Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Worms a problémy s tlačítky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Stáhl jsem si demo na PPC a fungují mi pouze tlačítka pro pohyb. Když chci vystřelit nebo skočit, tak to nic neudělá. Zkoušel jsem měnit nastavení i ve Windows vypnou přiřazené programy na tlačítka, ale bez úpěchu. Mám ASUS 730W.

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Citace Původně odesláno od jan.hana
    Stáhl jsem si demo na PPC a fungují mi pouze tlačítka pro pohyb. Když chci vystřelit nebo skočit, tak to nic neudělá. Zkoušel jsem měnit nastavení i ve Windows vypnou přiřazené programy na tlačítka, ale bez úpěchu. Mám ASUS 730W.
    Asi ti nepomuzu, ale me to na Asusu 716 dela taky.Netusim vubec cim to muze byt.Takze sem se na Worms vybod a mam Snailsy.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Je to k vzteku. Pekne dlouho jsem je shanel a ted kdyz je mam tak nejdou. U takto zname hry me to vazne mrzi. Pak at si clovek za ty penize koupi nejakou hru..

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Citace Původně odesláno od jan.hana
    Je to k vzteku. Pekne dlouho jsem je shanel a ted kdyz je mam tak nejdou. U takto zname hry me to vazne mrzi. Pak at si clovek za ty penize koupi nejakou hru..
    To jsme dva, ale obavam se, ze nepomuze ani svecena voda .

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    jj, mě sice na a620 všechna tlačidla šlapala, ale teď mi po nějaké době prozměnu nejdou wormsy spustit vůbecops:

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    mám 620BT a jede to korektně a v pohodě - nemám demo ale koupenou ostrou hru

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    dela to proto, ze ASUS umi i dlouhy stisk na tlacitka a bezi tam nejaky asi rezident, ktery to hlida...problem u nej je, ze se pokazde snazi pustit tu aplikaci, ktera je tlacitku prirazena a ne tu fci, ktera je potreba ve hre...wormsy mne jeli tak, ze stacilo stisk trochu dyl drzet, pak OK, trochu spatne se to na zacatku odhaduje, ale pak se na to da zvyknout...stejny problem mam u PocketMusic a tam sem problem nevyresil! de to jedine tak, ze zrusim jakekoli prirazeni fce k tlacitku a pak to teprv jede, ale to je reseni na pr...



Podobná témata

  1. SmartMaps 3.6.1 a problém s tlačítky
    Od Pavel Koza v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-05-2009, 16:01
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-11-2008, 21:12
  3. Problém s tlačítky
    Od underbeat v sekci Palm
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-05-2008, 14:27
  4. WM5 a spodní lišta s tlačítky Kalendář a Kontakty
    Od honza.chlan v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-10-2007, 17:08
  5. Asus A639 -problém s tlačítky
    Od x-internetak v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 07-08-2007, 08:50