Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: SPB Weather pres proxy server

  1. #1

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    doma se pripojuji pres proxy server - da se nejak nastavit SPB weather aby se pripojoval pres nej? Me pise NO INTERNET CONNECTION:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Mám podobný problém. Doma mi to funguje super, ale v práci idem cez proxáč, takže 0 bodov. Asi to budem musieť osniffovať, aby som zistil, cez aké protokoly to behá. Ale myslím, že cez proxy to nepretlačíme.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    ja vim vsecko:ajpiny, porty, protokoly, loginy, to neni problem, ale ....ale,ale

    jediny co me napada je dokopat tatu k instlaci routeru. a on je takovej silenej konzerva: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já se připojuji přes proxy a občas i bez a šlape mi to jako hodinky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    No to záleží na tom, ako to myslíš.
    Písal som o prípade, kedy mám komunikáciu smerom von komplet zakázanú a iba port 80 (http - teda web) mám povolený cez nejaký proxy server. No a ešte aj ten môže byť na meno a heslo.
    Nemyslel som firewall alebo router s NAT protokolom. Tie sa dajú poriešiť. Teda ak mám na ne administrátorský prístup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    ja mam povoleno par portu na postu a mail, tim to hasne. neslo by nejak ty data stahovat rucne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    117

    Zdravím, jde aktualizovat weather přes gprs, mám MDA Compact, jsem normálně na netu přes IE v telefonu brouzdám a SPB weather píše "please, establish Internet connection."

    Boha dyť je established....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    lk_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od peter.nr
    Mám podobný problém. Doma mi to funguje super, ale v práci idem cez proxáč, takže 0 bodov. Asi to budem musieť osniffovať, aby som zistil, cez aké protokoly to behá. Ale myslím, že cez proxy to nepretlačíme.
    Mne to funguje aj cez proxy Sice najprv musim pustit Pocket IE a dat hociaku stranku, ale potom to uz ide...

    Ja viem, obskurny sposob :-P

    lk
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tohle nefunguje?
    Start->Settings->Connections->Connections->Tab Advanced->Nastavit obe site na My Work Network->Edit->Zalozka Proxy settings->Zaskrtnout This network connects to the Internet a This network uses a proxy server to connect to the Internet a pak vyplnit proxyserver ve tvaru ip_adresort, pripadne pod tlacitkem Advanced to specifikovat blize.

    Ja to tak mam udelano kvuli synchronizaci pres WiFi (teda nemam nastaven ten proxy server) a pokud se potrebuji pripojit pres telefon/GPRS, tak mam na zalozce Modem nastavene klasicke pripojeni pres BlueTooth Dialup Modem, takze kdyz nejsem na WiFi, tak se mi to automaticky pripoji pres BT a GPRS na Inet...

    EDIT: Hm, ale to bude asi problem, pokud to budu mit takto nastavene, tak kdyz se pripojim pres BT/GPRS, tak budu muset napred vypnout ten proxy server...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od beecher
    EDIT: Hm, ale to bude asi problem, pokud to budu mit takto nastavene, tak kdyz se pripojim pres BT/GPRS, tak budu muset napred vypnout ten proxy server...
    I kdyz, pokud to doma budete mit spojeno s AS ve stavu Sync (at uz pres BT nebo WiFi), tak nepotrebujete mit nastaven ten proxy server, protoze to za vas udela ten AS.
    Teda mel by...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    jo, jede to. drive mi to neslo, protoze jsem neme nastaceny passthrough (a zil jsem v domeni, ze ho mam nastaveny)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 21:25
  2. Online proxy server šetří váš čas i peníze
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 16:54
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-03-2005, 16:33