Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: OSKAR+N6230+nastavení Internetu skrz GPRS pro PPC

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Nevíte někdo, jak přesně nastavit připojení k NETu skrz GPRS od oskara...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    styď se
    číslo *99***1#

    DNS_Address=217.77.161.130
    DNS_Alt_Address=217.77.161.131

    +cgdcont=1,"ip","internet"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Tak jsem vše již vyřešil, mám nastavenou poštu(schránka na seznamu), jdou mi stahovat maily(pop3.volny.cz-zadáno v PPC OUTLOOKU), ale pokud dám stahovat poštu, vyhodí to chybové hlášení(smtp.seznam.cz - zadáno v PPC OUTLOOKU)...?

    A pak rovnou ještě jedna otázka, jde v ppc outlooku buď jen odesílat, nebo jen posílat, zatím jde jen obojí najednou....

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    odesílací je smtp.mujoskar.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od fury_only
    A pak rovnou ještě jedna otázka, jde v ppc outlooku buď jen odesílat, nebo jen posílat, zatím jde jen obojí najednou....
    V original outlooku toho docílit nelze ani "zmrvenim" adresy pop3 serveru (první to sahá na něj).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Hmm a existuje nějaký jiný program spravující poštu, na kterém je možné stahovat a odesílat nezávisle na sobě...?

    Jinak díky za radu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    nPOP, Web IS Mail a určitě jsou ještě další
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Prubnu a uvidim, ještě jedna snad poslední otázečka, jak je to s ukládáním příloh....Koukal jsem, že se dá nastavit, aby se přílohy ukládali na pam. kartu, pokud se tato možnost v outlooku nezaškrtne, tak se příloha neuloží?Jde popřípadě nastavit, aby se ukládala někam přímo do PPC...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od fury_only
    Prubnu a uvidim, ještě jedna snad poslední otázečka, jak je to s ukládáním příloh....Koukal jsem, že se dá nastavit, aby se přílohy ukládali na pam. kartu, pokud se tato možnost v outlooku nezaškrtne, tak se příloha neuloží?Jde popřípadě nastavit, aby se ukládala někam přímo do PPC...?
    Jiste, kdyz nedate ukladat na kartu/storage, tak se automaticky uklada do RAMky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    No, zkoušel jsem něco stahnout, ale nějak jsem přílohu nikde nenašel.....Je možnost, že je outlook nastaven tak, aby přílohy nestahoval...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    no zkraťme si trápení - máš oskara a jde ti o to přenést co nejmíň dat a tím ušetřit. Nastav si poštu tak aby se ti stahovala hlavička + 2kb což na mail bez přílohy stačí. - budeš-li chtít tu přílohu tak si podrž ťapátko na tom mailu a dej stahnout. Potom máš přílohu v outlooku ve spodní části jako na PC. Tu už si potom podrženim ťapátka uložíš kam chceš. Nebudeš tahat přez oskara tolik mailů abys je dával na kartu - tak tuto možnost nevol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    JJ, přesně tak nějak jsem to chtěl nastavit...Ale nějak nëmůžu najít, kde nastavit možnost - stahovat hlavičku + 2kb.....:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od fury_only
    JJ, přesně tak nějak jsem to chtěl nastavit...Ale nějak nëmůžu najít, kde nastavit možnost - stahovat hlavičku + 2kb.....:?
    No tedafury_only STYĎ SE seš tu už nějakej pátek a ptáš se jak "lama" Tam co zadáváš servery pop a smtp jsou volby/další/další
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    JJ, červenám se, já jsem zase na jiný věci, jsem tu sice delší dobu, ale nějak jsem na PPC zatim neměl TIME, tak se do toho pouštím teď......
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    ...ptáš se jak "lama"...
    Panove, nezlobte se, ale toto neni lamovstvi, tohle uz je fakt k nasr.. :
    Na takovehle otazky se opravdu odpovida pouze RTFM nebo se ignoruji!
    Odpovedi na takove otazky ja mam napsany v manualu k Dellu a verim, ze budou v kazdem manualu k PPC. Prolistovani manualu vam zabere maximalne hodinu, tak to prosim UDELEJTE! Ne nadarmo jej k zarizeni prikladaji. Diky!

    PS: Pro ty, co nevedi, co to je RTFM: Read The F..king Manual!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 8310 nastaveni internetu, GPRS, MMS...
    Od Tomas.Petlach v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-05-2007, 14:01
  2. nastavení internetu (GPRS) - T-Mobile
    Od Fojta/KnO v sekci Motorola
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-08-2005, 22:06
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-06-2005, 21:41
  4. nestabilita BT GPRS pripojeni N6230
    Od Orloj_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 16-12-2004, 15:03