To je neuvěřitelný, jak jsou lidi schopný přemýšlet, aby se zbavili věci, kterou nechtěji a přitom vochc... toho druhého :O( . Samozřejmě tím nemyslím tebe, Víte.
To je neuvěřitelný, jak jsou lidi schopný přemýšlet, aby se zbavili věci, kterou nechtěji a přitom vochc... toho druhého :O( . Samozřejmě tím nemyslím tebe, Víte.
Na půl metru? To se mi nechce věřit. Začal jsem taky používat GPSTuner. Jestli jdu podle kompasu,tak to pěkně blázní. Ukazuje to různě, mění směr i vzdálenost. Jakým způsobem používaš GPS tuner? Naposled jsem hledal v Milotinském lese a trvalo mi to 2 hodiny.Původně odesláno od Mraky Mrak
----
....vratte se prosim k tematu a pripadne neseriozni jednani nekterych jedincu probirejte jinde. V idealnim pripade vytvorte diskuzi v sekci off-topic a hodte sem pouze odkaz. Dik
Chtel jsem se zeptat, zda tenhle Fortuna GPS prijimac podporuje i NMEA protokol?
A zda nekdo nema zkusenosti s GPS Bluetooth GlobalSat BT-338 - Xtrac, ktery ma az 20 kanalu?
A jakym drzakem resite upevneni PDA v aute (v mem pripdae MDA II)?
a) Ano, stačí google a projít technické údaje výrobkuPůvodně odesláno od petrpan
b) Ano, stačí si zde přečíst názvy příspěvků v sekci GPS a navigace
c) dtto za b)
Nevím o kterám přijímači píšete ale Fortuny obecně umí jen protokol MNEA! 20 kanálový přijímač považuji za nesmysl, vzhledem k maximálnímu možnému počtu viditelných satelitů z jedné lokace. 12 kanál je určitě dostatečný!