Je to spíš na síť doma nebo mít AP na baráku kam stačí tyčovka na standardních AP bez ext. ant.
Dík za odpověď.
A když budu chtít i konektor na ext. anténu, tak bys měl typ?
Já jsem provozoval SanDisk na MDAII bez problémů a na MDA COMPACT mám problém to rozjet. Síť vidím, pinknu na AP, na straně WiFi je to vše OK. Nemohu ale přijít na to, jak nasměrovat připojení k síti na síťovou kartu a ne na připojení přes GPRS. U MDA II se tak dělo nějak automaticky. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Díky
Tak mi dorazil SanDisk WiFi/256MB a na MDAII mi to s original ovladači nechodí. Nevidím vůbec paměť a AP nedetekuju ani když ho mám přímo u karty.Původně odesláno od Svatopluk Hubáček
Stejnej problem, mohl by prosim pomoct nekdo komu to chodi?
jinak: XDA-Developers: Sandisk 256MB + Wifi
nejsme jediny
jeste me vadi ze novy drivery na SD WiFi 256MB maj v zahlavi toho programku Sandisk WiFi CF Module
Tak nebude problém v tom ovladači. Nemá někdo starý ovladače? Na Sandisku jsem našel jen to co mám na CD
Sem teda zkousel ty drivery:
Nejnovejsi driver: nefunguje, MDA mi zatuhne pri pokusu o zobrazeni AP Browseru
Ten co byl na CD -------"-------
novy driver pro ppc02: zda se ze funguje wifi, ale pripojit se mi nepodarilo, zatuhne pri "rescan"
novy driver pro wm03, ale pro kartu bez pameti: ten nefunguje vubec.
Já měl na mysli, jestli někdo nemá předchozí verzi ovladačů WM03. Mám ještě deset dní na to tu kartu vrátit, ale rád bych to vyřešil.
ja vim, ja jsem to sem psal jen abych usetril nekomu praci. Kdes to kupoval? Ja jsem si to "bohuzel" bral na osobni odber a tak nemam tech 14 dni no-ask vraceni.(((( jenze ja to stejne nechci vratit, ja to chci zprovoznit! Uz jsem psal na vsechny "podpory" a zatiim mi nikdo neodepsal, dyztak tam zavolam
OK. Taky budu zítra volat, protoze na email dodavatel nereaguje.
Mysliš že by pomohlo tam dát WM03se?
neviem, jeden clovek na XDA-DEV psal ze urcite ne (definetly not).
Ja mam milaskajeste v zaruce a nerad bych o ni prisel kvuli winse.
Původně odesláno od nekdo z XDA-Developers.com
no, jeste uvidim co napise Sandisk a co mi odpovi pan Sevcik na muj dalsi dotaz...Původně odesláno od Cybex.cz