Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Synchronizace - výběr adresáře kontaktů?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    Nevíte někdo, jestli existuje nějaký volně šiřitelný synchronizační program (jako ActiveSync) nebo plugin, který by uměl vybrat adresář v Outlooku na PC, který chci synchronizovat s PDA? Případně - umí Outlook v PDA s OS > PPC2002 podadresáře nebo pořád jen skupiny (které prozměnu neumí pořádně stolní nový outlook ;o) )? Např. program XTNDConnect bohužel znám a stačí, že ho musím používat s telefonem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ne. Vsichni se tise modlime, aby v dohledne dobe uvadeny ActiveSync 4.0 prinesl vic podstatnych zmen nez jen posledni dobou caste prekreslovani ikonek...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    S XTNDConnect PC funguje synchronizace naprosto v pohode, vcetne podslozek v kontaktech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    Medved: no, mě ten XTNDConnect funguje tak 5x, pak mi nenajde telefon a když ho donutím ho najít, tak začne dělat plnou synchronizaci, což nechci a pak se v půlce sesype, čímž mi vymaže půl kontaktů v outlooku a půl v telefonu a už telefon nenajde a jediné řešení je reinstalace, což mi nepřijde jako pohodová funkce ;o) Tedy nevím, jestli je tohle jako nějaký speciální bonus v XTNDConnect pro Ericssony a normální plná verze funguje normálně... Momentálně jsem si pořídil modrý zub do PC, tak třeba ta synchronizace přes něj půjde líp - zatím jsem reinstaloval jen jednou a už 2x synchronizoval, tak to klepu na dřevo ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    V teto souvislosti mam taky jednu otazecku. Je nejaka moznost synchronizovat verejne kontakty z Exchange serveru (active directory) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkusim to i tady.
    Existuje jakykoliv zpusob, jak postu v PocketPC synchronizovat s Outlook Expressem a ne dodavanym "velkym" Outlookem? Ten my absolutne nevyhovuje...
    Budto nejake nastaveni ActiveSync anebo jiny synchronizacni soft.
    Uvitam vase rady!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od tatar
    Zkusim to i tady.
    Existuje jakykoliv zpusob, jak postu v PocketPC synchronizovat s Outlook Expressem a ne dodavanym "velkym" Outlookem? Ten my absolutne nevyhovuje...
    Budto nejake nastaveni ActiveSync anebo jiny synchronizacni soft.
    Uvitam vase rady!
    tak jo podarilo se mi tady v diskuzich najit, ze lekem je SyncExpress 2002.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od našrot
    Medved: no, mě ten XTNDConnect funguje tak 5x, pak mi nenajde telefon a když ho donutím ho najít, tak začne dělat plnou synchronizaci, což nechci a pak se v půlce sesype, čímž mi vymaže půl kontaktů v outlooku a půl v telefonu a už telefon nenajde a jediné řešení je reinstalace, což mi nepřijde jako pohodová funkce ;o) Tedy nevím, jestli je tohle jako nějaký speciální bonus v XTNDConnect pro Ericssony a normální plná verze funguje normálně... Momentálně jsem si pořídil modrý zub do PC, tak třeba ta synchronizace přes něj půjde líp - zatím jsem reinstaloval jen jednou a už 2x synchronizoval, tak to klepu na dřevo ))
    Tohle asi neni problem XTNDConnectu, ale s nejvetsi pravdepodovnosti Ericssoniho Phone Monitoru, ktery nejakym zpusobem nepozna pripojeny telefon. Kdyz se pripoji znova, detekuje ho jako novy a tim padem XTND spusti plnou synchronizaci. Tomuhle se ale da predejit spravnym nastavenim. Pak to slape jak hodinky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    Medved: a jak by sis představoval to nastavení? Ten XTNDConnect co dodávají s Ericssonem v podstatě žádné možnosti nastavení nemá (kromě volby které složky chci synchronizovat)... A co se týče toho Ericsoňáckého Phone Monitoru, tak ten mnohdy telefon ani nenajde, přičemž jiné programy s ním viditělně pracují. No a taky se nedá v podstatě nijak nastavit, jak jsem zjistil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od našrot
    A co se týče toho Ericsoňáckého Phone Monitoru, tak ten mnohdy telefon ani nenajde, přičemž jiné programy s ním viditělně pracují.
    V tom je zakopane jadro pudla. Veskera komunikace mezi telefonem a PC totiz probiha prave pres ten Phone Monitor. Az nasledne pak s Phone Monitorem (a potazmo i s telefonem) komunikuji ostatni programy, jako napriklad XTNDConnect, telefonni pripojeni, ... Pokud se ti stava, ze ti Phone Monitor telefon nenajde, ma to za nasledek i problemy se synchronizaci pomoci XTNDConnectu (jak jsem psal vyse). Zkus si trosku pohrat s nastavenim jednotlivych COM portu a s nastavenim Enabled/Disabled a Reserved/Unreserved - povol jen ty porty, ktere chces pouzivat a bud je "zarezervuj" nebo nech volne (zalezi co konkretne chces pouzivat na kterych COM portech)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od karlic
    V teto souvislosti mam taky jednu otazecku. Je nejaka moznost synchronizovat verejne kontakty z Exchange serveru (active directory) ?
    Tak jsem zjistil, že synchronizovat Veřejné kontakty z Exchange serveru potažmo Active Directory umí "Eurotel Office Connector"
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    Medved: používám v podstatě jen ten modrozubý COM port a to ještě zatím jen 4ku. Takže tomu EPM nastavím Enabled akorát ten port, na kterém mi visí telefon myslíš? BTW: Jsem taky změnil driver z IVT na WidComm, protože přes IVT mi nechodil Float Mobile Agent a skvělé ovládání počítače přes BT a zatím nevím, jak se jiný driver pere s mým BT hardware... Každopádně to zkusím to různě omezit. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od našrot
    Medved: používám v podstatě jen ten modrozubý COM port a to ještě zatím jen 4ku. Takže tomu EPM nastavím Enabled akorát ten port, na kterém mi visí telefon myslíš?
    Presne tak. Zakazat vsechny porty ktere nepouzivas a kdyz chces snychronizovat tak vypnout vsechny sluzby, ktere ten port pouzivaji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    No, tak přes WidComm mi zase telefon najde jen FMA a jiné programy, ale ne EPM, i když mu přímo řeknu, kde má ten telefon hledat... Tak buď budu muset oželet ovládání PC přes BT nebo synchronizaci s outlookem...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2010, 17:22
  2. Výběr kontaktů do SMS
    Od Salik666 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-01-2010, 01:00
  3. Výběr kontaktů
    Od abyks v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-02-2008, 14:46
  4. Ukoly(nebo kalendar) a vyber z kontaktu
    Od Duddits v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2005, 18:52
  5. Synchronizace kontaktů
    Od v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-11-2002, 08:40