Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 67 z 67

Téma: Jste spokojeni s GPS Fortuna Clip-on?

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To je neuvěřitelný, jak jsou lidi schopný přemýšlet, aby se zbavili věci, kterou nechtěji a přitom vochc... toho druhého :O ( . Samozřejmě tím nemyslím tebe, Víte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Mraky Mrak
    Na geocaching Fortunu používám...Zatím tři cache, ale naprosto bez problémů. Mám Loox 610 a Fortunu dám buď na krk nebo na dlaň vedle Looxe a najde na +/- 2 m. Jednou dokonce snad na půl metru. Co používáš za soft? Já GPS tuner.
    Na půl metru? To se mi nechce věřit. Začal jsem taky používat GPSTuner. Jestli jdu podle kompasu,tak to pěkně blázní. Ukazuje to různě, mění směr i vzdálenost. Jakým způsobem používaš GPS tuner? Naposled jsem hledal v Milotinském lese a trvalo mi to 2 hodiny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    ----
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ....vratte se prosim k tematu a pripadne neseriozni jednani nekterych jedincu probirejte jinde. V idealnim pripade vytvorte diskuzi v sekci off-topic a hodte sem pouze odkaz. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    24

    Chtel jsem se zeptat, zda tenhle Fortuna GPS prijimac podporuje i NMEA protokol?
    A zda nekdo nema zkusenosti s GPS Bluetooth GlobalSat BT-338 - Xtrac, ktery ma az 20 kanalu?
    A jakym drzakem resite upevneni PDA v aute (v mem pripdae MDA II)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od petrpan
    Chtel jsem se zeptat, zda tenhle Fortuna GPS prijimac podporuje i NMEA protokol?
    A zda nekdo nema zkusenosti s GPS Bluetooth GlobalSat BT-338 - Xtrac, ktery ma az 20 kanalu?
    A jakym drzakem resite upevneni PDA v aute (v mem pripdae MDA II)?
    a) Ano, stačí google a projít technické údaje výrobku
    b) Ano, stačí si zde přečíst názvy příspěvků v sekci GPS a navigace
    c) dtto za b)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    42

    Nevím o kterám přijímači píšete ale Fortuny obecně umí jen protokol MNEA! 20 kanálový přijímač považuji za nesmysl, vzhledem k maximálnímu možnému počtu viditelných satelitů z jedné lokace. 12 kanál je určitě dostatečný!
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Jak jste spokojeni s ASUS A 730?
    Od botur v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 11-04-2005, 16:58
  2. funkce MDA II s GPS Fortuna Bluetooth Clip-On
    Od Vladimír Dědeček v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-01-2005, 20:11
  3. Jak jste spokojeni s XDA????
    Od maeko v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-11-2004, 21:17