Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: MDA Compact a dalkovy ovladac pres infra

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Funguje vam nekomu nejaky program? Zkousel jsem Vito Remote, a NoviiRemote, avsak oboji bez uspechu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    ROZHODNĚ S TÍM NEEXPERIMENTUJTE!! Já si dal do dvojky Novii remote, které tenkrát nebylo pro moje zařízení a odpálil sem si infra:? Rozhodně si dávat bacha...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Sorry, budu se opakovat, ale nevěřim tomu.. Nemyslím si že by něco takového bylo možné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Asi tak - ja si dal do 2ky stare Novii a maximalne tak nefungovalo.. A nova verze to vyresila (tak se treba casem dockate i na Compacta)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ale ucelem teto diskuse neni cekat. Jde mi o to, najit jiz ted nejaky funkcni program, pokud jiz existuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    31
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od kidoolb
    Fakt ti to běhá na Compactu? Mně se to nechce chytit
    Ještě vyzkouším jiný spotřebiče, ale zkoušel jsem to na 6-ti a nic...

    EDIT: Zkoušel jsem i Learn ... nepohne to s ničím ani na 10 cm. Tam je někde problém s infraportem, řekl bych. :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Neni tam "problem" s infraportem ve smyslu, ze by byl slaby ci tak neco.. Vzpomente si na MDA 2. Trvalo snad pul roku, ze jsme si vsichni mysleli ze ma slabe infra, ze je to hardware zalezitost. A jak pak vsichni na druhem srazu cubrneli, kdyz jsem vzal MDA 2, a ovladal jsem diky skvelemu softu NoviiRemote televizi Philips na vzdalenost az 4.5metru.. Jde jen o to najit software, ktery se dokaze s temi zvlastnimi infraporty, ktere jsou (krom MDA 1, ta behala jako ovladac naprosto bez problemu) do MDAcek montovany "kamaradit"..
    U Compacta neni slabe infra. Vite proc jsem se zacal pidit po tech ovladacich a proc jsem zalozil tuhle diskusi? Omylem mi Compact sjel z Palm Wireless Keyboard, a ja ho odsunul cca na pul metru, a po stisku klaves na klavce me zarazilo, ze si na takovou dalku stale "povidaji", a na obrazovce Compacta i nadale pisu pismenka.. Pritom MDA 2 mi bezela sotva na polovicni vzdalenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od xp
    Omylem mi Compact sjel z Palm Wireless Keyboard, a ja ho odsunul cca na pul metru, a po stisku klaves na klavce me zarazilo, ze si na takovou dalku stale "povidaji...
    Teď to zkouším s notebookem a je pravda, že i na dálku (cca 2m) komunikují. )
    Takže naděje je ...

    Jinak - je fakt možný si některým ze softů odpálit infraport ??? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    XP říká ne
    Já ho odpálený mám. Jak už sem psal instalace, přehazování portů v settingu, funkce lern a zapamatovat původní ovladač - píp a konec.

    PS:neříkám, že nemůže fungovat na cihle soft, který není v podporovaných zařízeních - pár takových mi funguje ale já to zaplatil infraportem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Jinak - je fakt možný si některým ze softů odpálit infraport ??? :?:
    Rekl bych, ze to mozne je. Kazde infra je v podstate vysilac, u ktereho se da regulovat vysilaci vykon (uz treba kvuli spotrebe baterky). Pokud nejaky soft pouziva ovladani vysilaciho vykonu, aby "dostrelil" co nejdal, muze se stat, ze pokud neni optimalizovany pro ten dany IrDA, tak do nej proste posle vice stavy a tim ho zrusi.

    Nemam vlastni zkusenost primo s infra, ale logicky to souhlasi s jinymi vysilaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Pokud tomu tak ale skutecne je, proc se to infra neodpalilo jeste nekomu jinemu krom Suoraje? Osobne jsem Novii pouzival cca ctvrt roku, s nastavenim portu jsem si tez pohraval, a memu infra na MDA 2 to nijak neuskodilo. Myslim, ze prave tento software je mezi "dvojkari" znacne rozsiren, ale hlasku ze by to jeste nekomu neco odpalilo jsem za tech nekolik mesicu nezaregistroval..:O Jedine, ze by mel Suoraj nejaky "podvyziveny" hardware oproti nam ostatnim..
    Ja si vsak myslim, ze pravda je nekde uplne jinde.. Uz jste nekdo drzel Suorajovu cihlu v ruce? Prohledli jste si ji nekdy peclive? Vypada jako by opakovane spadla ze schodu (eskalatoru v metru), a po jejim konecnem zastaveni pod schody na ni jeste slaplo 10 kolemjdoucich lidi! ops: Cela je silene otriskana, popraskana, a pomalu z ni vypadavaji hardware tlacitka a diody ukazujici stav bluetooth a napajeni.. A prominte mi tu troufalost, ale u takovehoto "zdecimovaneho" zarizeni mi prijde absurdni schazovat nefunkcnost infra portu na zasah nejakeho nevhodneho softu.. Podle mne infraport castecne nefungoval, uz kdyz Suoraj ten soft poprve do cihly nahral..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Fakt ti to běhá na Compactu? Mně se to nechce chytit
    beha, uplne v pohode .... je fakt, ze jsem nezkousel preddefinovana zarizeni, ale proste jsem ho to, co jsem potreboval, naucil .... bez problemu, na prvni pokus ... ovsem ten dosah, co se tu resi, to je opravdu problem .... rekneme tak max. 1m .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Pravda - moje cihla je spotřební věc a občas se v kapse pomazlí s klíčema, má za sebou pouze dva pády (jenom). Diody mám obě ale co si infra týče tak tenkrát sem se připojoval jen a pouze přez mou milovanou nokii 6510 a to přez infra - do té osudné doby
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Hele Jardo, me stacilo jak jsi pred casem vzal kapesni nozik a zacal jsi cihlu rozebirat, a rejpat tim nozem uvnitr zarizeni v tom servisu, kdyz jsi vytrhnul cely spodni konektor.. Ten pristroj je v totalne zubozenem stavu..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MDA I a internet pres infra
    Od lukee_cz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-06-2006, 23:50
  2. jak spojit asus pres infra s twistem
    Od Nublar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-11-2005, 15:08
  3. S Asusem pres infra na icq
    Od Nublar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-09-2005, 21:41
  4. Jaký je nejvhodnejsi telefon pro propojeni s A620 pres infra..??
    Od habitat3 v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-09-2004, 18:54
  5. m105 a ipaq pres infra
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-07-2002, 21:53